To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - dj danio i VR4 2,5V6TT

polaff - 23-05-2012, 15:06

wiesz ile jeżdżę swoim więc w moim przypadku to uzasadnione :D
danino88 - 23-05-2012, 16:36

wiem wiem :) ja czasami też robię dużo km, jednak mam jeszcze białasa jako zastępczego, choć widzę teraz po nim że już dużo mniej km rocznie trzaskam. Rekord to ponad 40tys moim lancerem zrobiłem ;)
polaff - 23-05-2012, 22:13

danino88 napisał/a:
Rekord to ponad 40tys moim lancerem zrobiłem

Tyle to ja rowerem robiłem jak kolarstwo szosowe się bawiłem:)

danino88 - 23-05-2012, 22:20

Cytat:
Tyle to ja rowerem robiłem jak kolarstwo szosowe się bawiłem:)

dobra dobra :)

danino88 - 29-05-2012, 20:31

Julka już przyjechała do Częstochowy, w sobotę czeka ją wymiana jeszcze 2 opon, które już czekają w garażu, oczywiście TOYO T1R 235/45/17 oraz ustawienie zbieżności. Także w końcu udało się naprawić pompę AYC która po miesiącu odpoczynku stwierdziła że chce iść na emeryturę 8) Wszystko zostało zrobione jak należy i aktualnie pompuje ciśnienie w przeciągu 2 sekund a wypompowuje cały płyn w około 5-6 sekund.

danino88 - 16-06-2012, 10:12

dziś wesele więc od jakiegoś czasu szykowałem Julię na tą okazję. Zakupione klucze TEIN, niestety ale trzeba było trochę podnieść auto, bo po polskich drogach nie dało się jeździć :(

Efekt :
przed oraz po

a w między czasie:

Wkrótce montaż gazu, tuning maski oraz tyłu 8) 8) 8)

Fotele Recaro są super wygodne więc zostają u mnie, przy okazji czekam na opinie czy obszywać skórą czy zostawić je w oryginale :)

polaff - 16-06-2012, 18:31

danino88, maska widzę odstaje tak jak moja po strzale w BMW :)
no może moja trochę bardziej...

robertdg - 17-06-2012, 08:10

danino88 napisał/a:
tuning maski
Znaczy zakładasz poliftową :-) :?:
puchatek-cz-wa - 17-06-2012, 12:29

Raczej robi wlot w poliftowej, która została zdjęta i tymczasowo zastąpiona przedliftową 8)

Maska odstaje przez siłowniki, wypadałoby to poprawić :?

PS. Za tył się nie weźmiesz puki nie zrobimy mojego :P

v@chu - 17-06-2012, 15:34

Moim skromnym zdaniem te recaro mogłyby pójść ale w pół-skórę gdyż potem skóra i kubełek sobie troszke przeczą. Ale to tylko moje zdanie :)

Montuj mocny gaz na dwóch reduktorach żeby spadków ciśnienia nie było ;) najmocniejsze wtryski HANA 2000 - niebieskie? nie mam pewności teraz czy niebieskie najmocniejsze ;) ale koniecznie HANA ;) no i trzeba czymś to sterować :) zobacz sobie LPG-TECH :) ściągnij program konfiguracyjny i zobacz jakie możliwości tworzenia mapy ma ten sprzęt :) jeśli znasz się na rzeczy to z odczytów podczas jazdy ustawisz go lepiej niż na hamowni bo będziesz miał uwzględnione opory wszelakiej maści :D ja osobiście napaliłem się na taką instalację :)

Jeszcze nie mam galanta... ale jak sprzedam mojego Accorda to pewnie wpadnie jakiś... ładny 2,5 :) może bez turbin bo chwilowo jestem za chudy w uszach na to :D ale może kiedyś :D :D pozdro :D

danino88 - 17-06-2012, 22:59

Cytat:
Raczej robi wlot w poliftowej, która została zdjęta i tymczasowo zastąpiona przedliftową 8)

dokładnie;)

Cytat:
Maska odstaje przez siłowniki, wypadałoby to poprawić :?

nie ma sensu bo wkrótce będzie inna 8)

Cytat:
PS. Za tył się nie weźmiesz puki nie zrobimy mojego :P

też tak sądze :)

Cytat:
montuj mocny gaz na dwóch reduktorach żeby spadków ciśnienia nie było
Cytat:

graty na gaz już są wystarczy podłączyć i myślę że zrobi się to w tym tygodniu ;)

Wróciłem z wesela i vr mnie zaskakuje, oczywiście pozytywnie. Na tą okoliczność dostał także prezent jakim było zatankowanie do pełna, ojjj bolało tak jak i boli spadająca kreska na liczniku, ale nic się nie zrobi 8)

Torp12 - 19-06-2012, 08:19

Jak ktoś w stanie podac mi numery katalogowe foteli Recaro ??:)
adaxo - 19-06-2012, 11:41

Torp12 napisał/a:
Jak ktoś w stanie podac mi numery katalogowe foteli Recaro ??:)

http://mitsubishi.epcdata...nt-seat/340677/

Torp12 - 19-06-2012, 11:55

adaxo napisał/a:

http://mitsubishi.epcdata...nt-seat/340677/

Adaxo wielkie dzięki. Rozumiem że tu nie ma znaczenia prawy/lewy, tylko oba są pod jednym numerem?

Bartek - 19-06-2012, 12:05

Fotele są jednakowe, szyny na pewno są różne