To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - projekt lancer

Matejko - 19-11-2013, 09:34

hue, ja to znalazlem, ja !!
GrzegorzGGG - 03-12-2014, 19:33

Cytat:
Witam serdecznie,zawsze byłem maniakiem EVO 6,według mnie to najpiękniejsza wersja Evo,o orginale mogę sobie tylko pomarzyć,właśnie zakupiłem opisywany egzemplarz.Na szczęście od Derpina zakupił go zupełny laik,nie zdewastował go zbytnio (zrobił 7 tyś km)Samochód jest w dobrej kondycji,nadal wygląda jak prawdziwe Evo,nie muszę nim jeżdzić (jest to mój drugi samochód,wystarczy że na niego patrzę)Pierwsza moja reakcja po zakupie-kocham go.Jeśli ktoś ma jakikolwiek kontakt do Derpina,bardzo proszę o info.Myślę że mielibyśmy bardzo dużo do obgadaniaa.Pozdrawiam wszystkich MITSUMANIAKÓW.
Rafal_Szczecin - 03-12-2014, 19:45

masz wylaczone wiadomosci prywatne, wiec nie moge Ci wyslac numeru do Derpina ;)
GrzegorzGGG - 03-12-2014, 21:23

Cytat:
Wielkie dzięki za mega szybką odpowiedz,jestem nowy na forum,przeoczyłem to przy rejestracji.Jeśli to możliwe proszę o info.
GrzegorzGGG - 03-12-2014, 21:31

Cytat:
Lancer evo ma się całkiem nieźle,dalej będzie trwała jego przebudowa (w kierunku orginału Evo w lekkim stylu Jdm) zdjęcia na pewno zostaną opublikowane na forum.Pozdrawiam.
Maciek - 04-12-2014, 16:43

Miło, że auto trafiło znów na forum gdyż po sprzedaży ślad po nim zaginął. Zapał widać jest u nowego właściciela, więc tylko trzymać kciuki.