Nasze Miśki - dj danio i VR4 2,5V6TT
polaff - 23-05-2012, 15:06
wiesz ile jeżdżę swoim więc w moim przypadku to uzasadnione
danino88 - 23-05-2012, 16:36
wiem wiem ja czasami też robię dużo km, jednak mam jeszcze białasa jako zastępczego, choć widzę teraz po nim że już dużo mniej km rocznie trzaskam. Rekord to ponad 40tys moim lancerem zrobiłem
polaff - 23-05-2012, 22:13
| danino88 napisał/a: | | Rekord to ponad 40tys moim lancerem zrobiłem |
Tyle to ja rowerem robiłem jak kolarstwo szosowe się bawiłem:)
danino88 - 23-05-2012, 22:20
| Cytat: | | Tyle to ja rowerem robiłem jak kolarstwo szosowe się bawiłem:) |
dobra dobra
danino88 - 29-05-2012, 20:31
Julka już przyjechała do Częstochowy, w sobotę czeka ją wymiana jeszcze 2 opon, które już czekają w garażu, oczywiście TOYO T1R 235/45/17 oraz ustawienie zbieżności. Także w końcu udało się naprawić pompę AYC która po miesiącu odpoczynku stwierdziła że chce iść na emeryturę Wszystko zostało zrobione jak należy i aktualnie pompuje ciśnienie w przeciągu 2 sekund a wypompowuje cały płyn w około 5-6 sekund.
danino88 - 16-06-2012, 10:12
dziś wesele więc od jakiegoś czasu szykowałem Julię na tą okazję. Zakupione klucze TEIN, niestety ale trzeba było trochę podnieść auto, bo po polskich drogach nie dało się jeździć
Efekt :
przed oraz po
a w między czasie:
Wkrótce montaż gazu, tuning maski oraz tyłu
Fotele Recaro są super wygodne więc zostają u mnie, przy okazji czekam na opinie czy obszywać skórą czy zostawić je w oryginale
polaff - 16-06-2012, 18:31
danino88, maska widzę odstaje tak jak moja po strzale w BMW
no może moja trochę bardziej...
robertdg - 17-06-2012, 08:10
| danino88 napisał/a: | | tuning maski | Znaczy zakładasz poliftową
puchatek-cz-wa - 17-06-2012, 12:29
Raczej robi wlot w poliftowej, która została zdjęta i tymczasowo zastąpiona przedliftową
Maska odstaje przez siłowniki, wypadałoby to poprawić
PS. Za tył się nie weźmiesz puki nie zrobimy mojego
v@chu - 17-06-2012, 15:34
Moim skromnym zdaniem te recaro mogłyby pójść ale w pół-skórę gdyż potem skóra i kubełek sobie troszke przeczą. Ale to tylko moje zdanie
Montuj mocny gaz na dwóch reduktorach żeby spadków ciśnienia nie było najmocniejsze wtryski HANA 2000 - niebieskie? nie mam pewności teraz czy niebieskie najmocniejsze ale koniecznie HANA no i trzeba czymś to sterować zobacz sobie LPG-TECH ściągnij program konfiguracyjny i zobacz jakie możliwości tworzenia mapy ma ten sprzęt jeśli znasz się na rzeczy to z odczytów podczas jazdy ustawisz go lepiej niż na hamowni bo będziesz miał uwzględnione opory wszelakiej maści ja osobiście napaliłem się na taką instalację
Jeszcze nie mam galanta... ale jak sprzedam mojego Accorda to pewnie wpadnie jakiś... ładny 2,5 może bez turbin bo chwilowo jestem za chudy w uszach na to ale może kiedyś pozdro
danino88 - 17-06-2012, 22:59
| Cytat: | Raczej robi wlot w poliftowej, która została zdjęta i tymczasowo zastąpiona przedliftową |
dokładnie;)
| Cytat: | Maska odstaje przez siłowniki, wypadałoby to poprawić |
nie ma sensu bo wkrótce będzie inna
| Cytat: | PS. Za tył się nie weźmiesz puki nie zrobimy mojego |
też tak sądze
| Cytat: | | montuj mocny gaz na dwóch reduktorach żeby spadków ciśnienia nie było |
graty na gaz już są wystarczy podłączyć i myślę że zrobi się to w tym tygodniu
Wróciłem z wesela i vr mnie zaskakuje, oczywiście pozytywnie. Na tą okoliczność dostał także prezent jakim było zatankowanie do pełna, ojjj bolało tak jak i boli spadająca kreska na liczniku, ale nic się nie zrobi
Torp12 - 19-06-2012, 08:19
Jak ktoś w stanie podac mi numery katalogowe foteli Recaro ??:)
adaxo - 19-06-2012, 11:41
| Torp12 napisał/a: | | Jak ktoś w stanie podac mi numery katalogowe foteli Recaro ??:) |
http://mitsubishi.epcdata...nt-seat/340677/
Torp12 - 19-06-2012, 11:55
Adaxo wielkie dzięki. Rozumiem że tu nie ma znaczenia prawy/lewy, tylko oba są pod jednym numerem?
Bartek - 19-06-2012, 12:05
Fotele są jednakowe, szyny na pewno są różne
|
|
|