To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - WELCOME

Tomczyn - 06-09-2012, 22:04

To ja również Asię powitam :D
b2vos - 06-09-2012, 22:15

Witamy Asię :)

Można by się spotkać i powspominać (choć ja to nie mam co) zlot MM.

SHARKi dam znać jakbym się wybierał do Ciebie na miasto.

ReaperEzg - 07-09-2012, 14:32

SHARK1979 napisał/a:
adrian3232,
Witamy :D
Fajnie że tak się tu wpisujecie i witacie ale na spotach to 3/4 z was nie widać jednak.pozderko

Czy korzystanie z forum wiążę się z obowiązkową obecnością na spotach ?
Na siłę nie ma co zmuszać ludzi, kto będzie miał ochotę, ten się stawi, macie fajna zgrana ekipę i to jest ważne. Takie jest moje zdanie

SHARK1979 - 07-09-2012, 18:49

ReaperEzg,
Wypadało by się kiedy pokazać, bo z poza starej ekipy to rzadko ktoś dobije na spota, a rejestrować to można się nawet na 10forach.
ReaperEzg napisał/a:
Na siłę nie ma co zmuszać ludzi,

Nikt Cię nie zmusza ale miło by było nowych zobaczyć :wink:

b2vos - 07-09-2012, 20:50

Kolego ReaperEzg nawet nie wiesz jak wspaniała to jest ekipa :) Nie musisz mi wierzyć bo najlepiej jak się sam przekonasz. Extra ekipa. Co prawda też jestem najmłodszym MM i najlepsze chwile przede mną ale przyszłość zapowiada się MEGA. Nie będę już słodzić. Polecimy razem, żeby było Ci raźniej :)

Przemek czy zmieniły Ci się plany na sobotę?

ReaperEzg - 07-09-2012, 21:48

Kilka lat temu miałem swira na punkcie opla, przeszło z czasem, fakt, trzymam się z niektórymi ludźmi do dzisiaj bo warto. Nie mówię ze nie chciał bym się w to wykręcić jeszcze raz, ale czas ogranicza mnie przede wszystkim. Jak sie zmobilizuje to będę napewno, ale nigdy nie powiem że może przyjadę wstępnie a się nie stawie, bo tak ludzie często mówią, napewno sami wiecie
inds - 22-09-2012, 18:24

Witam serdecznie :)

Udało mi się spełnić swoje marzenie i po niespełna 3 latach bujania się włoskim samochodzikiem, stało się ... przesiadłem się na Miśka i mam skrytą nadzieję, że zostanę przyjęty w zacne szeregi Mitsumaniaków Łódzkich ;)

Nazywam się Dawid, samochodzik kupiłem już obklejony "Mitsumaniakiem" ;) Posiadał go forumowicz z Wrocławia. Galant 2.0 kolor wiśniowy.

Mam nadzieję, że widzimy się dzisiaj na Nocnym Mocnym pod Tesco łódź bałuty ;)
swoją drogą szkoda, że nie organizujemy jakiegoś wspólnego przejazdu...

ReaperEzg - 22-09-2012, 19:31

Witaj
SHARK1979 - 24-09-2012, 11:42

inds napisał/a:
Mam nadzieję, że widzimy się dzisiaj na Nocnym Mocnym pod Tesco

Witam ponownie, my już się widzieliśmy i kilku innych posiadaczy Mitsu, a na takie imprezy nocne to raczej ja i rolnikon wpadamy z clubu :wink:
ReaperEzg napisał/a:
Witaj

Również miło było :D

EL-Kris - 24-09-2012, 21:29

Ja raczej też jak mogę jestem na nocnych i d... :) oraz w mc donaldzie na kawie czasem ;D Pozdro ReaperEZG trzeba na soczek się zgadać ;D
ReaperEzg - 25-09-2012, 13:48

ja nie pije :D
EL-Kris - 26-09-2012, 17:34

Wiem wiem :) mówie o soczku :D hehh
Funny_igor - 29-10-2012, 20:43

Witam Mitsumaniaczki i Mitsumaniaków z regionu łódzkiego. Trochę czasu już tu jestem i nadejszła wiekopomna chwila aby przedstawić się na większym forum. Myślę że będę zajmował się kultura, sztuką i nauką a współpraca będzie przebiegała pomyślnie.

Ostatnimi czasy przemieszczam się na trasie Uniejów - Łódź.

Aktualnie jestem posiadaczem galanta 2.0 B + LPG 99r po lifcie ale zacząłem chorować na Outlandera.

rolnikon - 29-10-2012, 22:44

Funny_igor, Witaj w naszym gronie ;)
b2vos - 30-10-2012, 12:02

Witamy :)