Wielkopolskie - chyba pora sie spotkac co nie ? __kiedy organizujemy kolejny
makak12 - 26-09-2008, 17:50
cuuube napisał/a: | 19.X g 15:00 (proponowac miejsce)
wpisujcie sie sami na liste zeby nie zrobil sie balagan
1. cuuube
2. kristof
3. ratajeq
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
[ Dodano: 20-09-2008, 12:04 ]
to lista chetnych z COLTOMANII
1. Immortal
2. tresorex
3. makak - o ile zdążę z zajęć (zaoczki Hrm ) obecny na 60%
4. lukaszmarkiewicz1987
5. Sebulbon oczywiście też sie pojawi |
Właśnie dostałem do rąk nowy plan zajęć na studiach zaocznych.
W niedzielę mam okno 15:00-16:00. To zamało żeby zdążyć z ul.Wojska Polskiego do Factory w Luboniu i z powrotem.
Przepraszam, ale nie mogę się pojawić.
Anonymous - 26-09-2008, 18:13
makak12 napisał/a: | W niedzielę mam okno 15:00-16:00. To zamało żeby zdążyć z ul.Wojska Polskiego do Factory w Luboniu i z powrotem.
Przepraszam, ale nie mogę się pojawić. | miejsce spotu to jednak Poznan(konkretow narazie brak) aby ulatwic tym co sie ucza dotarcie na spota
makak12 - 27-09-2008, 01:18
Bardzo chciałbym być z wami. Nie wiem jednak czy to możliwe. Najbliżej mam do Kingcross Marcelin. Tam dam radę być zawsze i o każdej porze dnia i nocy!!!
Anonymous - 27-09-2008, 10:07
kristof napisał/a: | ... imo z zasady omijam parking pod placem wolności ... | dlaczego omijasz mój parking??
czy ktoś sprawdza....hmmm ...nie.
19.X mam zajęcia, więc mnie nie będzie. Niestety raczej żadko teraz będę sie pojawiał, bo albo jestem na uczelni, albo w robocie.
pozdr
kristof - 27-09-2008, 10:22
To nie jest tak, że omijam bo nie chcę, tylko właśnie słyszałem, że tam to dość dokładnie sprawdzacie...ale jeśli nikt nie sprawdza, to w końcu jakiś logiczny parking w samym centrum się pojawia
A co do miejsca to ten King nie jest taki zły...miejsce się w nim znajdzie, chociaż właśnie biorąc pod uwagę wszystkich studentów z okienkiem w tym czasie, myślę że lepsze byłoby coś w stylu plazy/pestki -> wedle mnie bliżej centrum i łatwiejszy dojazd z każdego zakamarka poznania...tak mi się tylko może zdawać, najlepiej niech ci którzy mają okienka wtedy ustalą gdzie i o której im najbardziej pasuje
pozdro
PiotrBe - 27-09-2008, 13:18 Temat postu: ja tez ja tez Tez sie pisze na zlot na 19 X.
A moze faktycznie lepiej spotkać się na otwartym parkingu, w koncu z cukru nie jesteśmy, a zawsze ładniej toto wygląda;), pod M1 jest ok, duzo miejsca, pod factory nie wiem.
Rzuciłem propozycje nocnego spotkania na ulicach poznania. - ktos chętny??
Pozdro
Mariusz-Kaśka - 27-09-2008, 20:29
witam wszystkich -cuuube prośba jak tylko możliwe wiadomości na temat spotkań lub innych spraw pierwsze co jak można to na gg bo teraz rzadziej odpalam internet a gadulec zawsze mam na widoku tym bardziej że kobieta mi lada dzień córeczkę będzie rodzić więc dzięki za wyrozumiałość pozdro dla wszystkich -oczywiście postaram się i tak zjawić na spotkaniu
ratajeq - 30-09-2008, 09:46
ja choć już zapewniłem że będę, mogę się nie zjawić ... misiu kaput
nie chce odpalić i pomysły mi się skończyły ... jak co to tu jest temat o tym
http://forum.mitsumaniaki...ic.php?p=359664
Anonymous - 30-09-2008, 22:14
bylem ogladac w niedziele kolo 18 ewentualne miejsca spotkania wiec tak
- pestka - nikt nie kontroluje nic parking spory i dosc dobrze oswietlony jednak moglby sie pojawic problem ze zlozeniem naszej ekipy w jednym miejscu
- plaza - nikt nie kontorluje nic . wchodzi w gre ostatnie pietro czyli 3 (troche sie jedzie na sama gore ale byly tam pojedyncze auta ) miejsca sporo choc nisko i troszke ciemno bo oswietlenie raczej sloneczne
ja obstawialbym plaze
obok sa rowniez parkingi pod chmurka w razie pogody
tresorex - 01-10-2008, 12:37
Chyba lepiej będzie w pestce. Byłem wczoraj ok 19 i była ponad połowa parkingu wolna. Lepsze światło i brak przewiewów
cuuube... ja widziałem ochroniarkę na parkingu w pestce... pilnuje czy nikt tam nie pali fajek
Anonymous - 01-10-2008, 16:28
Ja też jestem za Pestką
Anonymous - 01-10-2008, 16:48
tresorex napisał/a: | Chyba lepiej będzie w pestce. | ok
tam jest jedna czesc ? czy wiecej zebysmy sie nie szukali ??
tresorex - 02-10-2008, 09:44
jedna. Parking w kształcie prostokąta lub litery L. Najluźniej jest w północno zachodniej części parkingu więc tam proponuję
Anonymous - 02-10-2008, 15:31
tresorex napisał/a: | Parking w kształcie prostokąta lub litery L | mozesz zrobic jakas mapke pogladowa dojazdu i samego parkingu ?? zeby nie bylo problemow z dotarciem ...nie wszyscy znaja poznan i to miejsce z gory dzieki
tresorex - 03-10-2008, 09:46
jasne
Mapa ogólna z najważniejszymi dojazdami
Plan parkingu:
|
|
|