To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Szpala85 i tym razem Galant

szpala85 - 02-05-2011, 12:59

zgadnijcie kogo to czarny gal :lol: :
http://www.jelonka.com/ne...3705,p,4#photos

:lol: najlepsze jest to że zatrzymywali każde auto .... podchodził Pan władza i kazał dmuchać ..... i puszczał dalej jak było "zero" :lol: .... jak tam obława :lol: ci paparazzi :lol:

Wszyc - 02-05-2011, 13:20

tiaaa byś się przyznał jak mężczyzna że 500zł i 10pkt. a nie mydlisz oczy :lol: :lol: :P

Jeszcze ten tytuł u góry :P nie oszukasz nas miłośniku szybkiej jazdy obwodnicą :P

m6riano - 02-05-2011, 16:44

W Wawie to średnio raz w tygodniu takie "łapanki" są...kiedyś nawet zatrzymałem sie po jakichś 300metrach jadąc z pasażerką bo nie wiedziałem czy pies mi macha żeby jechać dalej czy żebym sie zatrzymał(na 10 takich akcji tylko raz mnie zatrzymali w nocy i kazali dmuchać , właśnie wtedy,policjant przybiegł spocony i wkurzony że sie nie zatrzymałem kiedy trzeba;-)
co nawet potwierdza te foto:
http://www.jelonka.com/ne...3705,p,5#photos
że taksy nie zatrzymują;-)

a tak w ogóle to niezła kryptoreklama dla reno...

szpala85 - 04-05-2011, 18:34

.... i nie ma gazu w klimie :evil: ..... kilka dni działała , spadł snieg ... przestała działać :evil: .... szlak człowieka trafia :roll: .... ale co tu zrobić :roll: ...

btw. podejrzewam że mam wyciek w środku :| bo pod maską nic nie było widać w UV :|

Wszyc - 04-05-2011, 19:30

luzik patrząc na prognozy pogody to Ci się bardziej nagrzewnica przyda :P
szpala85 - 04-05-2011, 21:45

Wszyc, ...... potrafisz pocieszyć człowieka :mrgreen:

hahahha i jak by tego było mało to znowu gdzieś się wilgoć dostała do kabelków od ABS-u ...... tak...tak znowu ABS+TCL :lol: ..... ło jeee :mrgreen:

szpala85 - 12-05-2011, 20:25

..... dzisiaj rozkręcałem zacisk z przodu ponieważ od jakiegoś miesiąca zauważyłem że strasznie nagrzewa mi się prawa przednia fela .... okazało się że gumka na tłoczku pękła i prze całą zimę ( chyba ) dostawała sie tam woda ... skutkiem czego tłoczek oblazła ruda i oczywiście się nie cofał .. klocki zdarte do połowy względem tych z lewej strony .... ale awaria szybko została usunięta i juz ładnie wszystko chodzi :wink: ( do czasu )

btw. odkryłem coś jeszcze dziwnego ... mianowicie " chyba" wyciek z amorka ?? co o tym myślicie ? :

z lewej strony amor jest suchy ,a z prawej wygląda tak :roll:
czy to oznaka że muszę ... czy to już czas na wymianę amorków :roll:

Hugo - 12-05-2011, 21:03

Do wymiany już, bo za chwilę całkiem się rozsypie.
Wszyc - 12-05-2011, 22:18

Fajny kabel :P kablówka czy internet? :P
robertdg - 12-05-2011, 22:24

Wszyc napisał/a:
kablówka czy internet? :P
Monitoring :D
szpala85 - 13-05-2011, 15:08

3x1 linka :P ale i tak jest dupa bo woda wlała sie do czujnika ..... i chyba będzie prościej jak dopasuje jakieś czujniki z innego auta .....

a co do tych amorków to gazówki KYB oczywiście mam szukać :roll: :wink:

szpala85 - 21-05-2011, 14:36

dzisiaj rozebrałem całą tapicerkę z podsufitki w celu wyeliminowania stukania dochodzącego z szyberdachy podczas jazdy ... okazało się że latała taka ala' jak by rynienka za szyberdachem ... szybka naprawa i nic już nie stuka .... i przy okazji wymyłem całą tapicerkę ... niby w aucie się nie pali ale jak ją wyczyściłem to różnica kolosalna ... po wyczyszczeniu podsufitka wygląda jak z salonu :lol:

btw. nie na widzę tępych ludzi co na parkingu otwierają drzwi od swoich samochodów i walą po innych autach :evil: .... dziesięć wgnieceń naliczyłem na tylnich od kierowcy drzwiach ,a pod słońce to już wogóle masakra :evil:

jacek11 - 22-05-2011, 13:21

szpala85 napisał/a:
btw. nie na widzę tępych ludzi co na parkingu otwierają drzwi od swoich samochodów i walą po innych autach :evil: .... dziesięć wgnieceń naliczyłem na tylnich od kierowcy drzwiach ,a pod słońce to już wogóle masakra :evil:

Będziesz Pan miał okazję pomalować autko :wink: :)

szpala85 - 22-05-2011, 13:41

jacek11, ...... napiszę ci tak :| ..... Gal z tej generacji jest fajny , podoba mi się jego sylwetka i agresywne spojrzenie ... to tyle ... ..... ale gnijące podwozie i znowu problemy z czujnikami ABS-u doprowadzają mnie do szału ( nie wspomnę tu o pierdółkach takich jak trzeszczenie wszystkiego co jest w środku , banany wymieniłem to cos zaczeło stukać z tyłu ...... i wiele innych ) .... Galant E5x jak i EAx to skarbonka bez dna nie ma co ukrywać .... zraziło mnie to auto .... i najprawdopodobniej nic więcej z tym autem nie będę robił ......

baaaa ... nawet pokuszę się o kupno Lancera z 92r. C66A ( chyba ) bordowego za 600 zł z pękniętą szybą ...... ale co jest najlepsze taki stary lancer NIE MA anie śladu rudej na podwoziu :shock: ...... i to mnie szokuje

jeżeli oczywiście mój kolego go wcześniej nie zajedzie bo kręci silnik do odciny :evil:

a to wszystko dla tego że dzisiaj piękny słoneczny dzionek i znowu zapaliły mi się na pomarańczowo ABS+TCL i to mnie zdenerwowało :lol:

jacek11 - 22-05-2011, 13:56

szpala85 napisał/a:
a to wszystko dla tego że dzisiaj piękny słoneczny dzionek i znowu zapaliły mi się na pomarańczowo ABS+TCL i to mnie zdenerwowało :lol:

nie ma się co przejmować :wink: przynajmniej wiesz,że żarówki są dobre :wink:
a co do Lancerka,to fajne autko,i całkiem komfortowo można się nim poruszać 8)