To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Pozdrowienia z ulicy

Kibloo - 05-09-2007, 14:47

akbi,
dzięki, wzalemnie, właśnie widziałem diamenciki, ale nie zauważyłem dokładnie kto, pozdrówka

Krzyzak - 05-09-2007, 17:07

akbi napisał/a:
godzina 8:07 - Fiszhop - Osowa

to az 15 minut do mnie jechal? :)
akurat dzis wlasnie bylem z Grzesiem umowiony...

akbi - 06-09-2007, 07:32

Dzisiaj ponownie Fiszhop ... czyżbyśmy jeździli do pracy tą samą drogą ??? (tylko w przeciwnym kierunku :) )
Kibloo - 06-09-2007, 08:38

A ja wczoraj widziałem kilka Miśków jak jechałem przez miasto i w korku stałem, dlatego pozdrowienia dla wszystkich misiaków, które wczoraj czarną L-kę widziały na trasie gdynia-gdańsk w okolicach godziny 17-18, a szczególnie dla pewnej ładnej Pani z miebieskiej L-eczki co się mijaliśmy w oliwie (na granicy z sopotem). A własnie mam pytanie czy może ktoś wie kto parkuje granatowego MSS na gdańskich blachach na parkingu strzeżonym koło lotosu na bethovena?

pozdro

akbi - 06-09-2007, 08:42

Kibloo napisał/a:
A własnie mam pytanie czy może ktoś wie kto parkuje granatowego MSS na gdańskich blachach na parkingu strzeżonym koło lotosu na bethovena?

Z tego co się orientuję, to wśród Mitsumaniaków mieszkających na Suchaninie to jesteś tylko Ty i Sruba (czarny Colt) ... a właśnie ...pozdrowienia dla małżonki ... wczoraj odprowadzała Natalię do szkoły :wink:

Krzyzak - 06-09-2007, 14:25

akbi napisał/a:
Dzisiaj ponownie Fiszhop ... czyżbyśmy jeździli do pracy tą samą drogą ??? (tylko w przeciwnym kierunku :) )

Ha ha - a Fishop dzis znow do mnie mowi: "Ciekawe czy Akbi dzis tez napisz, ze sie widzielismy?" :)

akbi - 06-09-2007, 14:31

Krzyzak napisał/a:
Ha ha - a Fishop dzis znow do mnie mowi: "Ciekawe czy Akbi dzis tez napisz, ze sie widzielismy?" :)

no dobra ... już więcej nie będę :oops:

Anonymous - 06-09-2007, 19:04

akbi napisał/a:

To tylko przez pewien czas tak będzie bo jeżdze do grodu Krzyżaka :lol:
Na jutro planuje widzenie o 8:10 :lol:

Pozdrawiam Fiszhop

sruba - 06-09-2007, 20:36

Cytat:
a właśnie ...pozdrowienia dla małżonki ... wczoraj odprowadzała Natalię do szkoły :wink:

??
chyba Marte ? :wink:

(albo o czyms nie wiem :lol: )

Anonymous - 06-09-2007, 21:07

18.30 na Slowackiego w kierunku Wrzeszcza, Cari z rejestracja GCH COŚ TAM, zatrzymana przez misiaki
akbi - 07-09-2007, 07:56

fiszhop napisał/a:
Na jutro planuje widzenie o 8:10 :lol:

eh ... spóźniłem się dzisiaj :| ... to do poniedziałku :mrgreen:

Cytat:
??
chyba Marte ? :wink:

noo ... Marta też była i 3-letnia Natalia :? ... To nie Twoja :?: ... obie mówiły "mamo" :shock: :?

:D :D :D
Żartowałem .... nie wiem, skąd mi się wzięła Natalia ... jechałem wczoraj do domu i tak myślę ... przecież córka Śruby to Marta :oops: :D

Anonymous - 07-09-2007, 08:16

Akbi to mnie rozbawiłeś :lol: :lol: :lol: :lol:
sruba - 07-09-2007, 18:22

dm17 napisał/a:
Akbi to mnie rozbawiłeś :lol:

mnie tez :lol:
i Aske :P

Anonymous - 07-09-2007, 22:38

akbi napisał/a:
fiszhop napisał/a:
Na jutro planuje widzenie o 8:10

eh ... spóźniłem się dzisiaj ... to do poniedziałku

poniedziałek niestety odpada :( obiecałem koledze ze ściągne jego auto z kokoszek na Przymorze ,tak więc do wtorku :lol:
ps.czy to nie Ty dziś rano skręcałes z Kielnieńskiej na Balcerskiego :?:

josie - 07-09-2007, 22:39

Pozdro dla Carismy Cialnego stojącej smutno w autohandlu na Kołobrzeskiej :wink: