To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT IX

grzesiopol - 16-08-2014, 17:48

Pytam ja. To jednak ktoś tu jest, a już myślałem, że cisza na forum i ogólny zastój i marazm :mrgreen: :mrgreen:
mjsystem - 16-08-2014, 17:50

grzesiopol napisał/a:
że cisza na forum i ogólny zastój i marazm

Ej, no nie przesadzaj, tacy spamerzy jak ja zawsze tu są :mrgreen:

grzesiopol - 16-08-2014, 17:54

Ja po całym tygodniu zapitalania przy remoncie działki znalazłem chwilę na odpoczynek. W końcu podłączyłem antenę GSM na dole i mogę sobie posiedzieć na necie i korzystać z dobrodziejstw LTE w miejscu w którym go nie ma (na mapach zasięgu)
Grzybo - 16-08-2014, 22:48

radek79 napisał/a:
Cytat:

Z rana dzień dobry.

Masakra z tym kupowaniem samochodu. Wczoraj oglądałem Stilo Abarth, niby fajne, full opcja, szklane dachy itp, ale każdy element przynajmniej do malowania. Zawieszenie z przodu prawie nie istnieje. Po przesiadce z Galanta będzie ciężko zaadoptować się we wnętrzu czegoś innego :roll: :evil:

oj ciężko jest,wiem to po sobie

Haha, szewc bez butów chodzi :D Zgłoś się do RADEK79. Mi pomógł, może i na Twój problem coś poradzi.

grzesiopol - 17-08-2014, 00:40

Grzybo, szewc nie bez butów chodzi tylko w dziurawych. :wink: :mrgreen: ale faktem jest, że kupić jest trudniej niż sprzedać aczkolwiek niektórzy twierdzą, że trudniej jest sprzedać niż kupić. Mariusz przyjedziesz do firleja z tym co do Suśca :wink: :mrgreen: o ile pamiętam z tarninówką
Seichan - 17-08-2014, 10:40

Dzień dobry ;)
Przez najbliższy tydzień mogę mieć utrudniony dostęp do netu.

Andrew - 17-08-2014, 12:19

Dzień dobry. Dziś o 4 się wróciło do domku, to trzeba iść dalej spać :P
grzesiopol - 17-08-2014, 13:48

Dzień dobry
Jest tu ktoś :?:

Mario - 17-08-2014, 14:58

Dzień dobry :) Polecicie jakiś dobry film?
bastek - 17-08-2014, 17:49

namiot mam rozłozony i zabawa na wsi. 7 dzieci w namiocie 3-osobowym siedzi :)
(ja jako 8 dziecko)

grzesiopol - 17-08-2014, 18:02

Mario napisał/a:
Polecicie jakiś dobry film?
Madagaskar
bastek napisał/a:
namiot mam rozłozony i zabawa na wsi. 7 dzieci w namiocie 3-osobowym siedzi :)
(ja jako 8 dziecko)
u mnie troche za zimno aby siedzieć w namiocie, ale za to telewizor się grzeje :mrgreen:
inq - 17-08-2014, 18:11

Hej. Dziś kolejny bezowocny dzień poszukiwań niestety. Na giełdzie nawet byłem, ale nawet 50 samochodów nie było

ANDREW, znasz może to auto
http://olx.pl/oferta/fiat...html#1ba5e105af ?

grzesiopol - 17-08-2014, 19:05

Cytat:
Pojazd był użytkowany przez niepalącą kobietę sprzedawany jest tylko ze względu na to, że nie potrzebne są nam 2 samochody.Pojazd bez problemu odpalał w zimie, akumulator w bardzo dobrym stanie, spokojnie posłuży jeszcze kilka sezonów.
jak widzę taki opis to drżę ze strachu.
inq - 17-08-2014, 20:05

Koleś chce specjalnie przyprowadzić samochód do Lublina bo twierdzi, że jest ok. Błotnik tylko jeden mówi, że słaby z przodu. W Lublinie chętnie obejrzę bo jeździć po auto za 5000 nie zamierzam dalej niż do Świdnika.

Dziś tylko stwierdziłem, że odpuszczam komisy bo ich prowizje podwajają cenę auta w moim budżecie. :wink:

radek79 - 17-08-2014, 20:21

inq,
nie kupisz auta w tej kwocie co by nie włożyć jeszcze w niego tysiąca i pozwolić żonie tym wozić swoje dzieci, poszukaj może carizmy pierwszej generacji auto w twoim budżecie i dosyć wytrzymałe, dobry jest też lanos