To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - VR4 by roch_27

Juiceman - 24-05-2009, 23:30

roch_27 napisał/a:
macia napisał/a:
- jak to auto przyspiesza 0-100 km?
6-6,2

Eeee... wolny jest Tomka szybciej przyśpiesza o te 4dziesiąte sekundy heh :D ,

Piękny Legnum, no i ten ciemny kolorek :)

Bartek - 25-05-2009, 00:35

Matejko napisał/a:
az tak sportowe auto

czy ja wiem, to szybki i fajnie prowadzący się tyłkowóz.......sportu w nim niewiele

macia - 25-05-2009, 08:01

roch_27 napisał/a:
a co to jest normalna jazda miejska

Przyjmijmy, że jest to styl charakterystyczny dla większości normalnie korzystających z aut kierowców - spokojna jazda bez szaleństw, ścigania, a zmiana biegów w okolicy 3,5-4 tys. rpm...
Bartek napisał/a:
sportu w nim niewiele

Nie wypada mi się nie zgodzić :lol:
No to pójdę dalej - pomijając zamiłowanie do marki oraz tych parę koników więcej, co przekonało Cię, że jednak lepiej mieć auto 10-letnie niż na przykład za podobne pieniądze znacznie nowsze i bez konieczności przeróbek subaru outback 3.0 250KM? Tak pytam :P

Bartek - 25-05-2009, 08:11

macia napisał/a:
Tak pytam :P

W swoim, ale również Rocha imieniu odpowiem....

w podobnej cenie można mieć S6 z podobnego rocznika, BMW 335 i wiele innych aut, które jeżdżą nawet szybciej, ale..... każdy może je mieć, a w posiadanie Legnum VR-4 trzeba włożyć poza gotówką o wiele więcej dzięki czemu otrzymujesz auto NIETYPOWE, masz małą szansę spotkać takie poza zlotem i umówionym spotkaniem......

roch_27 - 25-05-2009, 09:09

Bartek napisał/a:
W swoim, ale również Rocha imieniu odpowiem....

w podobnej cenie można mieć S6 z podobnego rocznika, BMW 335 i wiele innych aut, które jeżdżą nawet szybciej, ale..... każdy może je mieć, a w posiadanie Legnum VR-4 trzeba włożyć poza gotówką o wiele więcej dzięki czemu otrzymujesz auto NIETYPOWE, masz małą szansę spotkać takie poza zlotem i umówionym spotkaniem......
A co do rocznika to jest 2008 :lol: bo praktycznie był robiony "na nowo" :biggrin: - żartuje oczywiście. Poza tym stan techniczny nowszych Galantów mogłoby się delikatnie to ujmując schować ze wstydu jakby porównać je z moim "starszym" VR-4 :P :mrgreen:
Jak dla mnie rocznik w tym momencie nie gra roli - wytłumaczenie masz powyżej.

BTW: Jakbym miał leżeć wiecej gotówki i gdzie stawiać to jeszcze bym kupił 3000GT VR-4 - na przykład takie :arrow: >>3000GT VR-4<<

Juiceman napisał/a:
Eeee... wolny jest Tomka szybciej przyśpiesza o te 4dziesiąte sekundy heh :D ,
podałem Ci czas katalogowy :P

Bartek napisał/a:
czy ja wiem, to szybki i fajnie prowadzący się tyłkowóz.......sportu w nim niewiele
w sobotę śmigałem nim po torze Poznań i powiem Ci Bartek, że "zwykłym" autem nie poszalejesz jak VR-4 :twisted: W końcu napędy mamy od EVO :wink:

pozdro

Matejko - 25-05-2009, 09:25

Bartek napisał/a:
to szybki i fajnie prowadzący się tyłkowóz.......sportu w nim niewiele

pewnie - aktywne dyfry z evo, hamulce 4tloczkowe to nawet pug 106 ma - cztery tloczki na wszystkich :D

roch_27 - 08-06-2009, 13:48

Dzięki uprzejmości Bartka mam przerobioną manetkę/przełącznik kierunkowskazów z działającym doświetlaniem zakrętów :supz:
Natomiast w piątek po paru tygodniach leżenia w aucie zamontowałem konwerter częstotliwości z japońskiej na naszą - wielkie dzięki dla Gruby96 za załatwienie i przesyłkę :D

pozdro

roch_27 - 23-06-2009, 23:28

up date

ostatnio zamieniłem oświetlenie kabiny z tego tzw. "normalnego" podwójnego na oświetlenie takie jak ma Mitsu z szyberdachem - czyli z centralnie umieszczonym oświetleniem kabiny oraz bocznymi lampkami (np. do czytania) :wink:

Przy okazji nowe foto

pozdro

Nev-X - 24-06-2009, 20:35

Wole Galanciki w sedanie ale Twój jest naprawdę niezły,super się prezentuje, gratuluje i pozdrawiam. :wink:
roch_27 - 30-06-2009, 22:26

Nev-X napisał/a:
Wole Galanciki w sedanie ale Twój jest naprawdę niezły,super się prezentuje, gratuluje i pozdrawiam. :wink:
Dzięki za opinię 8)

pozdro

wichura1 - 01-07-2009, 08:43

A mi się nie podoba w nim tylko jedno, to że nie jest mój. :D
roch_27 - 01-07-2009, 11:40

wichura1 napisał/a:
A mi się nie podoba w nim tylko jedno, to że nie jest mój. :D
:twisted: :twisted: :twisted:

pozdro

pawela - 01-07-2009, 12:16

roch_27, jak tak sobie go oglądam, to teraz widzą mi się na nim jakieś typowo JDMowe felgi. Ten wzór dotza jest taki troszkę krzykliwy ;)
londolut - 01-07-2009, 12:22

Mnie też osobiście felgi nie leżą. Enkei z EVO 8 były by wg mnie dużo lepsze.
roch_27 - 01-07-2009, 12:37

Nie za bardzo mi się podobają z EVO 8 :wink: - jedynie może jako zestaw na zimę :P
Jeżeli już to tylko z EVO 9 ;) czyli takie jak na obrazku poniżej - wzór bardzo podobny do JDM :wink:

pozdro