Nasze Miśki - Mitsubishi Colt Mirage Cyborg-R
idas - 21-07-2010, 21:51
Też bym był takim maniakiem, gdyby mnie tak nie ograniczały środki finansowe:] Zresztą jak pewnie mnóstwo osób tu na forum Kleju jeszcze raz gratuluję i jestem pełen podziwu dla Twojej pracy - tworzenia colta "idealnego":D
Kleju - 21-07-2010, 22:33
Maniaka? To nie to określenie Bardziej tutaj pasuję wariat/dureń/głupek itd. Kto przy zdrowych zmysłach ładuję kasę w 16-nasto letnie auto, poświęca prawie każdy weekend, spędza wiele roboczogodzin przy samochodzie ? Jednym bardzo dużym plusem tego jest, że jak czytam Wasze posty to widać że warto
stary alfer - 21-07-2010, 22:39
Kleju napisał/a: | wariat/dureń/głupek |
W rozmowie wydajesz się normalny
tresorex - 21-07-2010, 22:53
Kleju, to już zboczenie mitsuzbok!!!
PatricoWroc - 21-07-2010, 22:59
Jak skończysz auto to specjalnie do Opola się wybiorę na spota, żeby zobaczyć Cyborga i kto wie, czy nie na przejażdżkę - jako pasażer oczywiście.
jacek11 - 21-07-2010, 23:51
Kleju napisał/a: | Bardziej tutaj pasuję wariat/dureń/głupek itd. |
Nigdy bym się nie przyznał
A poważnie,to wiem że to jest swojego rodzaju nałóg
Wszyc - 22-07-2010, 00:02
U was to nałóg lub mania marki u mnie jest gorzej ja już jestem w stadium nadania swojemu samochodzikowi cech istot żywych i stwierdzenie że teraz nie mogę się poddać z reaktywacją bo nie mogę go zawieść co najmniej jak by coś czuł ja to już tylko do wariatkowa się nadaje
Kleju - 22-07-2010, 16:20
Cytat: | W rozmowie wydajesz się normalny |
Pozory mylą
tresorex napisał/a: | Kleju, to już zboczenie mitsuzbok!!! |
hehe, to już wiem jakie mnie czeka następne stradium: Wszyc napisał/a: | ...ja już jestem w stadium nadania swojemu samochodzikowi cech istot żywych... |
PatricoWroc napisał/a: | do Opola się wybiorę na spota |
To z Tobą będzie nas dwóch Ale zapraszam
jacek11 napisał/a: | że to jest swojego rodzaju nałóg |
Dokładnie, chyba inaczej tego nazwać nie można...
A z nowości auto prawdopodobnie będzie na weekend do odebrania Jadę tam jutro jeszcze pomóc przy składaniu, przykręcaniu progów, lotki itp. Ale zobaczymy jak będzie, bo może wyjść jak zawsze...
tucci - 23-07-2010, 16:55
Ambitny projekt, rozumiem ze calosc jeszcze nie zlozona
To gdzie w koncu bywasz OP czy DMI, bo bede jutro jutro w Miliczu.
Kleju - 27-07-2010, 19:43
tucci napisał/a: | To gdzie w koncu bywasz OP czy DMI |
W op mieszkam, w dmi odpoczywam i robię auto
hehe panowie
Auto już odebrane Robota najwyższa klasa nie ma śladu po kolizji
Dzisiaj udało mi się tylko auto umyć i wpakować wiązke do silnika, jedną stronę będzie trzeba przedłużyć.
Tak się prezentuje auto po wypolerowaniu (malowane były: maska, pas przedni, klapa tylnia, pas tylny, jeden błotnik, zderzaki, lotka, progi) Z wrażenia nie zrobiłem zdjęć zderzaków ani innych dupereli, nawet całego auta nie zrobiłem...
A dodam tylko, że lakier jeszcze nie był traktowany woskiem Tylko umyty wodą z odrobiną płynu.
stary alfer - 27-07-2010, 20:10
Kleju napisał/a: | Z wrażenia nie zrobiłem zdjęć zderzaków ani innych dupereli, nawet całego auta nie zrobiłem... |
Pięknie Kleju
Kibicuję projektowi!
KowaliK - 27-07-2010, 20:37
Kleju malowałeś go u kogoś w Miliczu?
Kleju - 27-07-2010, 20:51
stary alfer napisał/a: | Pięknie Kleju
Kibicuję projektowi! |
Dzięki
KowaliK napisał/a: | Kleju malowałeś go u kogoś w Miliczu? |
Nie, w miliczu nie ma dobrych lakierników malowałem aż w wielkopolsce.
wyderka - 27-07-2010, 20:51
Wszyc - 27-07-2010, 20:56
o w mordę natchnąłeś mnie... Kleju ja Ci obiecuje tu i masz światków! nie będę gorszy niech no tylko z dołka się wykopie
|
|
|