To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

fergul11 - 23-10-2013, 23:58

fj_mike napisał/a:
Hehe, ładnie to tak fergul11

"Tyłek" przemyciłem po anglisku i się Efie dowcip nie spodobał :mrgreen: zdaża się w najlepszej rodzinie , a i pod avatarem smutno nie jest :mrgreen:

fj_mike napisał/a:
Nie słyszałem o takim
no już nie chciałem być tak skrupulatny win CE 6.0
fj_mike napisał/a:
Tak
Ale zaznaczam, że nie jestem obiektywny

A co w/g Ciebie przemawia na rzecz "robota" ?

Z win CE 6.0

[ Dodano: 23-10-2013, 23:02 ]
i gdzieś tam w aukcjach ma ten sam model radia tyle że z androidem .
chyba tu

fj_mike - 24-10-2013, 10:44

fergul11 napisał/a:
A co w/g Ciebie przemawia na rzecz "robota" ?

Andek jest przyjemniejszy w obsłudze. Jeżeli masz telefon na andku odnajdziesz się bardzo szybko + masz dostęp do swoich ulubionych aplikacji zawsze pod ręką.

Win CE nie używałem więc się nie wypowiem. Generalnie wszystko z ma Win'a na pokładzie unikam :P

fergul11 - 24-10-2013, 13:39

fj_mike napisał/a:
Andek jest przyjemniejszy w obsłudze.
...a dalej doczytałem że "system to android +win CE 6.0 :mrgreen: :?: czyli co , system w radiu to winda ,a android to graficzna nakładka i dostęp do googla ?
Trochę zgłupiałem :roll:

Efa! - 24-10-2013, 15:06

fergul11 napisał/a:
fj_mike napisał/a:
Hehe, ładnie to tak fergul11

"Tyłek" przemyciłem po anglisku i się Efie dowcip nie spodobał :mrgreen: zdaża się w najlepszej rodzinie , a i pod avatarem smutno nie jest :mrgreen:

Coś się musi dziać przecież. A ja tu jestem z tej żeńskiej strony rodziny, więc wiadomo: swoje chimery mam, hehe.
Zresztą, przyzwyczajeni jesteście. To już 8,5 roku.

Tomek - 24-10-2013, 15:34

Koleżanka kupiła auto rok temu, od gościa, który sobie go sam sprowadził z DE i jeździł nim jakiś czas.
Teraz przyszła jej decyzja p cofnięciu postanowienia o rejestracji auta (czy jakoś tak), bo rejestracja została wydana na podstawie wadliwego (poprzedniego) dowodu rejestracyjnego (bo gość rejestrując samochód) posłużył się prawdopodobnie lewym zaświadczeniem od opłaceniu opłaty recyclingowej 500 zł.
Tak więc cofnęli jemu rejestrację, a mojej koleżance przy okazji, no bo skoro on nie powinien był mieć zarejestrowanego, to skąd ona ma mieć dowód rej. do tego samochodu?
Ma 14 dni na oddanie dowodu i tablica, albo odwołanie.

Co za kraj ...

DJwiewiórka - 24-10-2013, 15:45

tomek84 - i takim sposobem w tym kraju nigdy nie znasz dnia ani godziny, nie masz pojęcia, kiedy i za co Cię zgarną. To na maksa wkurzające.
Nie dziwię się młodym, że pryskają. Nie mówię, że gdzie indziej tak się nie dzieje, jednak gdzie indziej taka utrata auta to cios w samo serce i portfel.

fj_mike - 24-10-2013, 17:45

fergul11, takie nowości lepiej przetestować przed zakupem.
Radio z linku śmiga na andku 2.3.4

fergul11 - 24-10-2013, 18:27

fj_mike napisał/a:
Radio z linku śmiga na andku 2.3.4

Też mnie ten Anid 4.0 zastanawiał , bo w wakacje kupowałem tel z and 2.2.0 i już by system do 4.0 dopchnęli , ale pomijam to .
Chcę do kaszkieta żony jakiś kombajn w rozsądnych pieniądzach , audio-filką nie jest więc nie musi to być firmówka z górnej półki .
Potrzebne w jednym miejscu radio , ekran do kamerki ,USB z MP3i nawigacja , a DVD ....kto ma czas oglądać film i prowadzić :mrgreen: :?:
Raz tylko jechałem PKSem i kierowca prowadził i książkę czytał rozłożoną na kierownicy :mrgreen:
Efa! napisał/a:
Coś się musi dziać przecież. A ja tu jestem z tej żeńskiej strony rodziny, więc wiadomo: swoje chimery mam, hehe.

I to jest bardzo zdrowe podejście , troskliwa mama skarci , ale się na dziecko nie obraża i zaraz przytuli do piersi :wink:

Dwóch żydów zaprzyjaźniło się w obozie i przeżyli wojnę , spotykają się 20 lat po ..na wczasach i dopytują co słychać i jak w życiu?
Pierwszy mówi ze ma sklepik z owocami w Izraelu i sprzedaje pomarańcze z Hajfy
Drugi mówi że ma w Monachium zakład pogrzebowy i .....Niemców pali .

Że w sobotę muszę do Dublina śmigać, po teściową :roll: mamusię znaczy się :mrgreen:

[ Dodano: 24-10-2013, 17:30 ]
fj_mike napisał/a:
takie nowości lepiej przetestować przed zakupem.

Tylko jak , przecież na testy mi nie przyśle ?
I jeszcze chcę powiedzieć że kobieta jest przeciwieństwem psa ...
bo pies wszystko rozumie, ale nic nie może powiedzieć .

Marcin-Krak - 24-10-2013, 22:17

tomek84, napisz później jak się sprawa rozwiąże.
Mam nadzieję, że jednak uda się to jakoś szybko i bezboleśnie rozwiązać.

Swoją drogą - aż tyle czasu potrzebowali żeby do tego dojść :?: Ciekawe w ogóle jak to się im udało. :roll:

inq - 25-10-2013, 10:14

fergul11 napisał/a:
już by system do 4.0 dopchnęli

Już daawno... 4.0 weszło w 2011, najwyższy

Efa! - 25-10-2013, 12:10

fergul11 napisał/a:
Efa! napisał/a:

I to jest bardzo zdrowe podejście , troskliwa mama skarci , ale się na dziecko nie obraża i zaraz przytuli do piersi :wink:

I jeszcze chcę powiedzieć że kobieta jest przeciwieństwem psa ...
bo pies wszystko rozumie, ale nic nie może powiedzieć .

Ja Cię do piersi przytulę, poczekaj, poczekaj :roll: :twisted:

fergul11 - 25-10-2013, 13:20

Efa! napisał/a:
Ja Cię do piersi przytulę, poczekaj, poczekaj

To przenośnia była :mrgreen: Gdzieżbym śmiał na ogólnym forum takie bezeceństwa proponować !
A tak bay the way ... :?: :mrgreen:
inq napisał/a:
Już daawno... 4.0 weszło w 2011, najwyższy
...oops chyba coś pokiełbasiłem z rozpędu , ten andr. w telef jest 4.2.0 :idea:
No dzisiaj kolega powalił mnie dowcipem

Jak nazywają się zęby murzyna ?

Kiełki bambusa .

Marcino - 26-10-2013, 08:25

że jak by ktoś mojego galanta w Bydgoszczy widział..... to pojechał bezemnie.
Ale kierowniczkę...znam:)

fergul11 - 27-10-2013, 10:09

Podróż z przykrym akcentem .
Wczoraj w godzinach wieczornych na autostradzie pomiędzy Athlon i Golway suw marki niewiadomej zawadził o barierki pobocza i fiknął przed nami parę koziołków przez całą szerokość drogi i wylądował na dachu pomiędzy jezdniami .
Nikomu nic się nie stało po za drobnymi otarciami , ale widok.....pozostaje w pamięci .
Pozostaje do tego stopnia że córka poprosiła mnie żeby resztę trasy pokonać wolniej :?
110km/h :!:

Tomek - 27-10-2013, 20:31

Marcin-Krak napisał/a:
tomek84, napisz później jak się sprawa rozwiąże.
Mam nadzieję, że jednak uda się to jakoś szybko i bezboleśnie rozwiązać.

Swoją drogą - aż tyle czasu potrzebowali żeby do tego dojść :?: Ciekawe w ogóle jak to się im udało. :roll:

póki co skończyło się tak, że poszła do WK odebrać decyzję i popytać co i jak
gość był ponoć mało rozgarnięty i zdziwiony w ogóle o co jej chodzi
powiedział, że trzeba się odwołać, a efekt odwołania ciężki do przewidzenia, bo jedne podobne sprawy się kończą tak, inne inaczej

pół biedy, bo można by jeszcze wpłacić te 500 zł, za tamtego pana, ale z jednej strony jakim prawem?? z drugiej to też proceduralnie bardziej zawiłe

poleciłem jej skontaktowanie się z jakimś znajomym prawnikiem, ale mówiła, że już działa w tym temacie