Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
sruba - 06-05-2009, 23:17
wygrałem dzisiaj turniej w kręgle, pod patronatem TFI Allianz
i z lekka pijany jestem po tej victorii
McDoune - 06-05-2009, 23:26
sędzia kalosz
nie żebym nie cieszył się że Barca zagra w finale, ale ten wynik to sprawiedliwy jednak nie był, chociaż brawo za walkę do końca.
Marcin-Krak - 07-05-2009, 00:25
McDoune napisał/a: | sędzia kalosz
nie żebym nie cieszył się że Barca zagra w finale, ale ten wynik to sprawiedliwy jednak nie był, chociaż brawo za walkę do końca. |
Szczęście sprzyja lepszym Choć porównując grę Barcy z Realem i The Blues - to różnica była kolosalna
McDoune - 07-05-2009, 00:35
Marcin-Krak napisał/a: | McDoune napisał/a: | sędzia kalosz
nie żebym nie cieszył się że Barca zagra w finale, ale ten wynik to sprawiedliwy jednak nie był, chociaż brawo za walkę do końca. |
Szczęście sprzyja lepszym Choć porównując grę Barcy z Realem i The Blues - to różnica była kolosalna |
Byłem za Barcą więc tak, , tylko tak mnie po meczu na przemyślenia naszło, że zwłaszcza pierwsza ręka w polu karnym klasyfikowała się na karnego
Marcin-Krak - 07-05-2009, 00:42
McDoune napisał/a: | tylko tak mnie po meczu na przemyślenia naszło, że zwłaszcza pierwsza ręka w polu karnym klasyfikowała się na karnego |
Przy ciele była - w końcu nie latała gdzieś tam po polu karnym
Ale co racja, to racja
Jaja byłyby jak odgwizdał karnego w samej końcówce
cns80 - 07-05-2009, 07:46
Powiem szczerze że obu rąk bym nie odgwizdał na miejscu sędziego, bo nie było to zagranie celowe, ale przepisy są przepisami, więc pierwszą powinien poczęstować karnym. Niestety sędzia pomylił się wcześniej kilka razy zarówno na korzyść jednych jak i drugich. A czerwona kartka dla Abidala to było kuriozum. Nicolas pieknie to wyreżyserował
Zresztą w poprzednim meczu też sędzia dawał ciała.
Mam nadzieję że mecz finałowy posędziuje ten Włoch, który sędziował przedwczorajszy mecz Ars : Che.
Uwex - 07-05-2009, 09:10
Nie kibicuję specjalnie Barcy ( choć lubię ich oglądać ) , ale za to jak zagrali ( a właściwie nie grali ) w pierwszym meczu Angole , to dobrze im tak . We wczorajszym meczu też zamiast dobić Barcę , to murowali choć mieli jednego zawodnika więcej - żenada .
Cezar - 07-05-2009, 16:53
... ze zabieram zabawki i razem z Czarna jedziemy na kilka dni na wies - cisza, spokoj i
siwek - 07-05-2009, 17:20
że wreszcie do mojej mieściny dotarł mitsumaniak i to na stałe
to jest nas dwóch
sruba - 07-05-2009, 23:44
siwek napisał/a: | że wreszcie do mojej mieściny dotarł mitsumaniak i to na stałe
to jest nas dwóch |
a któż to taki ?
Zenon
rosomak1983 - 08-05-2009, 00:40
Kanapka CBO no normalnie gorszej nazwy nie mogli wymyślić
profanacja!!!!
Bartek - 08-05-2009, 07:19
Jakiś fallus (albo wagina) zarysował(a) mi VRa zaparkowanego kulturalnie, prościutko i na wyznaczonym miejscu...... wgnieciony błotnik i połamana dokładka błotnika (poszerzenie).... oczywiście żadnego kontaktu poza śladami niebieskiego lakieru.....(przypomniał mi się od razu fillmik z dziadkiem wjeżdżającim sejczento do garażu)
Hubeeert - 08-05-2009, 09:18
Nikt nic nie wiedział, nikt nic nie wie.
Co za ludzie...
KarolS - 08-05-2009, 09:24
Nosz co za madafaka.
Ja ostatnio też odkryłem krechę pociągniętą przez cały samochód, na szczęście do spolerowania.
Choć i tak mistrzem był w zimę dziad odśnieżający chodnik, który szuflą pojechał mi po zaśnieżonym samochodzie. Myślałem, że go zatłukę
Rafal_Szczecin - 08-05-2009, 11:23
Bartek napisał/a: | Jakiś fallus (albo wagina) zarysował(a) mi VRa zaparkowanego kulturalnie, prościutko i na wyznaczonym miejscu...... wgnieciony błotnik i połamana dokładka błotnika (poszerzenie).... oczywiście żadnego kontaktu poza śladami niebieskiego lakieru.....(przypomniał mi się od razu fillmik z dziadkiem wjeżdżającim sejczento do garażu) |
nic nowego, ja w colcie mam wgniecione dwa blotniki z przodu, raz babka cofajaca zawadzila cojota hakiem a drugi raz ktos tak szeroko otwieral drzwi ze zatrzymaly sie oczywiscie na moim aucie. oczywiscie sprawcy ni widu ni slychu,a auto cale lakierowane jakis czas temu, i czlowiek sie tylko wkur..za
|
|
|