To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Luźne rozmowy Mitsumaniaków z nad morza ...

akbi - 02-03-2011, 15:24

jaki gril ???????? ... kulig trzeba by zorganizować :twisted: :P
Anonymous - 06-03-2011, 12:58

Akbi lubię jak piszesz o kuligu, znaczy że śniegu już nie będzie :P :wink:
Krzyzak - 07-03-2011, 07:07

ztcw to Kibloo przedwczoraj był na kuligu i śnieg jeszcze jest - ale tylko w lasach i północnych zboczach gór :)
sebekColt97 - 13-03-2011, 20:06

gdzie jest Akbi? :) chciałem zapytać co z tym kuligiem? :D straszył nas kilka dni temu a tymczasem zamiast zimy prawie lato(u mnie +16 w cieniu :P ), to chyba jednak najbliższego spota spędzicie w gorącej atmosferze, co prawda jeszcze barowej ale prawie wiosennej :sunny:
fj_mike - 13-03-2011, 20:35

sebekColt97 napisał/a:
spędzicie

Czyż przypadkiem nie powinieneś napisać spędzimy :wink:

Krzyzak - 14-03-2011, 07:58

Ztcw to Sebek w kwietniu może do nas dołączyć... mam nadzieję, że nie zapeszę, bo brak go tutaj...
chłopak ma trochę zszargane nerwy, to by się przy nas nareperował i lepiej dla niego by było :)

sebekColt97 - 14-03-2011, 09:18

Jak zawsze miło czytać wasze posty a jeszcze lepiej byłoby wrócić i do tych zszarganych nerwów doszły kolejne, z autem drobne problemy, no mam nadzieje drobne, okaże po wizycie u mechanika ale coś z hamulcami dzieje, a auto chce przygotować do wyjazdu i powrotu. Jak napisał Darek, w kwietniu bym chciał dołączyć - wrócić na spoty klubowe i zrobie wszystko żeby tak sie stało, a tymczasem życze wszystkim miłego dnia, tygodnia i fajnego spotu wtorkowego. Nie przejdżcie się pizzą :) a jak coś to po jedzeniu obowiązkowo biegiem nad morze i zadbajcie o kondycje po zimie :)
Wszyc - 21-03-2011, 07:12

Chciałbym podziękować śrubie że zajrzał trochę na forum... ja się ostatnio zorganizować nie mogę na nic :? trochę średnio mi to moderatorstwo idzie myślałem że będzie więcej czasu na to wszystko a tu teraz częściej bywam na komórce niż na PC :?
sruba - 21-03-2011, 08:14

spoko, spoko.
jeszcze kilka dni i wszystko będzie banglało tak jak należy (w sensie porządku).

aaaaaaaaaaaa - jak nagle ginie Wasz temat, to szukajcie go tam, gdzie sie znaleźć powinien (gdzie co kupic - w zbiorczym o sklepach, gdzie wyważyć felgi - w zbiorczym o warsztatach, itd...)...

akbi - 21-03-2011, 10:55

sruba, może znajdziesz znowu czas na Moda m3m??
sruba - 24-03-2011, 14:29

no, zdaje się modem jestem :P
akbi - 24-03-2011, 15:07

ale nie Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie :P

...mi chodzi bardziej o to abyś"pomógł" Wszycowi lub w ogóle przejął pałkę dowodzącego.

sruba - 24-03-2011, 17:24

akbi napisał/a:
w ogóle przejął pałkę dowodzącego

to chyba niemożliwe.
dowodziłby wtedy łysy grubas spod znaku władcy pierścieni.
dreswagon, szklane drzwi, przeklinak, na dodatek cham i prostak.
nieeee...
mission impossible.
to urągałoby honorowi yellowusers :P

ale forum pomoderuje (bo tu lekki bałagan nastąpił...)

:twisted:

Wszyc - 24-03-2011, 18:31

sruba napisał/a:
dreswagon

No wiesz może i mam mitsu ale nie powiedział bym żeby był bardziej reprezentacyjny hahah :lol:

akbi - 24-03-2011, 22:09

sruba, spoko ... nikt nie jest doskonaly :P
... najwazniejsze, ze nie nosisz rozowych skarpetek lub czerwonych krawatow :D