Nasze Miśki - custom COLT by pawela
londolut - 07-02-2009, 20:50
No niezłe cacko Fajnie te felgi wyglądają na furze. Teraz tylko lakierka budy bo wygląda strasznie
P.S. - fotki z nowej komóry?
rosomak1983 - 07-02-2009, 21:02
Jest coraz lepiej !!! Czarne fele beda rzeczywiscie pasowac do czarnej maski oraz dachu
Pawela mam prośbe prosze o zdjęcie cenatralnie z przodu bo chce skopiowac ten bad look na poczatek białą tasmą i kartonem na próbe...
Marino - 08-02-2009, 19:09
londolut napisał/a: | P.S. - fotki z nowej komóry? |
właśnie miałem mówić, że to całkiem wypasiony telefon jak takie zdjęcia oferuje... Borbetki wyglądają super no tylko ta ruda fatalnie psuje efekt
jacek11 - 08-02-2009, 19:44
Fele pasują,ale widzę,że ruda się dobiera powoli.
Ogółem bardzo gustowna stylizacja
Anonymous - 08-02-2009, 20:00
pawela napisał/a: |
Pięknie się komponują z maską |
:O mi siem podoba tylko jeszcze ogarnąć te rudą troszku ;P
londolut - 08-02-2009, 22:01
Derpin napisał/a: | tylko jeszcze ogarnąć te rudą troszku ;P | Nie troszku - kompletnie ją wyprosić z Colta. Za bardzo zaczęła się panoszyć...
pawela - 09-02-2009, 11:02
Londolut, tak, wszystkie zdjęcia wstawione na forum przeze mnie z ostatnich miesięcy to zdjęcia robione komórką z trybem automatycznym. Bo są jeszcze programy tematyczne
Fele na żywo wyglądają super, w dzień wyraźnie widać ramiona, w czasie jazdy widać hamulce i srebrny pierścień
A same hamulce pójdą w kolor grafitowy, jednak już nie hamerritem na bębny... To był zły pomysł.
Ruda wylazła po zimie. Odpłaca mi się za to, że nie myłem auta przez 6 tygodni
Ale spokojnie, będzie cieplej, wytępię rudą bladź, żeby nie szła dalej. A to miejsce i tak zakryje progiem, tym bardziej muszę się postarać, żeby pod laminatem mi nie żarła blachy.
Ten nieszczęsny prawy bok taki od kupna, i tak go wyklepałem bo był porządnie wgnieciony. Zrobiłem zaprawki, ale nie widzę sensu tego ruszać, przed malowaniem całej budy. A to bliżej jesieni, bo po weselu może wpadnie trochę $$
Niemniej dzięki chłopaki za pozytywne słowa
Edit: aaaa i ostatnimi dniami Colcik jakoś dziwnie pływał mi po drodze. Okazało się, że lewa końcówka drążka jest do wymiany. Prawa jak najbardziej ok. Moje pytania:
1: Wymieniać jedną czy 2? W serwisie mówią: tylko zużytą.
2: Po Waszych opiniach skłaniam się ku kupnie końcówki 555, a co sądzicie o YAMATO? Mam takie łączniki stabilizatorów i sprawują się super, a cena jest niższa o ok 30%
londolut - 09-02-2009, 11:14
pawela, ja bym zmienił obie końcówki. Komplet nie jest drogi a jak padła lewa to pewnie za ~2k padnie druga. 555 i YAMATO są bardzo podobne w jakości. Wydatek będzie o tyle mniejszy w całości, że wymieniając obie końcówki drążków zbieżność robisz tylko raz.
pawela - 09-02-2009, 15:19
zamówione 555
31,19 za szt
pawela - 10-02-2009, 16:53
kupiłem końcówki 555, wczoraj wymienione i zbieżność ustawiona na p/r +0.01/+0.01
Ale kurczę, kierownica się zrobiła lekko w prawo, zdjąłem, przestawiłem o ząbek to jest lekko w lewo... Albo albo, a nie mogę jej ustawić na wprost... Nie jest to duży odchył, coś jak na zdjęciu w podpisie, ale mnie irytuje
jacek11 - 10-02-2009, 17:58
Ja bym pojechał na poprawkę.Kiedyś tak mi ustawili w polonezie,to miałem problem z włączeniem kierunków.
ps.ile zapłaciłeś za zbieżność?
Tomekp - 10-02-2009, 18:16
pawela napisał/a: | Ale kurczę, kierownica się zrobiła lekko w prawo, zdjąłem, przestawiłem o ząbek to jest lekko w lewo... Albo albo, a nie mogę jej ustawić na wprost... Nie jest to duży odchył, coś jak na zdjęciu w podpisie, ale mnie irytuje |
Jest na to tylko jedna rada - musisz pokombinować na wielowypuście na początku kolumny przy samych pedałach. Ma inny skok niż ta przy kierownica, sporo roboty ogólnie, ale da radę Też tak miałem po ustawieniu zbieżności i byłem żeby mi to poprawili to tak poprawili że nic nie zmienili
rosomak1983 - 10-02-2009, 18:28
pawela, reklamuj usługe...
pawela - 11-02-2009, 08:19
za waszą radą właśnie jestem w serwisie na reklamacji, ustawiają jeszcze raz.
I mają neta dla klientów
Ide patrzeć na ręce
pawela - 11-02-2009, 11:10
właśnie wróciłem z 'poprawki', patrzyłem im na ręce i wraz kierownica jest w prawo! Po pracy jadę jeszcze raz
|
|
|