Częstochowskie - SPOTY
Bizi78 - 30-07-2012, 15:10
Niestety mój misternie obmyślony plan z grafikiem szlak trafił bo w pracy startuje: Wielki Wieprz .
Wpadnę dopiero w sobotę po pracy (około 17:00) i będę musiał się zawinąć w niedzielę z Zaborza po 12:00 do pracy .
Czyli jak to się mówi mniej wydam na piwo i wątroba będzie się lepiej czuć .
mart_gdi - 02-08-2012, 10:04
Witam Wszystkich Zaborze 3-4.08 a coś dokładniej jak można bo się nie orientuję, nowy jestem więc wybaczcie
Aga - 03-08-2012, 13:48
jeśli masz ochotę wpaść na chwilę to zapraszamy ok 17 w piątek
tel na priv
mart_gdi - 04-08-2012, 09:14
Raz jeszcze WIEEEEELKIE PODZIĘKOWANIA dla gospodarzy spotu Agi i Bubu za gościnne przyjęcie oraz dla MitsuManiaków z innych regionów kraju, którzy również opiekowali się moją osobą . Spot, który będę pamiętał długo )) . Mam tylko nadzieję, że Buba... to do Ciebie nie Masz mi za złe mojej abstynencji. Przyjdzie czas i nadrobimy to wszystko . Pozdrawiam Wszystkich będących jeszcze w Zaborzu oraz pozostałych MitsuManiaków.
P.S. JESTEŚCIE THE BEST.
Bizi78 - 05-08-2012, 12:38
Też przyłączam się do podziękowań dla Misiaczków za mile spędzony weekend .
Szkoda, że trochę krótki z mojej strony ale na Zlocie sobie odbijemy .
Marcin, my prawdopodobnie poznamy się na Zlocie .
Aga - 05-08-2012, 18:23
no niestety - minęliście się
ale możecie spać razem na zlocie, więc odbijecie sobie wszystko
postaram się, żeby Blondi nie wcisnęła się bezceremonialnie między Was
mart_gdi - 05-08-2012, 19:14
a coś się działo bo nie pamiętam?? bizi myślę, że jak Ty będziesz i ja to się spotkamy Aga już zaznaczyła, że śpimy razem
Marcin-Krak - 06-08-2012, 08:13
Aga napisał/a: | ale możecie spać razem na zlocie, więc odbijecie sobie wszystko |
Aga widzę łączy ludzi
Ja nie wiem, ale nad moim wyjazdem wreszcie do Zaborza wisi ewidentnie jakaś klątwa.
Już miałem w piątek dzwonić do Agi z nieśmiałym pytaniem, czy mogę się wreszcie pojawić, jak okazało się, że w sobotę MUSZĘ być w Krakowie, bo tak i już
Eh...
Bizi78 - 06-08-2012, 10:02
mart_gdi napisał/a: | bizi myślę, że jak Ty będziesz i ja to się spotkamy |
Mnie nie zabraknie, już wcześniej zaplanowałem sobie w tym czasie parodniowy urlop .
mart_gdi napisał/a: | Aga już zaznaczyła, że śpimy razem |
Czyli ciemną stronę BUBU już poznałeś .
EDIT:
Jeżeli ktoś będzie wrzucał fotki na Picase to poproszę linka .
Aga - 07-08-2012, 00:01
Marcinku - Ty nie musisz dzwonić - możesz przyjeżdżać bez pytania
Rafałku - dostaniesz linka jeśli się wreszcie na fejsie zarejestrujesz
Blondi - 07-08-2012, 10:29
Ja również przyłacze się do podziękowań dla Bubu i Agi za miło spedzony weekend. Spocik był super udany i nawet mnie głowa rano nie bolała
mart_gdi - 07-08-2012, 11:45
Dzięki AGUŚ
Bizi78 - 07-08-2012, 13:07
Aga napisał/a: | Rafałku - dostaniesz linka jeśli się wreszcie na fejsie zarejestrujesz |
Czyli prawdopodobnie dopiero w następnym wcieleniu, dobrze wiesz, że jestem do fejsa itp. negatywnie nastawiony .
Ewentualnie ktoś życzliwy i uczynny może mi wypalić fotki na płytce i dostarczyć na Zlot .
sveno - 07-08-2012, 19:03
Powitać
Jutro wybieram się do was, znaczy się będę przelotem bo lecę do miejscowości Moskwa. Jadę od Dąbrowy Górniczej na Łódź a później wracam tą samą trasą do Krakowa. W związku z tym mam 2 pytania:
1. Co ciekawego można zwiedzić po trasie? Może jakieś kąpielisko, jakby było gorąco?
2. Ktoś chętny na minispota? Umówiony już jestem z Danino88
Może to nieodpowiedni dział i z góry przepraszam za małe OT.
Pozdrawiam.
Bizi78 - 07-08-2012, 23:38
sveno, a na którą jesteście umówieni bo ja do 16 lub 17 jestem niestety w pracy .
|
|
|