To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - sokker

JACA_1978 - 06-03-2008, 15:47

wstrzelił się chłopak ;)
maxwell61 - 06-03-2008, 20:02

detlef napisał/a:
Ty się maxwell lepiej przyznaj jakie ma atrybuty ten Mijalo Merdovic
tygrys w sumie "słaby" ze strzelca ale jak się mu da winiacza przed meczem to chodzi jak przecinak!! :-)
co do taktyki to poprostu ta taktyka która mam w ustawieniach nie pokazuje sie na głównym ekranie jak w chodzi sie w taktykę

[ Dodano: 08-03-2008, 09:16 ]
co wicej ten napadzior stoi na pozycja ATT tylko gdzy sa stałe fragmenty...jak tylko piłka w grze biegnie na pozycje 1. stopera!!! w du...!!!! :twisted:
chyba napisze do modów!!! :twisted:

Anonymous - 08-03-2008, 10:12

a jak bierzesz ustawienia - skład - taktyka (edytuj) to możesz sobie "złapać" za piłeczkę i przesuwać ją po całym boisku - pozwala to na zauważenie jak wszyscy zawodnicy poruszają się po boisku w zależności od położenia piłki.

www.sokker.org napisał/a:
Jeśli właśnie tą taktykę chcesz edytować, "złap" kursorem myszki piłkę znajdującą się na środku boiska. Trzymając cały czas lewy przycisk myszy, przesuwaj piłkę po całym boisku. Zobaczysz jak zawodnicy przesuwają się po boisku. Tak samo będą się zachowywać w trakcie meczu (o ile ich szybkość i kondycja im na to pozwoli). Aktualne położenie piłki określa, jak w danym momencie powinni być ustawieni zawodnicy. Jeżeli chcesz zmienić ustawienie, po prostu "upuść" piłkę w wybranym miejscu i odpowiednio ustaw zawodników.
Zwróć uwagę na to, czy zawodnicy płynnie zmieniają ustawienie wraz z poruszającą się piłką. Nieodpowiednie ustawienie może spowodować, że w trakcie meczu zawodnicy nie będą zdążać na swoje pozycje, co może zniweczyć Twój plan taktyczny.

może to Ci pomoże :)

Anonymous - 08-03-2008, 13:36

Dokładnie o tym samym pisałem, tylko może za mało obrazowo ;)
To chyba jedyne wytłumaczenie Twoich problemów Maxwell - jeśli nie ustawiłeś przy wszystkich pozycjach piłki na boisku to pewnie grajkowie grają wg taktyki, którą edytowałeś tworząc swoją...

Przy okazji takie pytanko: załóżmy, że wygrałem licytację o grajka i teraz muszę go sprowadzić do klubu - czy to wygasa po jakimś czasie? tzn np wygram licytację jak nie jestem zalogowany czy za klika godzin wchodzę i mogę go ściągnąć czy ucieknie mi sprzed nosa? (nie chce mi się szukać w FAQu :oops: ) dzięki z góry za info

JACA_1978 - 08-03-2008, 14:06

nie ucieknie po jakimś czasie automatycznie ci go system wyśle albo koleś sam odeśle ;)
maxwell61 - 08-03-2008, 16:17

detlef, thomb, wielkie dzieki macie ode mnie wirtualne "pomógł" !!!! :mrgreen:
Anonymous - 08-03-2008, 17:05

thomb napisał/a:
Przy okazji takie pytanko: załóżmy, że wygrałem licytację o grajka i teraz muszę go sprowadzić do klubu - czy to wygasa po jakimś czasie? tzn np wygram licytację jak nie jestem zalogowany czy za klika godzin wchodzę i mogę go ściągnąć czy ucieknie mi sprzed nosa? (nie chce mi się szukać w FAQu :oops: ) dzięki z góry za info

JACA_1978 napisał/a:

nie ucieknie po jakimś czasie automatycznie ci go system wyśle albo koleś sam odeśle ;-)

yy.. prawda jest taka: :)

www.sokker.org napisał/a:

Zawodnik po wystawieniu pozostaje na liście transferowej przez 2 dni o ile nie zostanie wycofany przez właściciela. Może to jednak nastąpić jedynie w przypadku, gdy nie pojawiły się żadne oferty (nikt jeszcze nie licytował zawodnika). Gdy upłynie termin licytacji zawodnika, właściciel może go odprawić, lub nabywca może go sprowadzić do swojego klubu. Odbywa się to przez kliknięcie odpowiedniego linku. Dopiero wówczas transfer dochodzi do skutku. Jeżeli w ciągu 7 dni od zakończenia licytacji kupujący nie sprowadzi zawodnika, bądź sprzedający go nie odprawi licytacja jest anulowana a po najbliższej aktualizacji obie strony zapłacą karę w wysokości 10% wylicytowanej kwoty.

maxwell61 napisał/a:

ależ bardzo proszę :) na zdrówko, max 8)

Anonymous - 08-03-2008, 17:52

maxwell61 napisał/a:

Maxwell trza sobie pomagać, nie? Szczególnie, że teraz typujemy w teamie :mrgreen:

Dzięki Detlef i Jaca za objaśnienie też rozdaję wirtualne pomógł :badgrin:
W sumie mogłem dodać dwa do dwóch i wywnioskować z kupna i sprzedaży moich graczy no ale ... :roll:

maxwell61 - 08-03-2008, 18:14

thomb napisał/a:
Maxwell trza sobie pomagać, nie? Szczególnie, że teraz typujemy w teamie
właśnie!!! :D zobaczymy jak 1. typy pójdą...
ale powiem szczerze ze nie wiedziałem że ustawia sie zachownia graczy majstrując z piłką... no cóż ważne że koty znają już swoje miejsce na boisku :mrgreen:

mam takie pytanko? o ile wzrosły punkciki najlepszemu waszemu zawodnikowi i w jakim czasie? ..... u mnie jeden: 5 pkt. w górę - 13 tyg.....drugi: 3 pkt. - 8 tyg.

JACA_1978 - 08-03-2008, 19:14

chodzi ci o sumę skili?? :)
maxwell61 - 08-03-2008, 22:57

JACA_1978 napisał/a:
chodzi ci o sumę skili??
exactly :mrgreen:
JACA_1978 - 09-03-2008, 08:36

wszystko zależy od talentu gracza i czego ich tam trenujesz ;)
oczywiscie najlepiej skaczą 18stki :biggrin: jak maja talent i grają;) u mnie najlepszy skoczył bodajrze o 14 skili(Comparini) dokałdnie ci nie powiem bo foramtowałem kompa i przepadło sv...

maxwell61 - 09-03-2008, 09:26

JACA_1978 napisał/a:
oczywiscie najlepiej skaczą 18stki jak maja talent i grają;)
zgadza sie :lol:

JACA_1978 napisał/a:
u mnie najlepszy skoczył bodajrze o 14 skili
jestem pod wrażeniem :D

[ Dodano: 09-03-2008, 21:50 ]
jestem wściekły na swój mecz :twisted: 28 strzałów i 1 bramka...niewykorzystany karny i nie wspomne o skuteczności z 7 metrów!!! a bramkarz dostał w nocie chyba z 9 pkt. podejrzewam że to przez to że miał g...o do roboty :D
ale Thomb stary zwolnij i oszczedz mnie w WL :D ... tylko mnie nie walnij 2-cyfrówki... BTW to w nadchodzącym meczu w WL wystawiam rezerwy nowo zakupione za bezcen i chce zobaczyc co się z nimi da zrobic...pozdro

JACA_1978 - 09-03-2008, 21:55

Thomb pocisnął fakt ze lapsiki maksymalne miał ale wjechał łądnie :biggrin:
spoko ja też dziś tradycyjenie 3-4 słupki i poprzeczki trzeba się przyzwyczaić ;)

maxwell61 - 09-03-2008, 22:18

JACA_1978 napisał/a:
spoko ja też dziś tradycyjenie 3-4 słupki i poprzeczki trzeba się przyzwyczaić
patrząc po twoich notowaniach to wyjątkowa równa drużyna...oby tak dalej no i dżdżownice już wiedzą gdzie ich miejsce :salute: