Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
Dario_W - 25-04-2009, 12:56
Koszmarek,
dzięki za zaproszenie na grilla. Z przyjemnością skorzystam.
Oczywiście zapraszam do Gdyni.
Krzyzak - 25-04-2009, 21:54
akbi, wspołczucia
nie masz jednak zadnej pewnosci, ze owa pani nie jest przy okazji piratem drogowym, ktory notorycznie lamie przepisy
ja codziennie obserwuje na drogach taki cyrk i wysyp chamstwa, ze nawet nie chce mi sie o tym pisac/mowic...
krzychu - 25-04-2009, 22:24
akbi napisał/a: |
... że mam dość pseudo kierowców, którzy to "krzyczą" na takich powyższych piratów, sami jednocześnie nie potrafiąc wykonać tak prostego manewru jakim jest parkowanie. |
Ja krzyczę na bezmyślnych piratów ale parkowanie mam opanowanie do perfekcji można powiedzieć że jestem lekko skrzywiony pod tym względem (nawet patrze kto z której strony wsiada wtedy zostawiam delikwentowi więcej miejsca z tej strony) a i tak mam zarysowany zderzak do malowania wiec wiem co to znaczy A auto stało w takim miejscu że ktoś by tam tirem lub zespołem zaparkował a jakas cofała pewnie i nie patrzyła.
Krzychu
koszmarek - 26-04-2009, 01:00
że jestem głęboko przerażona tym, co wyrabia nasz prezydent i ile jeszcze razy pokaże, że jest żałosny w tym co robi :/
siwek - 26-04-2009, 07:45
że już nie mam nerwa... tylko jestem okropnie zły
Podtrzymuje swoje zdanie że kobieta za kierownicą nie zachowuje się racjonalnie i nie myśli o tym co się może stać... załamka
Marcino - 26-04-2009, 23:07
.. ze włąsnie to przeczytałem na onecie...
Cytat: | Fryzjerka więziła rabusia i wykorzystywała go seksualnie
Policja rosyjska aresztowała moskiewską fryzjerkę, która przez dwa dni więziła w swoim zakładzie niedoszłego rabusia i wykorzystywała go seksualnie.
28-letnia kobieta przy pomocy wschodnich sztuk walki uniemożliwiła bandycie dokonanie napadu rabunkowego i obezwładniła go, po czym przywiązała go do kaloryfera i przez kolejne 48 godzin zmuszała go do zażywania Viagry oraz odbywania z nią licznych stosunków seksualnych. Uwolniony po 2 dniach mężczyzna pomaszerował prosto na pogotowie z powodu obrażeń narządów płciowych, po czym zgłosił się na policję, aby złożyć doniesienie o porwaniu. |
gulgulq - 27-04-2009, 08:02
Cytat: | Fryzjerka więziła rabusia i wykorzystywała go seksualnie
Policja rosyjska aresztowała moskiewską fryzjerkę, która przez dwa dni więziła w swoim zakładzie niedoszłego rabusia i wykorzystywała go seksualnie.
28-letnia kobieta przy pomocy wschodnich sztuk walki uniemożliwiła bandycie dokonanie napadu rabunkowego i obezwładniła go, po czym przywiązała go do kaloryfera i przez kolejne 48 godzin zmuszała go do zażywania Viagry oraz odbywania z nią licznych stosunków seksualnych. Uwolniony po 2 dniach mężczyzna pomaszerował prosto na pogotowie z powodu obrażeń narządów płciowych, po czym zgłosił się na policję, aby złożyć doniesienie o porwaniu. |
heheh... jak mawiał Stuhr: sfiksowała bo dawno chłopa nie miała
akbi - 27-04-2009, 09:04
Krzyzak napisał/a: | nie masz jednak zadnej pewnosci, ze owa pani nie jest przy okazji piratem drogowym, ktory notorycznie lamie przepisy |
oczywiście, że nie mam ... Darku, ale przypuszczam, że pomimo tego, że wałkujemy temat już chyba ponad dwa lata, to dalej nie rozumiesz problemu .... jeśli ktoś, kto nie potrafi parkować i rysuje przy tym inne auta, wymusza pierwszeństwo powodując zagrożenie drogowe, jeździ tak, że piesi uciekają z jezdni, stwarza mniejsze lub większe kolizje itp itd i robi tak przy minimalnych prędkościach to jest to dla mnie Kaleka Drogowa ... a jeśli do tego przekracza prędkość to jest to Pirat Drogowy ... i uwierz mi, że stoję w pierwszym rzędzie do gnębienia i wyeliminowania takich z dróg publicznych.
Darku ... tylko nie wrzucajmy takich piratów do jednego wora z tymi, co pokonują tysiące kilometrów jeżdżąc szybciej i jednocześnie nie nie są sprawcami żadnych z wyżej opisanych zagrożeń, ani w ogóle żadnych zagrożeń.
Mam po prostu dość łatania dziur budżetowych w gminach poprzez przejęcia przez owe gminy od policji fotoradarów, które to sobie teraz ustawiają przy drogach, mam dość zrzucania wszystkich przyczyn wypadków na "prędkość" gdzie policji nie chce się d*** ruszyć aby przyjechać do kolizji i wlepić winowajcy mandat /przykład z ostatniej środy/
... niemniej jednak to nie wątek na ten temat ... jeśli ktoś chce dalej dyskutować to zapraszam tutaj:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=24745
apikus - 27-04-2009, 13:52
Chyba będę musiał rozstać się z Carismą .
Jutro przyjeżdża kupiec po odbiór.
Fragu - 27-04-2009, 14:03
..że się uśmiech ciśnie na usta jak się widzi o godzinie 13 na środku parkingu auchan bmw5 kombi ruszające się jak peugeot z reklamy ...a w środku to nie były biedronki
..że przed chwilązostałem baardzo pozytywnie zaskoczony. Mechanior z Jc Auto przy EuroTim w Bydg (gdzie serwisuje samochód) zadzwonił do mnie z przypomnieniem, że niedługo kończy mi się przegląd, zaprosił na wizytę, zaproponował jakiś bonusik. Pierwszy raz sięz czymś takim spotkałem Oo
Morfi - 27-04-2009, 14:54
.. nie wiem co powiedziec promotorce i dlaczego się nie odzywałem przez 3 tyg .
Ona Mnie ...
Fragu - 27-04-2009, 14:57
Morfi pewnie promotorka ogląda TV, a teraz wszystko piraci porywają
ps. uczcijmy minutą wrzasku mojego 200 posta:P
tomusn - 27-04-2009, 15:01
Fragu napisał/a: | ..że przed chwilązostałem baardzo pozytywnie zaskoczony. Mechanior z Jc Auto przy EuroTim w Bydg (gdzie serwisuje samochód) zadzwonił do mnie z przypomnieniem, że niedługo kończy mi się przegląd, zaprosił na wizytę, zaproponował jakiś bonusik. Pierwszy raz sięz czymś takim spotkałem Oo | a taki np ASO Mitsu MotoChamp wysyła pocztowki
Hubeeert - 27-04-2009, 15:01
Morfi napisał/a: | nie wiem co powiedziec promotorce i dlaczego się nie odzywałem przez 3 tyg | Prawdę.
Ściemnianie ma zawsze krótkie nogi a student potrafiący się (raz na jakiś czas) przyznac do lenistwa jest miłą odmianą
Anonymous - 27-04-2009, 23:06
Morfi mam podobny problem!! Tylko, że u mnie to promotorka sie nie odzywa przez 3 tyg.!!
PS. lada moment skończę pisać pracę licencjacką
|
|
|