To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galant 2,5 V6 1998 by fj_mike

robertdg - 20-07-2011, 08:31

Jeszcze fajniej by to wyglądało jakby prosiaczek trzymał "choinke" MM w łapce, jednoręki :P
m6riano - 20-07-2011, 09:29

Ja mam małego głodka...;-)
fj_mike - 20-07-2011, 10:08

robertdg napisał/a:
Jeszcze fajniej by to wyglądało jakby prosiaczek trzymał "choinke" MM w łapce, jednoręki :P

Pomyślimy nad modami :lol:

yaro1976 - 20-07-2011, 15:02

hehe mam taką sama świnię przy kluczach i nie wiem czemu jak mam klucze w kieszeni i świnia sobie dynda na zewnątrz to ludzie na mnie dziwnie patrzą :P , dostałem od córki i dopóki się da bedzie zawsze dołączona do kluczy, teraz to już talizman :P
fj_mike - 20-07-2011, 16:27

yaro1976 napisał/a:
dostałem od córki i dopóki się da bedzie zawsze dołączona do kluczy, teraz to już talizman :P

Dokładnie, jako talizman. Synek wybrał tego prosiaczka do powieszenia w Oplu, jakieś 4 lata temu.

Rafal_Szczecin - 20-07-2011, 16:52

fj_mike napisał/a:

Dokładnie, jako talizman. Synek wybrał tego prosiaczka do powieszenia w Oplu, jakieś 4 lata temu.

mam tak z "zapachem" w ksztalcie Czesia.
Jezdzil w CoJOcie, jezdzi w galu ,i mimo, ze juz od 1,5 roku nie "pachnie" to mimo, to jezdzi na lusterku :D i juz bedzie chyba w kazdym kolejnym samochodzie .

Mare - 21-07-2011, 20:17

Hehe, też mam u siebie czesia... pierwszy zapach jaki powiesiłem w aucie i już chyba ostatni hehe... bo wisi już dobre 3 miesiące i tak podejrzewam zostanie na zawsze :D
Wszyc - 21-07-2011, 20:32

hehe można aż założyć temat oddzielny w offtopic: "co komu wisi... w aucie :P "

u mnie chyba niestety nic szczególnego "swojego" w aucie nie mam prócz potu, nerwów i krwi :P

fj_mike - 21-07-2011, 20:57

Wszyc napisał/a:
hehe można aż założyć temat oddzielny w offtopic:"co komu wisi... w aucie :P "

mi to wisi, może być w tym temacie ;)
Cytat:
u mnie chyba niestety nic szczególnego "swojego" w aucie nie mam prócz potu, nerwów i krwi :P

doczekasz się :P

rosomak1983 - 21-07-2011, 22:44

Rafal_Szczecin napisał/a:
mam tak z "zapachem" w ksztalcie Czesia.
Jezdzil w CoJOcie, jezdzi w galu ,i mimo, ze juz od 1,5 roku nie "pachnie" to mimo, to jezdzi na lusterku :D i juz bedzie chyba w kazdym kolejnym samochodzie .

to u mnie Czesiu jeszcze dłużej jest :D

mitsu_pl - 22-07-2011, 19:36

Niech sobie wisi co chce, ja zmieniam jak przestanie "pachnić" No chyba, że bym dorwał coś unikatowego...

fj_mike, dzięki za wizytę ;P Muszę chyba sobie Twoje zdjęcie gdzieś powiesić, bo znowu Cię nie poznałem... :D

fj_mike - 12-09-2011, 14:23

Temat spadł na trzecia stronę już :D
Podczas mojej nieobecności w PL auto zostało odstawione do mechanika Adama, celem demontażu wahaczóf :P
Dwa proste i prawy banan. Wszystko zrobione na zapas. Niby nic nie stukało ale wolałem zrobić. Zostały także wymienione łączniki przód i gumy stabilizatora.

Mam wrażenie, że przód auta jakby się usztywnił. Kierownica nie chciała wracać do swojej pozycji, trzeba jej pomagać. Ale po trasie do Białej Piskiej wszystko jakby się ułożyło. Sworznie były bardzo ciasno spasowane.

Zbieżność lekko uciekła ale przed trasą została skorygowana ;)

W piątek misiak jedzie na przegląd techniczny.

Generalnie to nudą wieje w temacie :mrgreen:

deejay - 12-09-2011, 21:37

fj_mike napisał/a:
Generalnie to nudą wieje w temacie

I oby tak dalej :D

fj_mike - 12-09-2011, 23:24

deejay napisał/a:
I oby tak dalej :D

No właśnie, dalej już tak nie jest :?

Dzisiaj powrót z Białej Piskiej. Na stacji w Olsztynie zauważyłem, że lewy reflektor jest pęknięty :evil: :evil: :evil: Gdzieś, jakiś kamyczek pewnie.
Muszę ogarnąć temat do przeglądu czyli do piątku :evil:

Inny problemem jest to, że TCL się ingeruje w momencie wyprzedzania lub przy lekkim dodaniu gazu w zakrętach. Oczywiście pojawiło się po regeneracji wahaczy :(

mitsu_pl - 13-09-2011, 00:06

No właśnie, mijaliśmy się chyba dzisiaj w miejscowości Ruciane Nida, dzwoniłem ale miałeś telefon wyłączony :P Jechałem Transitem... tak charakterystyczny a Ty nie poznałeś... byś się wstydził :P