Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!
koszmarek - 15-09-2010, 16:05
jak to chłop a ile się można dowiedzieć !
Anonymous - 15-09-2010, 16:20
Juiceman napisał/a: | CichyTom napisał/a: | 4. za dwa lata też będzie w okolicach Łodzi? za trzy też? za cztery też? |
Nie za dwa lata będzie zlot Dolno-Górno, Górno-Dolno Śląski ale do tego 2 lata |
znaczy się w jubileuszowy celujecie
[ Dodano: 15-09-2010, 16:22 ]
koszmarek napisał/a: | CichyTom, bardzo dziękować za wytłumaczenie |
nie za ma co
cały przyjemność z moja strona
Juiceman - 15-09-2010, 16:26
CichyTom napisał/a: |
znaczy się w jubileuszowy celujecie |
Dlatego chcemy połączyć dwa regiony i stworzyć coś wielkiego Na razie psychicznie się do tego przygotowujemy, a później będziemy o tym rozmawiać. Póki co dwa lata do tego
pamar - 15-09-2010, 16:31
Juiceman napisał/a: | Póki co dwa lata do tego |
Ja tam bym już zaczął
Anonymous - 15-09-2010, 16:37
Forest_Taft napisał/a: | Najprościej jest krytykować, bo to nic nie kosztuje..... |
przepraszam, ale myślałem że toczy się dyskusja na temat wyboru miejsca przyszłorocznego zlotu a wyszło że można tylko dopełniać zbiór pochwał jednej lokalizacji
Nie bierz tego Forest tak osobiście do siebie, bo ja w żadnym wypadku nie chcę podważać Twojej roli w organizacji zlotu. Nie o tym pisałem.
Ja tylko wolałbym jechać w ciekawe miejsce w inny rejon Polski
pamar - 15-09-2010, 16:40
CichyTom napisał/a: | Ja tylko wolałbym jechać w ciekawe miejsce w inny rejon Polski |
Brawo ten pan, Tomku jesteś moim guru
BUBU - 15-09-2010, 16:42
CichyTom napisał/a: | Ja tylko wolałbym jechać w ciekawe miejsce w inny rejon Polski |
Na urlop
Aga - 15-09-2010, 20:54
Tomek, nie zauważyłeś chyba, że włączyłeś się do dyskusji na 25 stronie i oprócz propozycji Foresta nie było innej, która by spełniła stawiane zlotowemu ośrodkowi warunki
więc o czym dalej chciałeś dyskutować?
jeśli miałeś inny pomysł to trzeba było go zaproponować
a jeśli nie... to się dostosować
szkoda czasu na próżne gadanie
gulgulq - 15-09-2010, 20:56
Hubeeert napisał/a: | A tak po polsku to co chcesz powiedzieć? |
proste
najpierw jako góra wyrażasz akceptacje a później uważasz ze to posrany pomysł
ankieta już jest ... i tego się trzymajmy
Hubeeert - 15-09-2010, 20:56
Agnieszko nie tak ostro... Każdy tu ma prawo wyrazić swoją opinię...
Aga - 15-09-2010, 20:59
Hubeeert napisał/a: | Agnieszko nie tak ostro... Każdy tu ma prawo wyrazić swoją opinię... |
oczywiście, że tak
ale oburzenie, że nie ma innych propozycji na 25 stronie dyskusji na ten temat, kiedy wszyscy już omawiają tę jedną jedyną, jest trochę nie w czas
nie sądzisz?
a tak w ogóle to była bardzo łagodna wypowiedź jak na mnie
Hubeeert - 15-09-2010, 21:00
gulgulq napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | A tak po polsku to co chcesz powiedzieć? |
proste
najpierw jako góra wyrażasz akceptacje a później uważasz ze to posrany pomysł
ankieta już jest ... i tego się trzymajmy |
Polska język trudna język...
Wyraziłem swój brak sprzeciwu jako Forumowicz dla lokalizacji i opisu podanego na Forum a za posrany pomysł uważam to, że pozostawiono to do decyzji czterech kolesi którzy kiedyś zakładali Klub a teraz coraz częściej widzą, że z założeniami to co jest obecnie ma juz tylko związek za pomoca nazwy...
Kiedyś tylko ankieta byłaby odpowiedzią na to czy tak czy siak, teraz... Tu nie ma Prezesów, rządzących, góry czy jakbyś to nie nazwał... Czy to tak trudno zrozumieć?
Cacper - 15-09-2010, 21:01
Moim zdaniem troche za dużo tzw. "demokracji". Aga dyryguj, doskonal Ci to idzie. Miejsce dobre jak każde inne. W przyszłości można wyznaczać na zjazdach gdzie w jakim regionie i kto będzie organizował następne spotkanie - taki grafik. Pozdrawiam
Hubeeert - 15-09-2010, 21:09
nie ma pytań
Anonymous - 15-09-2010, 21:29
Aga napisał/a: | Tomek, nie zauważyłeś chyba, że włączyłeś się do dyskusji na 25 stronie i oprócz propozycji Foresta nie było innej, która by spełniła stawiane zlotowemu ośrodkowi warunki
więc o czym dalej chciałeś dyskutować?
jeśli miałeś inny pomysł to trzeba było go zaproponować
a jeśli nie... to się dostosować |
faktycznie chyba nie zauważyłem,
na numer 16 i 20 też nie patrzę, choć mógłbym się założyć że również na tych stronach coś mi się napisało
dyskutować chciałem o lokalizacji zlotu w miejscu, w którym jeszcze nie byłem
i nie ukrywam że liczyłem na inne regiony
Aga napisał/a: | oburzenie, że nie ma innych propozycji na 25 stronie dyskusji na ten temat, kiedy wszyscy już omawiają tę jedną jedyną, jest trochę nie w czas
nie sądzisz? |
nie wiem skąd wzięłaś to oburzenie ja nazwałbym to raczej żalem
po co w takim razie ta ankieta jeszcze przez 2 dni jak już wszystko jest widzę ustalone?
|
|
|