Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT
volve - 27-09-2011, 11:01
Yoshiko napisał/a: | zrób kawkę zaraz będę |
No i kawa wystygła a Ciebie nie było A ja już po ¶niadanku, po ciastku i człowiek poszedłby się zdrzemn±c
Yoshiko - 27-09-2011, 11:08
no jak nie byłam jak byłam, tylko Ty gdzie¶ sobie poszedłe¶ - wypiłam kawkę zjadłam ciacho i wróciłam do pracy
no masz ci los - się minęli¶my
volve napisał/a: | po ¶niadanku, po ciastku i człowiek poszedłby się zdrzemn±c |
o to to to prawda
volve - 27-09-2011, 11:17
Yoshiko napisał/a: | no jak nie byłam jak byłam, tylko Ty gdzie¶ sobie poszedłe¶ - wypiłam kawkę zjadłam ciacho i wróciłam do pracy |
Byłem w Lidlu
Yoshiko - 27-09-2011, 11:21
volve napisał/a: | Byłem w Lidlu |
no tak zapomniałam, że Ty chodzisz po ¶wieże bułeczki
kurde mogłam zostać na ¶niadanko
volve - 27-09-2011, 11:22
Yoshiko napisał/a: | zapomniałam, że Ty chodzisz po ¶wieże bułeczki |
¦wieże bułeczki, pomidorek...masz czego żałować
Yoshiko - 27-09-2011, 11:25
już żałuję
ale kurde się zapowiadam na jutro,
nie jutro ¶roda, w lubelskim mówi±, że w ¶rody się najwięcej pracuje
to na czwartek
i wezmę ze sob± siorbatkę co by nie było, że tak z goł± ręk±
volve - 27-09-2011, 11:31
Yoshiko napisał/a: | ale kurde się zapowiadam na jutro,
nie jutro ¶roda, w lubelskim mówi±, że w ¶rody się najwięcej pracuje
to na czwartek |
Ale ciasta już nie będzie
Yoshiko napisał/a: | i wezmę ze sob± siorbatkę co by nie było, że tak z goł± ręk± |
Tylko weĽ termos, bo zanim dojdziesz na tym swoim służbowym spacerku, to zapewne zd±ży wystygn±ć
Yoshiko - 27-09-2011, 11:40
volve napisał/a: | Tylko weĽ termos, bo zanim dojdziesz na tym swoim służbowym spacerku, to zapewne zd±ży wystygn±ć |
no dobra, jak tak mówisz, to tak zrobię
Cytat: | Ale ciasta już nie będzie |
hmmm no trudno, może upiekę co¶ po drodze
Seichan - 27-09-2011, 11:44
Sylwu¶, to może jak będziesz robiła powolny obchód miasta, to i do mnie z tym ciastem wpadniesz?
volve - 27-09-2011, 12:26
Seichan napisał/a: | Sylwu¶, to może jak będziesz robiła powolny obchód miasta, to i do mnie z tym ciastem wpadniesz? |
Sylwia to by mogła najpierw zapisać się do MMA, bo ze Stargardu to ja tam nikogo nie widziałem
Yoshiko - 27-09-2011, 12:52
Seichan napisał/a: | Sylwu¶, to może jak będziesz robiła powolny obchód miasta, to i do mnie z tym ciastem wpadniesz? |
Reniu byłam u Ciebie ale przy ksero nikogo nie było
ciastko zostawiłam na podajniku
mam nadzieję, że nikt się nie poczęstował
volve napisał/a: | Sylwia to by mogła najpierw zapisać się do MMA, bo ze Stargardu to ja tam nikogo nie widziałem |
kurcze chętnie ale nie chciałabym nikogo rozczarować w potrzebie swoim pomaganiem
volve - 27-09-2011, 12:57
Yoshiko napisał/a: | kurcze chętnie ale nie chciałabym nikogo rozczarować w potrzebie swoim pomaganiem |
Przestań, przecież nikt od Ciebie nie będzie wymagał, aby¶ wymieniała komu¶ pół silnika . Tutaj bardziej chodzi o pomoc w rozeznaniu Twojej okolicy(jaki¶ mechanik czy co¶), podrzucenie w razie potrzeby paliwa, poratowanie ciepł± herbat± b±dĽ zimnym piwem na uspokojenie, w razie czego jak komu¶ si±dzie aku ( pawlos ), to pomoc w odpaleniu poprzez użyczenie swojego aku itp.
Andrew - 27-09-2011, 12:59
Yoshiko napisał/a: | Reniu byłam u Ciebie ale przy ksero nikogo nie było |
Do mnie wst±pić nie łaska?
Seichan - 27-09-2011, 13:01
Yoshiko napisał/a: | Reniu byłam u Ciebie ale przy ksero nikogo nie było |
Kurde, akurat siedziałam w pokoju i ¶wiadczyłam za zgodno¶ć
[ Dodano: 27-09-2011, 13:03 ]
volve napisał/a: | Yoshiko napisał/a: | kurcze chętnie ale nie chciałabym nikogo rozczarować w potrzebie swoim pomaganiem |
Przestań, przecież nikt od Ciebie nie będzie wymagał, aby¶ wymieniała komu¶ pół silnika . Tutaj bardziej chodzi o pomoc w rozeznaniu Twojej okolicy(jaki¶ mechanik czy co¶), podrzucenie w razie potrzeby paliwa, poratowanie ciepł± herbat± b±dĽ zimnym piwem na uspokojenie, w razie czego jak komu¶ si±dzie aku ( pawlos ), to pomoc w odpaleniu poprzez użyczenie swojego aku itp. |
Dokładnie Nawet rękaw do wypłakania się będzie pomocny
Yoshiko - 27-09-2011, 13:03
co¶ nie mam do Was szczę¶cia
andrew84 napisał/a: | Do mnie wst±pić nie łaska? |
łaska łaska ale następnym razem bo dzi¶ już czasu mało miałam
a musiałam jeszcze lotka zapu¶cić
obiecuję wdepn±ć w dalszej czę¶ci tygodnia
|
|
|