To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Częstochowskie - SPOTY

Bizi78 - 30-07-2012, 15:10

Niestety mój misternie obmyślony plan z grafikiem szlak trafił bo w pracy startuje: Wielki Wieprz :evil: .
Wpadnę dopiero w sobotę po pracy (około 17:00) i będę musiał się zawinąć w niedzielę z Zaborza po 12:00 do pracy :( .
Czyli jak to się mówi mniej wydam na piwo i wątroba będzie się lepiej czuć :mrgreen: .

mart_gdi - 02-08-2012, 10:04

Witam Wszystkich Zaborze 3-4.08 a coś dokładniej jak można bo się nie orientuję, nowy jestem :mrgreen: :mrgreen: więc wybaczcie
Aga - 03-08-2012, 13:48

jeśli masz ochotę wpaść na chwilę to zapraszamy ok 17 w piątek
tel na priv

mart_gdi - 04-08-2012, 09:14

Raz jeszcze WIEEEEELKIE PODZIĘKOWANIA dla gospodarzy spotu Agi i Bubu za gościnne przyjęcie oraz dla MitsuManiaków z innych regionów kraju, którzy również opiekowali się moją osobą :D :D . Spot, który będę pamiętał długo :) )) . Mam tylko nadzieję, że Buba... to do Ciebie :) nie Masz mi za złe mojej abstynencji. Przyjdzie czas i nadrobimy to wszystko ;) . Pozdrawiam Wszystkich będących jeszcze w Zaborzu oraz pozostałych MitsuManiaków.

P.S. JESTEŚCIE THE BEST.

Bizi78 - 05-08-2012, 12:38

Też przyłączam się do podziękowań dla Misiaczków za mile spędzony weekend :D .
Szkoda, że trochę krótki z mojej strony ale na Zlocie sobie odbijemy :wink: .
Marcin, my prawdopodobnie poznamy się na Zlocie :occasion5: .

Aga - 05-08-2012, 18:23

no niestety - minęliście się :)
ale możecie spać razem na zlocie, więc odbijecie sobie wszystko :)
postaram się, żeby Blondi nie wcisnęła się bezceremonialnie między Was :mrgreen:

mart_gdi - 05-08-2012, 19:14

a coś się działo bo nie pamiętam?? :oops: bizi myślę, że jak Ty będziesz i ja to się spotkamy :D Aga już zaznaczyła, że śpimy razem 8)
Marcin-Krak - 06-08-2012, 08:13

Aga napisał/a:
ale możecie spać razem na zlocie, więc odbijecie sobie wszystko :)

Aga widzę łączy ludzi ;)

Ja nie wiem, ale nad moim wyjazdem wreszcie do Zaborza wisi ewidentnie jakaś klątwa.
Już miałem w piątek dzwonić do Agi z nieśmiałym pytaniem, czy mogę się wreszcie pojawić, jak okazało się, że w sobotę MUSZĘ być w Krakowie, bo tak i już :evil: :cry:
Eh...

Bizi78 - 06-08-2012, 10:02

mart_gdi napisał/a:
bizi myślę, że jak Ty będziesz i ja to się spotkamy :D

Mnie nie zabraknie, już wcześniej zaplanowałem sobie w tym czasie parodniowy urlop :P .

mart_gdi napisał/a:
Aga już zaznaczyła, że śpimy razem 8)

Czyli ciemną stronę BUBU już poznałeś :mrgreen: .

EDIT:
Jeżeli ktoś będzie wrzucał fotki na Picase to poproszę linka
:D .

Aga - 07-08-2012, 00:01

Marcinku - Ty nie musisz dzwonić - możesz przyjeżdżać bez pytania :)

Rafałku - dostaniesz linka jeśli się wreszcie na fejsie zarejestrujesz :mrgreen:

Blondi - 07-08-2012, 10:29

Ja również przyłacze się do podziękowań dla Bubu i Agi za miło spedzony weekend. Spocik był super udany i nawet mnie głowa rano nie bolała :mrgreen:
mart_gdi - 07-08-2012, 11:45

Dzięki AGUŚ :wink:
Bizi78 - 07-08-2012, 13:07

Aga napisał/a:
Rafałku - dostaniesz linka jeśli się wreszcie na fejsie zarejestrujesz :mrgreen:

Czyli prawdopodobnie dopiero w następnym wcieleniu, dobrze wiesz, że jestem do fejsa itp. negatywnie nastawiony :wink: .

Ewentualnie ktoś życzliwy i uczynny może mi wypalić fotki na płytce i dostarczyć na Zlot :D .

sveno - 07-08-2012, 19:03

Powitać
Jutro wybieram się do was, znaczy się będę przelotem bo lecę do miejscowości Moskwa. Jadę od Dąbrowy Górniczej na Łódź a później wracam tą samą trasą do Krakowa. W związku z tym mam 2 pytania:
1. Co ciekawego można zwiedzić po trasie? Może jakieś kąpielisko, jakby było gorąco?
2. Ktoś chętny na minispota? :) Umówiony już jestem z Danino88
Może to nieodpowiedni dział i z góry przepraszam za małe OT.
Pozdrawiam.

Bizi78 - 07-08-2012, 23:38

sveno, a na którą jesteście umówieni bo ja do 16 lub 17 jestem niestety w pracy :? .