Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
akbi - 08-05-2009, 11:25
... że napiszę jeszcze tutaj, bo nie wiem czy wszyscy czytają regulaminy konkursów foto ....
Otóż udało się zorganizować drobne nagrody dla zwycięzców obydwóch konkursów fotograficznych (Na najładniejszą fotkę 2009, oraz na Najładniejszą fotkę Mitsu 2009)
Nagrodami są Karty Rabatowe o wartości 500 pln na felgi momo w sklepie Oponix.pl /do wykorzystania do dnia 2010-12-31/
Identyczne karty rabatowe w ilości 10szt będą również do zdobycia we wszelakich konkursach na tegorocznym Zlocie Mitsumaniaków - Beskidy2009
No więc do zobaczenia na torze gokartowym w Żywcu
Rafal_Szczecin - 08-05-2009, 11:33
czy nagrody obowiazuja wszystkich ktorzy juz wygrali (np mitsu marca to CoJ0t) te konkursy czy tylko tych ktorzy dopiero je wygraja ?
Pexu - 08-05-2009, 11:43
Chcę powiedzieć że kolega Maretzky wyprzedził czas
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=36818
Spójrzcie na datę ostatniego posta
JCH - 08-05-2009, 11:46
akbi napisał/a: | No więc do zobaczenia na torze gokartowym w Żywcu | Arek, jedziesz z KERS-em czy bez?
akbi - 08-05-2009, 11:47
Rafal_Szczecin napisał/a: | czy nagrody obowiazuja wszystkich ktorzy juz wygrali (np mitsu marca to CoJ0t) te konkursy czy tylko tych ktorzy dopiero je wygraja ? |
tak
...ale na koniec roku, będzie dodatkowe głosowanie spośród 12 aut, które wygrały w poszczególnych miesiącach, i nagrodę zdobędzie nr 1 całego 2009 roku (a nie wszyscy zwycięzcy w poszczególnych miesiącach)
Pexu napisał/a: | Spójrzcie na datę ostatniego posta |
problem pojawił się z końcem marca - było to już zgłaszane wielokrotnie na forum w kilku miejscach
[ Dodano: 08-05-2009, 11:47 ]
JCH napisał/a: | Arek, jedziesz z KERS-em czy bez? |
przy mojej wadze, niestety zabrakło miejsca dla KERSu , ale będę miał niesamowity pakiet aerodynamiczny w postaci i czapeczki klubowej Mitsumaniaków, oraz opływowej kurtki przeciwdeszczowej z napisem .... Mitsubishi Klub Polska
Pexu - 08-05-2009, 11:48
akbi napisał/a: | Pexu napisał/a: | Spójrzcie na datę ostatniego posta |
problem pojawił się z końcem marca - było to już zgłaszane wielokrotnie na forum w kilku miejscach |
A ja myślałem że to Maretzky taki magik
Marcin-Krak - 08-05-2009, 12:27
akbi napisał/a: | Identyczne karty rabatowe w ilości 10szt będą również do zdobycia we wszelakich konkursach na tegorocznym Zlocie Mitsumaniaków - Beskidy2009 |
Akbi wyraziłem poparcie w ankiecie dla Ciebie - oczekuję w ramach rekompensaty karty rabatowej
Poza tym fascynują mnie kobiety za kierownicą
To na prawdę trza być zdolną jednostką, żeby na pustym parkingu stanąć tak, żebym musiał na 10 razy z niego wyjechać
Pani doktor ... potem się dziwić że w służbie zdrowia jest jak jest - skoro nawet w takiej sytuacji ciężko było pomyśleć
Anonymous - 08-05-2009, 23:33
... jeszcze dwa tygodnie. Gwardia, W-wa.
szpala85 - 09-05-2009, 19:28
.... skończyłem robić dvd w aucie :
http://forum.mitsumaniaki...p=486856#486856
proszę o komentarze
i proszę też o Miłego Moderatora który mi to wszystko ładnie poskleja do kupy i przeniesie w odpowiednie miejsce ... aby było dla potomnych
pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień
Berni - 10-05-2009, 12:14
Chcę powiedziec że.....
... legenda o wspaniałości obiadów gotowanych przez mamę koszmarka dotarła do rodu Kraka, ale od kogo to wiem to wam nie powiem -chociaż na grillu żywym ogniem mnie przypiekac będziecie-
--dobrze im powiedziałem "Pomorski Łączniku"-prawda
Marcin-Krak - 10-05-2009, 15:05
Berni, wiesz więcej niż ja
koszmarek - 10-05-2009, 17:18
Marcin-Krak napisał/a: | Berni, wiesz więcej niż ja |
ee a ja też wiem mniej ?:P Proszę mi się tu wytłumaczyć
a ja sie pochwale, że dokręcałam dzisiaj dekiel w naszym galu i jestem przeszczęśliwa:D w środę będe odkręcać co nie co w lancerze Fillla
Marcin-Krak - 10-05-2009, 22:50
koszmarek napisał/a: | ee a ja też wiem mniej ?:P Proszę mi się tu wytłumaczyć |
Ja nie wiem co wie Berni, ja wiem co ja wiem - ale ja wiem, że ja nie powiem co ja wiem, że wiem że nie powiem
Pozdrawiam Północ
Piwor - 10-05-2009, 22:52
A ja w środę mam maturkę z matmy rozszerzonej. W czwartek na kilka dni do Poznania jadę.
MikeSdz - 10-05-2009, 22:57
a ja chce powiedzieć, że dzisiejszy dzień względem wszystkiego,
był zrypany co najmniej jak czeczeńskie powidła
|
|
|