Lubelskie - Lubelskie OT VII
Yoshiko - 09-04-2013, 12:00
| ANDREW napisał/a: |
Tak pada |
brrrrrrrrrrrr mięsakra jakaś
my zachodniopomorzanie łączymy się w bólu
tfuuuu w zimnie
Andrew - 09-04-2013, 12:06
| Yoshiko napisał/a: | my zachodniopomorzanie łączymy się w bólu
tfuuuu w zimnie |
Dojdzie i do Was
grzesiopol - 09-04-2013, 15:05
Dzień dobry
Ciągle pada
[ Dodano: 09-04-2013, 17:47 ]
Haaalllloooo
Odświeżam temat naklejek.
Moze podsuniecie jakiś pomysł na nasza naklejkę Spotowa tj,
1. jakie tło, czy np takie
2. jaka ma być treść
3. czy ma być logo jak na koszulkach czy napis o taki
4. inne propozycje
Ewentualnie propozycje innych gadżetów spotowych np. dyplom na najlepszego brzuchacza itp. Zapraszam do myslenia i dawania pomysłów.
Andrew - 09-04-2013, 16:50
I to pada
inq - 09-04-2013, 18:41
Bry.
Kiedyś tak na szybko spłodziłem coś takiego:
To taki szkic, nie czepiać mi się szczegółów.
tomasek - 09-04-2013, 19:21
Panowie, naklejki ok,ale może bez nazwy MM z wiadomych przyczyn
[ Dodano: 09-04-2013, 20:22 ]
Może zamiast MM napis Miłośników Mitasubiszi
grzesiopol - 09-04-2013, 20:13
A co myślicie o tej bestii http://otomoto.pl/mitsubi...-C27948881.html
| tomasek napisał/a: | Panowie, naklejki ok,ale może bez nazwy MM z wiadomych przyczyn | Tomek masz propozycje to dawaj.
Andrew - 09-04-2013, 21:10
Słuchajcie mam małą sprawę do Was. Potrzebna jest pomoc w głosowaniu na pewne zdjęcie:
Autorką jest moją siostrzenica. Tu o konkursie.
A głosuje się tak, że trzeba wysłać mail'a z tematem - "głosowanie" o treści - Paulina Małek "Po schodach do wiedzy", na adres - interwizja@interwizja.edu.pl
Z góry dziękuję
bastek - 10-04-2013, 05:11
| tomasek napisał/a: | | Panowie, naklejki ok,ale może bez nazwy MM z wiadomych przyczyn |
to breloczki od kluczyków też odpinamy
eh, jak dzieci.....
są 2 grile, najwyżej będą 2 imprezy, ot co
bry
dziś nie mam minusa na zewnątrz... śnieg mi się roztapia....(nie śniegu... )
grzesiopol - 10-04-2013, 06:22
Dzień dobry
Wczoraj nie miałem juz zbytnio czasu pisać ale;
Tomek jak juz pisałem na Mitsufan - zaczeliśmy organizować naszego spota wyjazdowego na forum MitsuManiaki i dalej go tutaj organizujemy i nic się do tej pory nie zmieniło. Wiesz że temat spotowy jest tam kopiowany w całości i znasz powód takiego obrotu sprawy. Jako organizatorzy chcemy zrobić sobie naklejki okolicznościowe, i to jeszcze bez kosztów to czemu mamy sobie nie zrobić, napisałem do was o propozycje wyglądu naklejek, niech każdy sie wypowie jak ma to wyglądać, każda propozycja zostanie rozpatrzona. Ogół zatwierdzi projekt i po kłopocie. Jeżeli ktoś nie będzie chciał naklejki to trudno nie weźmie jej, nie ma obowiązku. Większość osób które będą na spocie jest zarejestrowanymi MitsuManiakami i nie widzę powodu aby to ukrywać i bawić się w dziecinadę, to żaden wstyd, że jest się zarejestrowanym na dwóch forach, jedno drugiego nie wyklucza.
Ogłaszam ja też jestem tam zarejestrowany i nawet tam piszę.
Nie róbmy sztucznego zamętu i podziałów.
| bastek napisał/a: | to breloczki od kluczyków też odpinamy | a ja to dalej rozwinę: to co baneru też mamy sobie nie rozwiesić, w końcu składaliśmy sie na niego, koszulek i polaru też mam nie nakładać, nie dajmy sie zwarowiać, wszyscy jesteśmy ludźmi i jako ludzie sie spotykamy i nikt się chyba nie obrazi, za posiadanie Mitsumaniakowych "gadżetów".
To nie jest wyjazd rywalizujących kibiców tylko maniaków i fanów samochodów Mitsubishi i tego sie trzymajmy a jak ktoś uważa inaczej to niech nie jedzie i już. Po co ma ktoś być nie zadowolony lub bojowo nastawiony.
Ja mam na samochodzie naklejkę, wezmę ze sobą koszulkę i polar oraz baner Mitsumaniaki i nikt mi tego nie zabroni i wcale sie z tym nie będę ukrywał a już na pewno nie będę sie wstydził.
I jeszcze prośba do Tomka lub Renaty zapytalibyście "wszechmocnego" o zgodę na wykorzystanie logo MM do naszej naklejki SPOTOWEJ no i może jakichś innych gadżetów jak sie uda.
Pamietajcie że na wygląd naklejski wszyscy mamy wpływ więc oczekuje propozycji Inq już wstawił propozycję i Ja juz coś tam też posiadam, ale się wstrzymam. A teraz zajrzę jeszcze do Mitsufan i tam napiszę pare słów na temat naklejek. (jak zdążę napisać zanim wyjdę do pracy)
[ Dodano: 10-04-2013, 07:30 ]
I jeszcze jedno to ja chyba czuje sie najbardziej sfrustrowany gdy muszę pisać i tutaj i tam i pilnować tematu spotowego, bo jako powiedzmy "organizator" jestem MitsuManiakiem i Mitsufanem.
radek79 - 10-04-2013, 06:31
Powitać
wczoraj cały dzień spędzony w lublinie,dzisiaj wolne
Andrew - 10-04-2013, 06:32
Dzień dobry
Yoshiko - 10-04-2013, 06:47
ziemia szczecińska wita Lubelszczyznę
Andrew - 10-04-2013, 07:07
Witamy Rodaczkę
patriotazz - 10-04-2013, 07:14
Powitać lubelskie i rodowe zachodniopomorskie:)
|
|
|