To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

koszmarek - 10-05-2009, 23:00

Marcin-Krak napisał/a:
koszmarek napisał/a:
ee a ja też wiem mniej ?:P Proszę mi się tu wytłumaczyć :P

Ja nie wiem co wie Berni, ja wiem co ja wiem - ale ja wiem, że ja nie powiem co ja wiem, że wiem że nie powiem :twisted:

Moja mama już wie i powiedziała że za 15 zł da obiad Mitsumaniakom przejezdnym :) Jak się ładnie uśmiechnie ten ktoś to nawet deser będzie :P

I proszę nie skarżyć, że informator ma za friko, bo informator ma specjalne względy u mojej mamusi :mrgreen:

Maretzky85 - 10-05-2009, 23:12

koszmarek napisał/a:
informator

Łącznik w sensie ? :P

Piwor - 10-05-2009, 23:33

Kabel. :P
Anonymous - 10-05-2009, 23:53

....że wczoraj moja pani promotor zaliczyła mi pracę :mrgreen: i 04.06 mam obronę :?
koszmarek - 11-05-2009, 07:22

Maretzky85, Piwor, czepiacie sie :P w każdym razie, wiadomo o kogo kaman :P
Berni - 11-05-2009, 09:44

koszmarek napisał/a:
ee a ja też wiem mniej ?:P Proszę mi się tu wytłumaczyć :P

A mieliśmy ostatnio przyjemnośc spotkac się w Krakowie na obiadku z osobnikiem zwanym "Pomorski Łącznik" vel "Dumny Tata" - i roztoczył nam wspaniałości obiadowe z Wa-wy gotowane właśnie przez mamę koszmarka- musimy niestety uwierzyc na słowo :mrgreen: Pozdrawiam

Ps. Marcin_Krak jako student :P musiał byc tak zszokowany że mu umknął temat 8)

Juiceman - 11-05-2009, 10:01

Dzidas napisał/a:
....że wczoraj moja pani promotor zaliczyła mi pracę :mrgreen: i 04.06 mam obronę :?

Że muszę w tym tygodniu ją napisać albo w przyszłym xD

Morfi - 11-05-2009, 12:47

Cytat:
Że muszę w tym tygodniu ją napisać albo w przyszłym xD
Ja też :D ale i tak będe sie bronił we Wrześniu albo na poczatku października :D
cns80 - 11-05-2009, 13:09

Dzidas napisał/a:
....że wczoraj moja pani promotor zaliczyła mi pracę :mrgreen: i 04.06 mam obronę

Juiceman napisał/a:
Że muszę w tym tygodniu ją napisać albo w przyszłym

Morfi napisał/a:
Ja też :D ale i tak będe sie bronił we Wrześniu albo na poczatku października

Możecie mnie przestać denerwować ? Trzeci rok się użeram z tym babsztylem :axe:

koszmarek - 11-05-2009, 17:59

Berni napisał/a:
mamę koszmarka- musimy niestety uwierzyc na słowo :mrgreen: Pozdrawiam

Jakbyście byli w Wawie (lub okolicach) to dzwońcie, zobaczymy co da się zrobić ;) Zawsze to lepsze niż McDonald's :P

siwek - 11-05-2009, 18:45

koszmarek napisał/a:
Berni napisał/a:
mamę koszmarka- musimy niestety uwierzyc na słowo :mrgreen: Pozdrawiam

Jakbyście byli w Wawie (lub okolicach) to dzwońcie, zobaczymy co da się zrobić ;) Zawsze to lepsze niż McDonald's :P
a na obiadki po pracy też się można zapisać? :P

jestem głodny jak wilk i właśnie mi się szykuje obiadek :D

że dziś oddałem do przeglądu pompe z butlą od gazu

Krzyzak - 11-05-2009, 21:14

zakupilem wlasnie komplet amortyzatorow gazowych do Colta - moze za tydzien uda mi sie to wszystko zamontowac
ceny w IC mamy dobre - nie mozna narzekac; na pewno lepsze niz w obuwniczym, gdzie zanabylem buty niemal w cenie tego kompletu amorow :shock:

Fragu - 11-05-2009, 21:32

Krzyzak napisał/a:
na pewno lepsze niz w obuwniczym, gdzie zanabylem buty niemal w cenie tego kompletu amorow

a chociaż dobrze tłumią nierówności na chodniku? :P

..że kurde muszę zaprzestać kupować gładzie/farby/grunty/zaprawy/wełny mineralne/ płyty gk i zorganizować aluski do colta bo się skubany świetnie sprawuje i zasługuje :wink:

koszmarek - 11-05-2009, 22:28

siwek napisał/a:
a na obiadki po pracy też się można zapisać? :P

ja chyba tutaj temat osobny założę i mame zarejestruje :)
Siwek, serio? :P

Berni - 12-05-2009, 00:56

koszmarek napisał/a:

ja chyba tutaj temat osobny założę i mame zarejestruje :)

REJESTRUJ
Mamy 9327 zarejestrowanych użytkowników - niech przez wa-wę przejedzie połowa X 15,00 zeta - interes życia gotowy :lol: zaraz mi powie że "centuś krakowski" :p

natomiast dalej Zawsze to lepsze niż McDonald's brry Gdyby Kibloo powiedział ze normalnie stołuje sie z firmie wymienionej powyżej-i mówi że to i obiady Twojej MAMY są dobre to byłby niewiarygodny--bry jeszcze mnie trzepie--dla mnie Krakowiaka (nie mylic z Krakusem) osoba która potrafi wymienic szybko produkty typu zupki gotowce kubki :mrgreen: nie za bardzo potrafi określic to co naprawdę potrafi kopac w podniebienie-
ale to właśnie z drugiej strony jest "szybkie życie"-niestety