To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Tu się witamy i witamy nowych użytkowników naszego Forum

merka - 13-12-2013, 17:01

Witam MitsuManiaków,

Na razie mitsu nie posiadam ale od pół roku jestem platonicznie zakochana w outlanderze i wciąż rozważam rodzinnie jego zakup :D

wojzi - 13-12-2013, 20:14

supernova napisał/a:
pomimo ukończenia kursu prawa jazdy pierwszym moim impulsem po zapaleniu się kontroli rezerwy paliwa jest chęć wyrzucenia samochodu i kupienia nowego, no bo przecież się zespuł ;)

supernova masz fajne pióro, aż się poplułem. Ale muszę Cię zmartwić. W ten sposób to Colty też się psują :P .

Witamy na forum

JCH - 13-12-2013, 20:31

wojzi napisał/a:
supernova masz fajne pióro
I co, w obecnych czasach, należy pochwalić wypowiedź skonstruowana ze zdań złożonych, poprawna pod względem ortograficznym, stylistycznym, interpunkcyjnym.... Mało tego - kto obecnie używa imiesłowów przysłówkowych uprzednich :?: :shock: :)
Komu się chce napisać poprawnie gramatycznie zdanie zaczynając dużą literą, kończąc kropką. W dodatku z sensem. Aż miło czytać :)
Jedynie do czego bym się przyczepił to "pozytywniejsza" :arrow: "bardziej pozytywna" ;)

Ciemnozielony Colt powiadasz. CJ-tka :) Też czasem zdarza mi się pomykać po Bytomiu Cj-tką tyle, że srebrną 1.3.

Zapraszam też do tego działu :arrow: ŚLĄSKIE.

Bandzior80 - 13-12-2013, 22:15

Witam Wszystkich
Chciałem się przywitać z wszystkimi użytkownikami L200, a także z wszystkimi na formum misków..
Od dzis stałem sie posiadaczem L200 z 2008 r.
Bedzie troszkę pytań a także czytania... To moj pierwszy pick-up ( nie licząć UAZ-a )
Pozdrawiam i witam serdecznie

aczkolwiek - 13-12-2013, 22:15

cześć, witam wszystkich ;) )
CnK - 16-12-2013, 16:49

Witam szanowne grono :D w najbliższym czasie mam zamiar dołączyć do waszej społeczności za sprawą jakiegoś wszędołaza 4x4 ;) (poszukuję pajero pinin)
Jestem fanem japońskiej motoryzacji, posiadaczem hondy civic eg4.

Anonymous - 16-12-2013, 22:34

Witam wszystkich. Mam na imię Adam, jestem z woj. mazowieckiego. Zaglądam tutaj chyba od dwóch lat i postanowiłem się zarejestrować :D Jestem użytkownikiem Pajero 3,2 DID 2004 rok od dwóch lat i nie miałem tak fajnego auta i pewnie tak zostanie. Pozdrawiam wszystkich :wink:
Goldie - 17-12-2013, 13:34

Cześć, Mariusz z okolic Warszawy. Miło mi :)
mjsystem - 17-12-2013, 13:46

Witajcie Panowie na forum. Zapraszamy do udziału w życiu forum oraz uczestniczenia w spotkaniach regionalnych.
raftrusz - 18-12-2013, 12:26

Witajcie,
Nabyłem Galanta 98, 2.5v6. Trochę z nim i wami pobędę.

artur92ce - 19-12-2013, 19:51

Witam wszystkich mam na imię Artur .Jestem z Radomia i smigam sobie galantem kombi 2.5 v6 automat z LPG .
Zarejestrowałem sie na wasze forum ponieważ szukam pomocy a mianowicie mam taki problem że mam niskie obroty silnika na benzynce przez co auto nie chce pracować na gazie
Obroty silnika na są mniej więcej 300-400 . Wszystko ładnie jeździło aż do teraz :(
Pomożecie ??
Pozdrawiam

mitserek - 20-12-2013, 13:04

Cześć, jestem nowy, mam na imię Sławek. Witam wszystkich właścicieli Lancerów i nie tylko :)
Hatrik - 22-12-2013, 23:51

Witam wszystkich na imię mam Krzysztof aktualnie pokonuje bezdroża galloperem pozdrawiam :)
Bizi78 - 23-12-2013, 06:45

Serdecznie witam nowych MitsuManiaków :D .
Zapraszam do działów regionalnych na spoty i pogaduchy :rolleyes: .

kocoor - 23-12-2013, 18:55

Witam Wszystkich użytkowników.
Co prawda jeszcze nie jestem użytkownikiem marki ale spędza mi sen z powiek Pajero Sport.
Mam nadzieję, że wkrótce dołączę jako "pełnoprawny" Mitsumaniak.

Pozdrawiam z opolskiego!!