To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

akbi - 08-05-2009, 11:25

... że napiszę jeszcze tutaj, bo nie wiem czy wszyscy czytają regulaminy konkursów foto .... :P
Otóż udało się zorganizować drobne nagrody dla zwycięzców obydwóch konkursów fotograficznych (Na najładniejszą fotkę 2009, oraz na Najładniejszą fotkę Mitsu 2009)
Nagrodami są Karty Rabatowe o wartości 500 pln na felgi momo w sklepie Oponix.pl /do wykorzystania do dnia 2010-12-31/

Identyczne karty rabatowe w ilości 10szt będą również do zdobycia we wszelakich konkursach na tegorocznym Zlocie Mitsumaniaków - Beskidy2009 :) :)

No więc do zobaczenia na torze gokartowym w Żywcu :finga: :finga: :finga: :finga: :finga:

Rafal_Szczecin - 08-05-2009, 11:33

czy nagrody obowiazuja wszystkich ktorzy juz wygrali (np mitsu marca to CoJ0t) te konkursy czy tylko tych ktorzy dopiero je wygraja ?
Pexu - 08-05-2009, 11:43

Chcę powiedzieć że kolega Maretzky wyprzedził czas :D
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=36818

Spójrzcie na datę ostatniego posta 8)

JCH - 08-05-2009, 11:46

akbi napisał/a:
No więc do zobaczenia na torze gokartowym w Żywcu :finga: :finga: :finga: :finga: :finga:
Arek, jedziesz z KERS-em czy bez? ;)
akbi - 08-05-2009, 11:47

Rafal_Szczecin napisał/a:
czy nagrody obowiazuja wszystkich ktorzy juz wygrali (np mitsu marca to CoJ0t) te konkursy czy tylko tych ktorzy dopiero je wygraja ?

tak
...ale na koniec roku, będzie dodatkowe głosowanie spośród 12 aut, które wygrały w poszczególnych miesiącach, i nagrodę zdobędzie nr 1 całego 2009 roku (a nie wszyscy zwycięzcy w poszczególnych miesiącach)

Pexu napisał/a:

problem pojawił się z końcem marca - było to już zgłaszane wielokrotnie na forum w kilku miejscach :)

[ Dodano: 08-05-2009, 11:47 ]
JCH napisał/a:
Arek, jedziesz z KERS-em czy bez? ;)

przy mojej wadze, niestety zabrakło miejsca dla KERSu :lol: :lol: :lol: , ale będę miał niesamowity pakiet aerodynamiczny w postaci i czapeczki klubowej Mitsumaniaków, oraz opływowej kurtki przeciwdeszczowej z napisem .... Mitsubishi Klub Polska :finga: :finga: :badgrin:

Pexu - 08-05-2009, 11:48

akbi napisał/a:
Pexu napisał/a:

problem pojawił się z końcem marca - było to już zgłaszane wielokrotnie na forum w kilku miejscach :)

A ja myślałem że to Maretzky taki magik :mrgreen:

Marcin-Krak - 08-05-2009, 12:27

akbi napisał/a:
Identyczne karty rabatowe w ilości 10szt będą również do zdobycia we wszelakich konkursach na tegorocznym Zlocie Mitsumaniaków - Beskidy2009 :) :)

Akbi wyraziłem poparcie w ankiecie dla Ciebie - oczekuję w ramach rekompensaty karty rabatowej :twisted:

Poza tym fascynują mnie kobiety za kierownicą :mrgreen:
To na prawdę trza być zdolną jednostką, żeby na pustym parkingu stanąć tak, żebym musiał na 10 razy z niego wyjechać :evil:
Pani doktor ... potem się dziwić że w służbie zdrowia jest jak jest - skoro nawet w takiej sytuacji ciężko było pomyśleć :evil:

Anonymous - 08-05-2009, 23:33

... jeszcze dwa tygodnie. Gwardia, W-wa.
szpala85 - 09-05-2009, 19:28

.... skończyłem robić dvd w aucie :
http://forum.mitsumaniaki...p=486856#486856

proszę o komentarze
i proszę też o Miłego Moderatora który mi to wszystko ładnie poskleja do kupy i przeniesie w odpowiednie miejsce ... aby było dla potomnych :mrgreen:

pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień :mrgreen:

Berni - 10-05-2009, 12:14

Chcę powiedziec że.....

... legenda o wspaniałości obiadów gotowanych przez mamę koszmarka dotarła do rodu Kraka, ale od kogo to wiem to wam nie powiem -chociaż na grillu żywym ogniem mnie przypiekac będziecie-
--dobrze im powiedziałem "Pomorski Łączniku"-prawda :roll: :mrgreen:

Marcin-Krak - 10-05-2009, 15:05

Berni, wiesz więcej niż ja :?: :mrgreen:
koszmarek - 10-05-2009, 17:18

Marcin-Krak napisał/a:
Berni, wiesz więcej niż ja :?: :mrgreen:

ee a ja też wiem mniej ?:P Proszę mi się tu wytłumaczyć :P

a ja sie pochwale, że dokręcałam dzisiaj dekiel w naszym galu i jestem przeszczęśliwa:D w środę będe odkręcać co nie co w lancerze Fillla :P

Marcin-Krak - 10-05-2009, 22:50

koszmarek napisał/a:
ee a ja też wiem mniej ?:P Proszę mi się tu wytłumaczyć :P

Ja nie wiem co wie Berni, ja wiem co ja wiem - ale ja wiem, że ja nie powiem co ja wiem, że wiem że nie powiem :twisted:

Pozdrawiam Północ :mrgreen:

Piwor - 10-05-2009, 22:52

A ja w środę mam maturkę z matmy rozszerzonej. W czwartek na kilka dni do Poznania jadę. :)
MikeSdz - 10-05-2009, 22:57

a ja chce powiedzieć, że dzisiejszy dzień względem wszystkiego,
był zrypany co najmniej jak czeczeńskie powidła