Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
koszmarek - 10-05-2009, 23:00
Marcin-Krak napisał/a: | koszmarek napisał/a: | ee a ja też wiem mniej ?:P Proszę mi się tu wytłumaczyć |
Ja nie wiem co wie Berni, ja wiem co ja wiem - ale ja wiem, że ja nie powiem co ja wiem, że wiem że nie powiem
|
Moja mama już wie i powiedziała że za 15 zł da obiad Mitsumaniakom przejezdnym Jak się ładnie uśmiechnie ten ktoś to nawet deser będzie
I proszę nie skarżyć, że informator ma za friko, bo informator ma specjalne względy u mojej mamusi
Maretzky85 - 10-05-2009, 23:12
koszmarek napisał/a: | informator |
Łącznik w sensie ?
Piwor - 10-05-2009, 23:33
Kabel.
Anonymous - 10-05-2009, 23:53
....że wczoraj moja pani promotor zaliczyła mi pracę i 04.06 mam obronę
koszmarek - 11-05-2009, 07:22
Maretzky85, Piwor, czepiacie sie w każdym razie, wiadomo o kogo kaman
Berni - 11-05-2009, 09:44
koszmarek napisał/a: | ee a ja też wiem mniej ?:P Proszę mi się tu wytłumaczyć |
A mieliśmy ostatnio przyjemnośc spotkac się w Krakowie na obiadku z osobnikiem zwanym "Pomorski Łącznik" vel "Dumny Tata" - i roztoczył nam wspaniałości obiadowe z Wa-wy gotowane właśnie przez mamę koszmarka- musimy niestety uwierzyc na słowo Pozdrawiam
Ps. Marcin_Krak jako student musiał byc tak zszokowany że mu umknął temat
Juiceman - 11-05-2009, 10:01
Dzidas napisał/a: | ....że wczoraj moja pani promotor zaliczyła mi pracę i 04.06 mam obronę |
Że muszę w tym tygodniu ją napisać albo w przyszłym xD
Morfi - 11-05-2009, 12:47
Cytat: | Że muszę w tym tygodniu ją napisać albo w przyszłym xD | Ja też ale i tak będe sie bronił we Wrześniu albo na poczatku października
cns80 - 11-05-2009, 13:09
Dzidas napisał/a: | ....że wczoraj moja pani promotor zaliczyła mi pracę i 04.06 mam obronę |
Juiceman napisał/a: | Że muszę w tym tygodniu ją napisać albo w przyszłym |
Morfi napisał/a: | Ja też ale i tak będe sie bronił we Wrześniu albo na poczatku października |
Możecie mnie przestać denerwować ? Trzeci rok się użeram z tym babsztylem
koszmarek - 11-05-2009, 17:59
Berni napisał/a: | mamę koszmarka- musimy niestety uwierzyc na słowo Pozdrawiam |
Jakbyście byli w Wawie (lub okolicach) to dzwońcie, zobaczymy co da się zrobić Zawsze to lepsze niż McDonald's
siwek - 11-05-2009, 18:45
koszmarek napisał/a: | Berni napisał/a: | mamę koszmarka- musimy niestety uwierzyc na słowo Pozdrawiam |
Jakbyście byli w Wawie (lub okolicach) to dzwońcie, zobaczymy co da się zrobić Zawsze to lepsze niż McDonald's | a na obiadki po pracy też się można zapisać?
jestem głodny jak wilk i właśnie mi się szykuje obiadek
że dziś oddałem do przeglądu pompe z butlą od gazu
Krzyzak - 11-05-2009, 21:14
zakupilem wlasnie komplet amortyzatorow gazowych do Colta - moze za tydzien uda mi sie to wszystko zamontowac
ceny w IC mamy dobre - nie mozna narzekac; na pewno lepsze niz w obuwniczym, gdzie zanabylem buty niemal w cenie tego kompletu amorow
Fragu - 11-05-2009, 21:32
Krzyzak napisał/a: | na pewno lepsze niz w obuwniczym, gdzie zanabylem buty niemal w cenie tego kompletu amorow |
a chociaż dobrze tłumią nierówności na chodniku?
..że kurde muszę zaprzestać kupować gładzie/farby/grunty/zaprawy/wełny mineralne/ płyty gk i zorganizować aluski do colta bo się skubany świetnie sprawuje i zasługuje
koszmarek - 11-05-2009, 22:28
siwek napisał/a: | a na obiadki po pracy też się można zapisać? |
ja chyba tutaj temat osobny założę i mame zarejestruje
Siwek, serio?
Berni - 12-05-2009, 00:56
koszmarek napisał/a: |
ja chyba tutaj temat osobny założę i mame zarejestruje |
REJESTRUJ
Mamy 9327 zarejestrowanych użytkowników - niech przez wa-wę przejedzie połowa X 15,00 zeta - interes życia gotowy zaraz mi powie że "centuś krakowski"
natomiast dalej Zawsze to lepsze niż McDonald's brry Gdyby Kibloo powiedział ze normalnie stołuje sie z firmie wymienionej powyżej-i mówi że to i obiady Twojej MAMY są dobre to byłby niewiarygodny--bry jeszcze mnie trzepie--dla mnie Krakowiaka (nie mylic z Krakusem) osoba która potrafi wymienic szybko produkty typu zupki gotowce kubki nie za bardzo potrafi określic to co naprawdę potrafi kopac w podniebienie-
ale to właśnie z drugiej strony jest "szybkie życie"-niestety
|
|
|