Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
JCH - 07-11-2013, 14:32
DJwiewiórka napisał/a: | Ale ja nie mam żadnego swojego pana | Taka bezpańska wiewiórka jesteś
DJwiewiórka napisał/a: | W chałupie jak nabrudzę, to i sprzątnę. Jak mi się nie chce, to mój wybór | Oooo
To powinno być wyryte dużymi literami. Słuchajcie kobiety i bierzcie przykład: "Jak mi się nie chce, to mój wybór"
DJwiewiórka - 07-11-2013, 14:57
JCH - ale to nie był anons matrymonialny, hehe, choć mogło tak zabrzmieć
No i ze mnie to taki bardziej facet wiewiórkowy. Nie mylić z określeniem orientacji seksualnej
fergul11 - 07-11-2013, 15:33
Efa! napisał/a: | Ech... mogę tak wymieniać i wymieniać... |
DJwiewiórka napisał/a: | Ale ja nie mam żadnego swojego pana |
Znaczy się , przydałby się wam fachowiec,przyjaciel Efa! napisał/a: | prał sobie rzeczy w Ludwiku | ...a do kąpania używał kokolino żeby się nie elektryzować? Chyba nie , stąd ten zderzak Efa! napisał/a: | - jakiś tik nerwowy, czy coś? |
Ja mam jedną wadę , długi.... cykl adaptacyjny
Jak odwiedza mnie teściowa , tydzień się adaptuję do nowej rzeczywistości , gdy już się przyzwyczaję to ona wyjeżdża i znowu nie ma na kogo zwalić winy za ....itd
[ Dodano: 07-11-2013, 14:37 ]
DJwiewiórka napisał/a: | No i ze mnie to taki bardziej facet wiewiórkowy |
...to znaczy ,masz problemy z "trzepaniem"orzeszków w lesie względnie żołędzi ? jak to było w skeczu KMN (fragment 3:50)
http://www.youtube.com/watch?v=YrzOzT5wD6E
[ Dodano: 07-11-2013, 14:40 ]
JCH napisał/a: | To powinno być wyryte dużymi literami. Słuchajcie kobiety i bierzcie przykład: "Jak mi się nie chce, to mój wybór" | ...nieeeee , bo jak to się przełoży na "te sprawy" to cienko nas widzę panowie
JCH - 07-11-2013, 17:24
fergul11 napisał/a: | gdy już się przyzwyczaję to ona wyjeżdża | Człowiek to nawet do złego się przyzwyczai
fergul11 - 07-11-2013, 17:39
JCH napisał/a: | Człowiek to nawet do złego się przyzwyczai |
...ale w sobotę mamusię
Efa! - 07-11-2013, 21:54
fergul11 napisał/a: | Efa! napisał/a: | Ech... mogę tak wymieniać i wymieniać... |
DJwiewiórka napisał/a: | Ale ja nie mam żadnego swojego pana |
Znaczy się , przydałby się wam fachowiec,przyjaciel |
Nie, muszę sama siebie edytować. Licho nie śpi.
misjonarz. - 07-11-2013, 22:12
fergul11 napisał/a: | bo jak to się przełoży na "te sprawy" to cienko |
eee zawsze zostaje koleżanka z pracy, sąsiadka czy przyjaciółka żony
fergul11 - 07-11-2013, 22:56
misjonarz. napisał/a: | eee zawsze zostaje koleżanka z pracy, sąsiadka czy przyjaciółka żony | Ty się chyba kary boskiej nie boisz
Przecież jak one zwąchają taką intrygę to "pana" ci w plasterki potną ,a Ciebie na stosie ofiarnym spalą
Zdradzona żona to jak Kazia Szczuka X(razy) 6
Widziałem to u kumpla ,to aż mi się odechciało
Mojej to palec wskazujący chodził jak ogon u jamnika przy słowach A TYLKO TY SPRÓBUJ
Tak więc -Stary , po co mi to ? siusiam prosto , na deskę nie leję ...
sveno - 08-11-2013, 06:56
....że:
fergul11 - 08-11-2013, 17:47
Sveno kawa z redbullem to pryszcz, kiedyś pracowałem z takim młokosem , wyjął kartonik z portfela i possał w gębie , później nawet kolory do niego mówiły ,a muzykę dotykał .
Mówił że nawet mógł nuty przestawiać , a na kluczu wiolinowym bluzę wieszał bo nóżkę podgiął
Kurde życie.
Krzyzak - 08-11-2013, 21:18
http://www.youtube.com/watch?v=jT7NQk5N0qY
widziałem to już wiele lat temu
miło było sobie przypomnieć, polecam obejrzeć do końca
fergul11 - 09-11-2013, 01:18
Jakby komuś po zimie wyskoczyła ruda na nadkolach to mam adres dobrego lakiernika tylko trzeba się zapisać w kolejkę , bo ma swoich z okolicy dużo .
sveno - 10-11-2013, 01:30
fergul11 napisał/a: | Jakby komuś po zimie wyskoczyła ruda na nadkolach to mam adres dobrego lakiernika tylko trzeba się zapisać w kolejkę , bo ma swoich z okolicy dużo . | pomijając fakt, że nie dał żadnego podkładu i że nie zasłonił opony, to całkiem ładnie mu to wyszło
fergul11 - 10-11-2013, 02:14
sveno napisał/a: | pomijając fakt,...... to całkiem ładnie mu to wyszło | ...przecież napisałem że "dobry lakiernik"
misjonarz. - 10-11-2013, 16:13
fergul11,spokojnie, jak będą mężate to raczej nie grozi. żadna się nie przyzna
|
|
|