To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT IX

grzesiopol - 01-09-2014, 18:32

sieegurd, pamar, mjsystem, przyjeżdżajcie kiedy chcecie lubelskie zawsze otwarte. :mrgreen:

[ Dodano: 01-09-2014, 18:38 ]
A propos może byśmy pomyśleli juz teraz o wyjeździe do Suśca w następnym roku, trzeba by było przedyskutować kwestie terminu a ja będę mógł wcześniej zamówić dla nas większa ilość miejsc i lepsze miejscówki i może byłoby można zaprosić naszego gościa bo chyba nie każdy z was miał okazję podagać z nim aczkolwiek nie wiem czy ktoś byłby w stanie przerwać jego wypowiedzi :mrgreen: :wink:

mateusek33 - 01-09-2014, 19:00

Hmmm... Susiec, coraz dalej na południowy wschód :D
Żałuję, że nie mogłem być, ale tak to już bywa z robotą :(
Pochodzę spod Lublina i jakoś nigdy nie miałem okazji być w Firleju, chcieliśmy z żoną przyjechać na zlot, a tu taka kicha-trzeba do roboty :( Ale może za rok da radę... No chyba, że jakiś spot zaliczę wcześniej w LBN lub w Wawie...
Pozdrawiam wszystkich fanatyków Trzech Diamentów :finga: :finga: :finga:

Andrew - 01-09-2014, 19:10

Hej MM :wink:
grzesiopol - 01-09-2014, 19:17

mateusek33 napisał/a:
Hmmm... Susiec, coraz dalej na południowy wschód :D
miałem na myśli naszą lubelską spotową sesje wyjazdową a nie zlot :P A ja pochodzę z lublina i też tam nie byłem gdyby nie zlot.
Andrew - 01-09-2014, 19:18

Grzesiu my się na Susiec łapiemy. P.S. dobre leczo :P
Seichan - 01-09-2014, 19:59

Susieć - jestem ZA :mrgreen:

A wcześniej Firlej na weekend ;)

Chłopaki - środa/czwartek spotkanie organizacyjne zlotowo-pozlotowe? Musimy pogadać, rozliczyć finanse i ostatecznie zamknąć temat.

grzesiopol - 01-09-2014, 20:00

ANDREW napisał/a:
P.S. dobre leczo :P
przekaże dalej, na zdrowie. :mrgreen: Ja siedzę i lecze gardłem przezroczystym płynem :mrgreen:

[ Dodano: 01-09-2014, 20:01 ]
Czwartek, 19.00, Mac donald

Jaro1974 - 01-09-2014, 21:09

Dobry wieczór :wink:

[ Dodano: 01-09-2014, 21:13 ]
Zdecydowanie w czwartek :wink: :mrgreen:

Morfi - 01-09-2014, 21:21

Dzięki za mega imprezę, było bosko i piekne macie rejony :)
W@sio - 01-09-2014, 22:08

grzesiopol napisał/a:

[ Dodano: 01-09-2014, 20:01 ]
Czwartek, 19.00, Mac donald

Jestem za :)

Seichan - 01-09-2014, 22:41

Super :) 19:00, czwartek Mcdonald - pasuje i nam.

Morfi - dzięki bardzo za dobre słowa. Ciesze się, że Ty, Ania i Krzyś byliście z nami :)

Marcin-Krak - 01-09-2014, 22:54

Seichan napisał/a:
Musimy pogadać, rozliczyć finanse i ostatecznie zamknąć temat.

Nie ma czego zamykać :P
Chętnie przejadę się (i zapewne nie tylko ja) w Wasze rejony ponownie.
Zamość i parę innych miejsc mi jeszcze zostało do odwiedzenia :D
To dzięki Wam miałem wreszcie motywację do odwiedzenia Sandomierza, Kazimierza, Namysłowa zwanego Nałęczowem i Kozłówki ;)

Jaro1974 - 01-09-2014, 23:08

Marcin-Krak napisał/a:

Brzmi to jak... no właśnie jak? :twisted: :wink:

Seichan - 01-09-2014, 23:10

Marcin-Krak napisał/a:
Chętnie przejadę się (i zapewne nie tylko ja) w Wasze rejony ponownie.
Zamość i parę innych miejsc mi jeszcze zostało do odwiedzenia :D
To dzięki Wam miałem wreszcie motywację do odwiedzenia Sandomierza, Kazimierza, Namysłowa zwanego Nałęczowem i Kozłówki ;)

Marcinku, do nas zawsze możesz przyjechać i będziesz mile widziany, nie tylko przy okazji zlotu. Osobiście Cię zapraszam i zapewniam miejscówkę do spania u mnie. W szczególności za pomoc przy ogarnianiu spraw na miejscu i pomocy w obchodzeniu ośrodka, gdy ledwie ciągnęłam nogi za sobą.

A co do zlotu 2015 - temat jeszcze nie powstał i być może będą lepsze propozycje niż Firlej. Nie wiem także czy chłopaki zechcą ponownie podjąć się tego trudu i czy ludzie by znów chcieli mieć na zlocie chaos i opóźnienia ;) Aczkolwiek, co podkreślałam wielokrotnie, u nas czas płynie inaczej, wolniej i szkoda się spinać, bo tylko traci się zdrowie i nadszarpuje nerwy :mrgreen:
Na pewno jesteśmy bogatsi o doświadczenia i pewne rzeczy możemy wyeliminować na kolejnym zlocie. Bodo obiecał swoją pomoc. Mamy przetarte szlaki w ośrodku. I może znajdą się znów jakieś dziewice, które spalimy, aby była dobra pogoda ;)
W pierwszej kolejności musimy na spokojnie pogadać czy chcemy znów się tak zaangażować. Osobiście po tym zlocie zrozumiałam Sławka (mjsystem), który w Krakowie chodził jak zombie, bo nie miał czasu na sen. Sama spałam łącznie przez 2 noce jakieś 6,5 h, a jadłam jak Monika coś we mnie wcisnęła (dzięki Moniś!). Nie wiem jak chłopaki funkcjonowali - niech się sami wypowiedzą.
Było ciężko, zwłaszcza z $, o czym wie chyba najlepiej Grześ. W przyszłym roku może być lepiej, bo - jak pisałam wyżej - Bodo obiecał pomoc (a Berliner Luft, czy jak się to pisze bardzo pomogła w nawiązaniu współpracy ;) ).
Jest dużo czynników, które zdecydują o miejscu przyszłego zlotu. A czy to będzie znów ekipa z Lublina - się okaże ;)

Marcin-Krak - 01-09-2014, 23:10

Jaro1974 napisał/a:
Brzmi to jak... no właśnie jak? :twisted: :wink:

Firlej, Susiec ... skoro tylko macie zapał, to ustalcie co i jak i zakładajcie temat Zlot 2015 :)
Zresztą chyba Wam już nie trzeba pisać co i jak :D