To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Mitsumaniak-widziany

misiek-misiek - 27-07-2009, 10:25

seir napisał/a:
parę nowych lancerów - serio sporo tego macie! :>

Na razie tylko jeden nowy lancer się na spocie pojawił- odja- pozdrawiam :supz:

Anonymous - 27-07-2009, 20:42

seir napisał/a:
Przez cały weekend tylko on i parę nowych lancerów - serio sporo tego macie! :>

Bo ty o Pabianicach to zapominasz......a na 100% przejeżdżasz jadąc z Wro...... i nawet na herbatkę nie wiedziesz......

amrowczynski - 28-07-2009, 22:47

na Lutomierskiej przy Zachodniej koło 22:15 ładny GALANT (tak mi się zdaje )wiśniowy lub coś w tym stylu ale wiem jedno miał klubowe nakrycie na zagłówki na tylniej kanapie

na piłsudzkiego a kopcińskiego 17:30 srebny colt EPJ ........ z naklejką klubową
POZDRAWIAM

misiek-misiek - 03-08-2009, 10:27

amrowczynski napisał/a:
na piłsudzkiego a kopcińskiego 17:30 srebny colt EPJ ........ z naklejką klubową

:?: :?: :?: :?:
Jak to? EPJ? i ja nic o tym nie wiem? to chyba ktoś kupił colta od mitsumaniaka z naklejką, bo z tego co wiem to w naszym powiecie to ja i żona jesteśmy jedynymi przedstawicielami klubu

Przyznać się :!: Kto to :?: :D :D :D

misibiczi - 03-08-2009, 22:40

junior81 napisał/a:
Dziś na Widzewie około 11:20 ciemna Cari skręciła z Przybysza w osiedle minęła mój blok i wjechała na parking strzeżony na Haśka Na pewno srebrny znaczek mitsumaniaków na tyle z prawej strony. Zgubiłem trop po wjeździe na parking.

Hahaha to pewnie ja byłem :D

Podrawiam.

Anonymous - 07-08-2009, 11:10

Wczoraj ok 18 w Tulipanie zaparkował/a koło mnie taki oto colcik , nie wiem czyj , ale Wy zapewne OD RAZU poznacie :)

http://images49.fotosik.p...e4582395med.jpgco

w tym samym czasie równolegle ze mną drogę pokonywał z Retkini do Tulipana kolejny colcik , czerwony , z ładnymi aluskami , bez naklejek klubowych z tylną owiewką i chyba lekko tuningowanymi progami

bercikoski - 07-08-2009, 11:41

to był Colcik Izy... ja go widywałem często na Dąbrowie :) był, bo Iza już nie jest właścicielką :)
seir - 09-08-2009, 21:13

Forest_Taft napisał/a:
seir napisał/a:
Przez cały weekend tylko on i parę nowych lancerów - serio sporo tego macie! :>

Bo ty o Pabianicach to zapominasz......a na 100% przejeżdżasz jadąc z Wro...... i nawet na herbatkę nie wiedziesz......

Teraz jeżdżę przez Konstantynów > Szadek > Warta > Błaszki > Ostrzeszów > Syców, ale jak zapraszasz to wpadnę przy najbliższej okazji.

W piątek po południu widziany czarcik spacerujący z cocacolą w ręce nieopodal jego pojazdu :) Myślałem, że mówiłeś o spocie lokalnym :)

Marti - 11-08-2009, 19:29

Nie Mitsumaniak ale za to model mnie zainteresował.

Gdzie - pod Łodzią na wylotówce w kierunku Pabianic.
Czas - jakiś czas temu (2 tyg. około)

Betka - 11-08-2009, 20:04

w Poznaniu widziany

caliber2001 - 11-08-2009, 21:15

No to skoro widziani spoza klubu to..

Ostatnio na Zjazdowej widziany Lancer GTi >'92 na blachach BBI, niestety stan budy już kiepski ;(

Betka - 11-08-2009, 21:24

caliber2001 napisał/a:
No to skoro widziani spoza klubu to..

ma ramki wokół tablic od "mitsumaniaków" :twisted:

Chooper - 11-08-2009, 22:11

Betka napisał/a:
w Poznaniu widziany

chyba Czarcikowa ex sigma :) ale niech się wypowie zainteresowany notabene spotkany dziś na olechowie...mało mi szyby nie wybił bandyta jeden, straszy ludzi :wink: :biggrin:

misiek-misiek - 12-08-2009, 11:41

Chooper napisał/a:
mało mi szyby nie wybił bandyta jeden, straszy ludzi :wink: :biggrin:

BANDYTA :?: ale mnie oszukał, ja myślałem, ze on po drugiej stronie barykady :twisted: :P

pamar - 12-08-2009, 16:08

Coś ostatnio źle widzę...gonię i gonię a w myślach Grabsio a jak już dogoniłem, to po raz kolejny rozczarowanie:

A już miałem trąbić, na środku skrzyżowania :mrgreen: