To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

stary alfer - 21-04-2009, 09:49

akbi napisał/a:
w hotelu Panorama.

15 km o Centrum.

akbi napisał/a:
Zaraz sniadanie

Smacznego ;)

akbi napisał/a:
smigam do Gdanska.

Do Gdańska prosto :P

sruba - 21-04-2009, 22:15

akbi napisał/a:
od tak wyszlo.

a ja myślałem, że ot tak :lol:

rosomak1983 - 21-04-2009, 23:37

http://www.starszeauta.pl/
niech spadaja z tym podatkiem

Marcin-Krak - 22-04-2009, 16:20

Wreszcie mam letnie opony założone :P
Po tym jakie były i są nadal terminy widać najlepiej ile aut przybyło :roll:

szpala85 - 22-04-2009, 16:29

.... właśnie byłem świadkiem jak policja sprawdzała nr. nadwozia w wypasionej czarnej Audi-cy A4 ... :lol: wszystko co można było otworzyć to otwarli .... dokładnie go wybebeszyli ...... a mina gówniarza stojącego obok (kierowcy Audi) .... Bezcenna :twisted:
JJK - 22-04-2009, 17:07

.........mój mąż kupił dzisiaj Galanta...dla siebie :shock: ...właśnie wraca nim do domu.
szpala85 - 22-04-2009, 20:17

JJK napisał/a:
.........mój mąż kupił dzisiaj Galanta...dla siebie :shock: ...właśnie wraca nim do domu.

ot... proszę :mrgreen: niespodziewanka :twisted:

sruba - 22-04-2009, 23:03

szpala85 napisał/a:
.... właśnie byłem świadkiem jak policja sprawdzała nr. nadwozia w wypasionej czarnej Audi-cy A4 ... :lol: dokładnie go wybebeszyli ...... a mina gówniarza stojącego obok (kierowcy Audi) .... Bezcenna :twisted:

ale cóż w tym takiego fajnego ?
że Audi, że gówniarz, czy że Polimilicyjniaki się w Miami Vice bawią ?

szpala85 napisał/a:
wszystko co można było otworzyć to otwarli

a to, że wszystko otworzyli, to już oznacza - kretyni, albo po prostu zwykłe chamy...

Morfi - 22-04-2009, 23:54

... dla Mnie 20- latek w wypasionej furze to podejrzane. I też bym Mu cale auto sprawdzał :D
rosomak1983 - 22-04-2009, 23:55

Ze... uwielbiam biegac noca... Ubierasz bluze z kapturem i swój odpicowany dresik z trzema paskami :wink: Potem buty tez z paskami zakładasz słuchawy z dobra muza :D No i wybiegasz na prawie puste miasto. :D hmmm a dzis ale miałem ubaw...hehe wbiegam w uliczke a tam dwie laski :P No i patrza a ja biegne w ich kierunku... Środke nocy ja no cóz kapur i dresik :wink: Widac ze chciały by uciekac tylko nie maja gdzie i przerażonym wzrokiem patrza ,,Co mamy zrobić'' :twisted: :twisted: :twisted: hehe A ja jak gdyby nigdy nic przebiegam obok nich :badgrin: Potem policja mnie obserwowała :finga:
Pozatym samopoczucie po bieganiu bezcenne POLECAM!!!
Mnie osobiscie zainspirował Forest :)

gulgulq - 23-04-2009, 07:27

że tak powiem - wczoraj wieczorem ktoś mnie bardzo nieładnie wyrolował i to w dodatku kobieta - dziś jestem wściekły i to wybitnie wściekły a takie coś mi się zdażyło moze ze 2 razy w życiu... :rip: :gib: :chain: :minigun:
szpala85 - 23-04-2009, 09:03

sruba, zbulwersowałeś się dlatego że też jesteś właścicielem Audi A4 :mrgreen: czy dlatego że nie lubisz jak Policja robi trzepanie auta :mrgreen:

ps. mi kiedyś Policja Colta przeszukiwała i też miałem "bezcenną" minę :twisted:

sruba - 23-04-2009, 09:39

szpala85 napisał/a:
że też jesteś właścicielem Audi A4

A4, Golfa III i użytkownikiem służbowej Toyoty :lol:
marka nie ma żadnego znaczenia.
chodzi o sam fakt.

Morfi - 23-04-2009, 11:55

gulgulq, <przytul> dlatego My faceci musimy sie trzymać razem :)

Dla Mnie każy 20 - latek w samochodzie za ponad 20 tys wydaje się podejrzany :D

londolut - 23-04-2009, 12:23

Arek, a skąd wiesz czy nie wziął 30 patyków kredytu, albo czy nie ma dzianych rodziców? Nie koniecznie musi mieć pół bagażnika drugów albo giwer i z tego żyć, choć i takie ewenementy się pojawiają ;)