Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
Efa! - 06-11-2013, 13:16
Dżizas, ja mam porządek w samochodzie. Świni ze mnie nie róbcie.
I też jest zasada: w aucie nie jemy, nie pijemy.
Jedyne, co mnie czeka, to odkurzenie, bo trochę piasku pod nogami jest.
fergul11 - 06-11-2013, 13:38
drtymf musisz chyba na mszę dać drtymf napisał/a: | jak się nie ma dobrze wyposażonego garażu to z byle pierdołą trzeba się męczyć. | ...wiesz co , ja tak mam ,że jak nie mam "co do śrubki" to za robotę się nie biorę .
Ostatnio żona wymyśliła żeby baterię przy wannie wymienić na inną , kupiłem wszystko co trzeba ,czas "ustawowy" odczekałem i się biorę za robotę .
Poległem po 10 minutach !
myślałem że mam wszystkie potrzebne narzędzia a tu zonk , między wanną a ścianą 10 cm przestrzeni , jeszcze to chyba Polak skręcał śrubunki ,bo zrobił solidnie że mściłem na czym świat stoi.
Chcąc nie chcąc pojechałem do sklepu po specjalny klucz do małych przestrzeni , +25€ do kosztów , a mogłem 1L Smirnoffa mieć.
ALE ZADOWOLENIE ŻONY PRZEKŁADA SIĘ NA UDANE POŻYCIE MAŁŻEŃSKIE
tomek84 napisał/a: | nie tyle chodzi mi o brud, co o nieład i rozrzucanie/rozkładanie wszystkie i wszędzie | ...podciągnąłem to pod jedno zagadnienie !
tomek84 napisał/a: | a trzymanie nóg na desce rodzielczej?
pomijam odbijanie odcisków palców na przedniej szybie | ...ale jakie stymulujące dla co poniektórych fetyszystów
Fragu napisał/a: | notoryczne przestawianie fotela....np w taki sposob, ze kleszczy sie z kolanami | ...a ja nie mogę pojąć po co moja pani wysiadając z auta zawsze odsuwa fotel
Ona jest dwa razy drobniejsza ode mnie
Cycek 75C więc o kiere nie trąca56kg wagi , a jak wsiada rano do auta to słyszę codziennie trrryt na fotelu jak pod szybę podjeżdża
A ubaw mam jak do Qaszkieta wsiada , podskoczyć prawie musi
Fragu - 06-11-2013, 13:46
Cytat: | ...ale jakie stymulujące dla co poniektórych fetyszystów |
zeby to jeszcze byly odciski posladkow chociaz
fergul11 napisał/a: | słyszę codziennie trrryt na fotelu |
dokladnie, teraz mamy elektryke to wsiada i kilka sekund bzzzzzz i jedzie
fergul11 - 06-11-2013, 13:46
Efa! napisał/a: | Świni ze mnie nie róbcie. | NO GDZIEŻ BYŚMY ŚMIELI
Tak tylko obsmarowaliśmy płeć przeciwną
ta wojna nigdy się nie skończy
[ Dodano: 06-11-2013, 12:47 ]
Fragu napisał/a: | zeby to jeszcze byly odciski posladkow chociaz | Te to na podsufitce ślad zostawiają
[ Dodano: 06-11-2013, 12:49 ]
Fragu napisał/a: | teraz mamy elektryke to wsiada i kilka sekund bzzzzzz | ...burżuje
drtymf - 06-11-2013, 15:40
fergul11 napisał/a: | Chcąc nie chcąc pojechałem do sklepu po specjalny klucz do małych przestrzeni , +25€ do kosztów , a mogłem 1L Smirnoffa mieć. | - no tak lepiej mieć coś dobrego teraz niż coś co może się kiedyś jeszcze przyda z tym że nie napewno
Uwex - 06-11-2013, 19:23
Efa! napisał/a: | Świni ze mnie nie róbcie. |
Spokojnie, to nie są osobiste wycieczki Ty tylko "rzuciłaś" temat
I zobacz jaka ciekawa dyskusja- nawet prawie intymne wyznania
Efa! - 06-11-2013, 19:49
Brakuje mi kobiet w OT, gdy gadacie na takie tematy
A tak swoją drogą, to przypomniałam sobie, jak po moim powrocie do domu po 2 tygodniach nieobecności WSZYSTKO rosło, pleśniało i śmierdziało. A mój ex chodził w moich skarpetkach, bo jego już wszystkie były brudne i sztywne
DJwiewiórka - 06-11-2013, 20:25
Efa! - ale ja wszystko dokładnie śledzę Tak więc, gdybyś sobie nie dawała rady, to bym z odsieczą przybyła.
Jednak Ty jak zwykle jesteś dzielna i nie dasz sobie w kaszę dmuchać
vendetta - 06-11-2013, 20:31
Efcia ja też jestem i też muszę w swoim aucie odkurzyć
Aha i zapomniałam dodać : nigdy więcej czarnego auta
Marcino - 06-11-2013, 23:14
ze qurka padł mi sektor rozruchowy w dysku na służbowym lapku.... dane są zasztfrowane tak... że nie da się podobno odzyskać.... wrrrrrrr
fergul11 - 06-11-2013, 23:47
Marcino napisał/a: | dane są zasztfrowane tak... że nie da się podobno odzyskać |
..no i po co te tajemnice ,kody szyfry , czy nie żyłoby się lepiej gdyby każdy mówił prawdę make love not war
Efa! napisał/a: | A mój ex chodził w moich skarpetkach | Dobrze że tylko skarpetki pasowały ...a może nie... Efa! napisał/a: | Brakuje mi kobiet w OT |
vendetta napisał/a: | też muszę w swoim aucie odkurzyć |
DJwiewiórka napisał/a: | ale ja wszystko dokładnie śledzę |
prosiemy , prosiemy , kurka wodna solidarność jajników , jak to się popierają , wspierają dodają otuchy
No i zadarłem
Krzyzak - 07-11-2013, 08:11
Efa! napisał/a: | po 2 tygodniach |
Efa! napisał/a: | mój ex chodził w moich skarpetkach, bo jego już wszystkie były brudne i sztywne |
ja mam tyle, że na miesiąc by wystarczyło
Efa! - 07-11-2013, 11:07
DJwiewiórka, vendetta, uderzyłam w stół i nożyce się odezwały
No, zróbmy słodką zemstę - co Wasi panowie robią śmiesznego w samochodach/domach/garażach?!
Co do innych części garderoby, niż skarpetki, to nawet nie chcę wiedzieć, czy je nosił. Już wymieniłam bieliznę od tamtego czasu, hihihi
Dobra, daję dalej: w szafie do wszystkich ścianek przykleił taśmą wełnianą kołdrę. Niby zrobił sobie lektorskie studio nagrań.
Gdy brakowało proszku do prania, prał sobie rzeczy w Ludwiku. W pralce
I notorycznie rozwalał mi przedni zderzak w samochodzie - jakiś tik nerwowy, czy coś?
Zrywał sznurki do rolet, po czym demontował rolety, zabierając się do naprawy. Skutkiem czego do dzisiaj nie ma połowy rolet w oknach.
Po roku "latania" baterii nad wanną w łazience przymocował ją od spodu... denkiem od słoika. Przy okazji zerwał wtedy cały silikon naokoło wanny. Wciąż zalewam podłogę pod wanną i muszę odchylać obudowę, żeby tam posprzątać.
Ech... mogę tak wymieniać i wymieniać...
Uwex - 07-11-2013, 12:46
... to sie porobiło
DJwiewiórka - 07-11-2013, 13:10
Efa! napisał/a: |
No, zróbmy słodką zemstę - co Wasi panowie robią śmiesznego w samochodach/domach/garażach?!
|
Ale ja nie mam żadnego swojego pana (i cudzego też nie)
Moje auto należy tylko do mnie jest w nim czysto, na zewnątrz fakt, często jest brudne, ale chronię lakier przed ścieraniem się
W chałupie jak nabrudzę, to i sprzątnę. Jak mi się nie chce, to mój wybór
|
|
|