To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Tu się witamy i witamy nowych użytkowników naszego Forum

Miras. - 30-05-2014, 21:25

Cześć

Z okazji nabycia Wagona dołączam się do zacnego grona.

Mirek

Evka - 30-05-2014, 22:12

SieMaCie Miski;)
Monia89 - 31-05-2014, 14:17

Witam
Miło mi dołączyć do zacnego grona MitsuManiaków! :lol:

Bizi78 - 31-05-2014, 15:26

Witam serdecznie nowych MitsuManiaków :D .
Zapraszam do działów regionalnych na pogaduchy i SPOTY :mrgreen: .
Oczywiście zapraszam też na:
XII OGÓLNOPOLSKI ZLOT MITSUMANIAKÓW, który odbędzie się w dniach:
29-31.08.2014 r. w Ośrodku Wodnik nad jeziorem Firlej (woj. lubelskie).
Tutaj można się zapisać.
Tutaj można zadawać pytania na temat zlotu.
Tutaj jeszcze można zarezerwować nocleg.
Wszyscy nowi mile widziani :D .

ENDRIU - 01-06-2014, 10:35

Witam wszystkich , jestem nowy i myślę ,że znajdę tu dużo pomocnych odpowiedzi na tematy które mnie interesują. Pozdrawiam wszystkich
Piter-88 - 01-06-2014, 13:20

Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem nieźle wyposażonej Carismy, którą udało mi się wyrwać z pełnym pakietem startowym w śmiesznej cenie. Polubiliśmy się od pierwszej dłuższej wyprawy :)

Pozdrawiam!

apg2312 - 01-06-2014, 14:14

To ja też się przywitam :)
seba77 - 01-06-2014, 17:00

Witam na forum MM :)
Marcin93 - 01-06-2014, 22:03

Witam wszystkich serdecznie. :D
Gerwazjusz - 02-06-2014, 09:52

Cześć, witam w okolic Łodzi! Forum czytuję od dawna, a dziś postanowiłem się zarejestrować :)
BarooN - 03-06-2014, 20:36

Siemanko jestem nowy na forum zakupiłem Eclipse 1G niestety stoi u elektryka ;/ Ale bądźmy dobrej myśli.
Niziołek - 04-06-2014, 16:00

Witam.Mam na imię Mariusz i od grudnia ubiegłego roku jestem posiadaczem Pajero3,pieszczotliwie przez Wybrankę zwanego Tarpanem:)
Autko jest z 2000r i na chwilę obecną nic poważniejszego Mu nie dolega(oby tak pozostało). Jest to pierwsze auto terenowe w Naszym posiadaniu więc zapewne pojawią się pytania i wątpliwości,które mam nadzieję szybko zostaną rozwiązane dzięki wiedzy i doświadczeniu Forumowiczów.Pozdrawiam i służę pomocą w miarę możliwości i posiadanej/zdobywanej wiedzy. :D

PanSascha - 05-06-2014, 01:14

Witałem się na Śląskim Witam się i u goroli :wink:

Dzieńdobry , Mówi Janek lat 30 z Kato , na forum jakiś czas wałkuje 4 miśka .
Obecnie Wagon + Star
Wcześniej 2x Gal 2,5 kombi.
Gale zdechły jeden od złej kobiety z Zabrza co wymusiła pierwszeństwo.
Drugi w Katowicach na DK86 Miał w bagażniku BMW X1...
Z odszkodowania za galanta no. 1 kupiłem nic żona się zaopiekowała
za no.2 udało mi się kupić sobie nowego lapka reszte żona...
Popracowałem i przywiozłem sobie z DE Wagona dla siebie za skormne 850e oraz Stara dla Mamusi za 1250e oba 02r. 1.8gdi oraz 2,4gdi z przebiegami po 180 i 30 tyś.
Wagon miał rypnięty kompresor i robione 1 nadkole od stłuczki + maska inny odcień
Chwale sobię
Star miał powybijane drążki i klimę działającą tylko w deszczu..
Obecnie ciesze się z zakupu dla siebie i przymierzam się do wymiany łożyska na wałku w skrzyni co już przerabiałem w galach...

Na codzień siedzę i pierdzę w fotel jako spedytor... albo z nudów naprawiam telefony,kompy i czasem ciężarówki...

Z rzeczy które lubię to zwiedzanie świata i Góry (bezkonkurencyjne schornisko Polana Głodówka) ale robię się coraz bardziej tłusty od posiadania dziecka co niemobilne.
Często jeżdzę po kraju służbowo i rzygać mi się chce tą naszą PL :)
Nie jestem patriotą jak mi dziecko urośnie i ktoś porwie teściów to uciekam do Australii.

Obecnie siedzę w domu i patrze jak sobie pada bo mnie dorwało zapalenie gardła.

Wcześniej nieszcześcliwie miałem :
Opla fronterę we dieslu wspominam bardzo źle ...r.1997 jedna psująca się gnijąca kupa "G" na wielkie szczęście ktoś ją ukradł i się musi pierniczkować :)
Potem Pathfindera V6 z 1995 ale skrzynia mu zdechła więć pojechał w kieleckie gdzie będzie od Pierwszego własciciela i z przebiegiem 80tyś ...
Daewoo Espero 1,6 1997 moje pierwsze auto bardzo go lubiłem dostałem od mamy która miała go z salonu zdechł mi przy 360k na dziurę w podłodze al'a Flinstonowie.
Po esperze jako kawaler śmigałem Fiestą 1,1 z 1995 i do tej pory patrzę z utęsknieniem na fisesty, po 1.1 była 1,6 ale obie poszły w polskę jak poznałem swą przyszłą która bardzo lubiła czerwoną fiestę no.1
Jako przygody 1mc z eskortem ,poszły sanki na krawężniku w zimie i zostawiłem go jakiemuś panu z siedlec pod domem za 200 zł żeby wrócić do kato.

Jezdziłem chyba wszystkim ...
Francuzami firmowo , mercedesami z salonu, japońcami , szwabami, bo co pracodawca to inna firmówka.
Z ostatniej firmy dostałem Seicento Van Gratis z przebiegiem 410 tyś którym jezdziłem na codzień w zamian za brak okresu wypowiedzenia.

Przymierzam się do własnej firmy powoli remontując sobie lokal.

mrdread - 06-06-2014, 20:07

Witam wszystkich serdecznie ... myślę ze będę na to forum często zaglądał . Bo mój dział jest jeszcze w powijakach i trzeba go rozkręcić

Pozdrawiam wszystkich mitsumaniaków :)

majstersim - 08-06-2014, 15:07

Witam wszystkich oraz pozdrawiam.