Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
Juiceman - 29-10-2013, 06:37
To Wy bierzcie aparat, ja zrobię kawkę i możemy Efe odwiedzić
fergul11 - 29-10-2013, 07:17
Juiceman napisał/a: | To Wy bierzcie aparat, ja zrobię kawkę i możemy Efe odwiedzić | ...jeszcze brakuje żeby ktoś dopisał "to ja ją będę trzymał "
Tobie się chyba gangbang marzy
Ludzie to za chwile będą groźby karalne
Zacząłem to i to skończę Efa wybacz
No toś my sobie pożartowali cholerka
Marcino - 29-10-2013, 08:36
to po tych żartach pięknie słońce świeci na pomorzu...:), ale pewnie nie tak ciepło jak w Krakowie....:P
sveno - 29-10-2013, 08:49
Marcino napisał/a: | ale pewnie nie tak ciepło jak w Krakowie....:P | no jak tak dalej pójdzie to dzisiaj będzie można się opalać, a tu listopad za pasem
no i wracając do tematu:
...że znalazłem prace po półgodzinnym poszukiwaniu godzinę po pierwszym telefonie byłem już po rozmowie kwalifikacyjnej. Mało tego, okazało się, że mój szef jest normalnym człowiekiem z ludzkim podejściem do pracownika. Rozmawia się z nim jak z kolegą, a nie przełożonym.
Tomek - 29-10-2013, 09:04
sveno napisał/a: | Mało tego, okazało się, że mój szef jest normalnym człowiekiem z ludzkim podejściem do pracownika. |
nie chcę Cię demotywować, ale miałem takie odczucia w wielu miejscach pracy na początku
potem było trochę inaczej
niemniej jednak - gratuluje i powodzenia
sveno - 29-10-2013, 09:49
mam nadzieję że nie. Już dwa tygodnie przepracowałem, wypłata była, nawet lepsza niż myślałem, więc póki co jest dobrze. A przy takim szefie to i pracownik daje z siebie 100%
Tomek - 29-10-2013, 10:19
sveno napisał/a: |
mam nadzieję że nie. Już dwa tygodnie przepracowałem, wypłata była, nawet lepsza niż myślałem, więc póki co jest dobrze. A przy takim szefie to i pracownik daje z siebie 100% |
no to inna brocha, myslalem, ze jeszcze nie przepracowales dnia
co robisz i gdzie, jesli mozna wiedziec?
ps. niby zawsze powtarzam, ze najwazniejsze, zeby co miesiac kasa sie zgadzala na koncie, a wszystko bedzie ok, ale jednak to nie wszystko (taka dygresja)
sveno - 29-10-2013, 10:29
to co robiłem w Zabierzowie, czyli transport klientów biznesowych i turystów, z tym, że teraz działam przeważnie na lotnisku i robię dłuższe trasy, czyli Łódź, Pyrzowice, Czorsztyn no i oczywiście Oświęcim.
fergul11 - 29-10-2013, 11:26
sveno napisał/a: | czyli Łódź | ...czyli witaj na moich starych śmieciach
Efa! - 29-10-2013, 12:11
fergul11 napisał/a: | Juiceman napisał/a: | To Wy bierzcie aparat, ja zrobię kawkę i możemy Efe odwiedzić | ...jeszcze brakuje żeby ktoś dopisał "to ja ją będę trzymał "
Tobie się chyba gangbang marzy
Ludzie to za chwile będą groźby karalne
Zacząłem to i to skończę Efa wybacz
No toś my sobie pożartowali cholerka |
A mnie się już zaczął plan podobać ;-P
Jeszcze tylko z litr niebieskiego i coś by się działo, buuuchachacha!
Ale póki co, zostaje "c"
Marcino - 29-10-2013, 13:22
Efa! napisał/a: | Jeszcze tylko z litr niebieskiego i coś by się działo |
Pijesz niebieskie.... hmmm mnie trochę mdli.. wolę już chyba rudą:)
fergul11 - 29-10-2013, 13:27
Efa! napisał/a: | A mnie się już zaczął plan podobać ;-P | Zawsze można do tematu powrócić
Była taka sztuka "Wesoła wdówka" możemy dopisać 'Wesołą rozwódkę" Marcino napisał/a: | Pijesz niebieskie.... hmmm mnie trochę mdli. | Eee no co ty jak się przez chleb przepuści to już nie mdli i jeszcze odpowiednie szkło musi być
Efa! napisał/a: | Ale póki co, zostaje "c" | Ty to potrafisz człowieka zdemotywować
Efa! - 29-10-2013, 13:52
Niebieskie piję tylko od Juicemana!!!
fergul11 - 29-10-2013, 14:26
Efa! napisał/a: | Niebieskie piję tylko od Juicemana!!! |
Efa za nim wypijesz cokolwiek od Juicemana to najpierw zrób sobie test alkoholowy jak trafisz pana w nos możesz pić , jeśli Ci się nie udało natychmiast odstaw kieliszek
sveno napisał/a: | Rozmawia się z nim jak z kolegą, a nie przełożonym. | Masz o szefie zdanie wyrobione , ale pamiętaj o dobrych radach klasyków
Zasada Larsona:
- Dokonaj czegoś niemożliwego, a szef zaliczy to do twoich obowiązków.
Prawo Clyde'a:
- Im dłużej zwlekasz z tym co masz do zrobienia, tym większa szansa, że ktoś cię wyręczy.
Prawo Niesa:
- Energia zużywana przez biurokracje na obronę błędu jest wprost proporcjonalna do jego wielkości.
Prawo Phillipa:
- Łatwe do przeprowadzenia są tylko zmiany na gorsze.
Prawo Owena:
a.. Jeśli jesteś dobry, to cała robota zwali się na ciebie
b.. Jeśli jesteś naprawdę dobry, to nie dopuścisz do tego.
Ostrzeżenie Beckawera:
- Żaden szef nie będzie trzymał pracownika, który ma zawsze rację.
[ Dodano: 30-10-2013, 18:41 ]
Wspaniała wiadomość !
koleżanka wczoraj dostała nerkę , nerka podjęła prace , po 8 latach dializ 2 x w tygodniu zacznie samodzielnie robić siusiu
JCH - 01-11-2013, 09:40
Maćka chyba Helloween wystraszył w nocy http://forum.mitsumaniaki...549&view=newest
fergul11 napisał/a: | koleżanka wczoraj dostała nerkę | Też kiedyś przeżywałem tę radość
|
|
|