Galant VR4 E88A 92-96 - poszukuję gala 4x4
rosomak1983 - 30-09-2012, 15:15
Ja sie nie zgodze drugie auto na czesci zawsze sie przyda. Nigdy nie wiadomo co sie stanie, a czesci do tego modelu sa ciezko dostepne.
mitsu_pl - 30-09-2012, 19:16
Ros, powiedz która część do tego modelu jest ciężko dostępna... ? Jak na razie nie mieliśmy z żadną, wliczając w to remont silnika...
Wszyc - 30-09-2012, 21:10
Dokładnie 7 generacji galantów w ogóle się nie opłaca trzymać jako drugich na części bo wymienia się tylko eksploatacyjne rzeczy z części karoseri to też na dobrą sprawę przydaje się tylko nosek zderzak błotniki i reflektory bo wszystko leci nawet przy lekkiej stłuczce a prostować nosek to syzyfowe prace generalnie się nic z nim nie da zrobić po stłuczce tylko tony szpachli ale to raczej nie wyjście a progów i nadkoli to żaden dawca też nie ma bo zadbane blacharsko E5 to chodzą po 6-8tyś zł aż...
a stosowanie używanych części eksploatacyjnych szybko się zemści prędzej czy później będzie się miało wszystko na raz z eksploatacyjnych rzeczy to wymiany a wtedy idą grube tyś zł wiem bo mam to teraz wszystkie wahacze + drążki łączniki stabilizatora + hamulce + koła + opony + akumulator + rozrząd + wszystkie amortyzatory + wszystkie paski + świece + kable + poduchy silnika + wydech cały + oleje i w ten sposób pozbywam się szybko 10tyś zł
Maretzky85 - 01-10-2012, 11:00
Poszukuję kompletnego napędu a właściwie to kompletu do przekładki do przedniopęda.
Oczywiście mowa o 4x4. Albo w całości, albo same części. Ktoś coś wie ?
Wszyc - 01-10-2012, 18:40
Wojtek podłoga bak paliwa sanki szpile i piasty tylne moje! ani się wasz! nie oddam! chodź bym miał się wyportkować z pół rocznej wypłaty tak jak by co się przypominam bo Maro mi tu kombinuje będę się bronił rękami i nogami aż krew się poleje
Wojciech Bogacz - 02-10-2012, 21:22
Wszyc napisał/a: | Wojtek podłoga bak paliwa sanki szpile i piasty tylne moje! |
Wiem wiem heh - to co mi zostaje co mogę opchnąć ? Tylny most wraz z wałem napędowym ? Poważnie pytam bo chętnie bym coś sprzedał wreszcie z tego Galanta - raz, że jakby go rozmontować to bymi miejsca może w garażu tyle nie zajmował a dwa to byłoby parę złotych na coś innego.
Wszyc napisał/a: | ani się wasz! |
No to się nie odwaszę
Wszyc - 02-10-2012, 21:52
wał z tylnym dyfrem spoko ale sanki mocowania dyfra wraz ze szpilkami nie
Postaram się przyjechać w jakiś weekend na pocżatku roku albo może wcześniej zobaczy się
Potrzebuje mieć wszystko do zamontowania dyfra i zawieszenia i bak paliwa dzielony i podłogę nawet do tego tylne piasty bym przygarnął i hamulce
silnik skrzynia biegów reduktor wał dyferencjał bez mocowań oraz półosie śmiało a Maretzki sanki mocowanie dyfra i bak niech sobie załatwia z tym kolesiem z pod warszawy od E75A moge dać namiary ale nie wiem czy sprzeda ja od niego nie brałem bo chciał móc przestawiać to auto po placu a do tego sanek potrzebował by zawieszenie było w kupie
ehh.. może nawet za jakieś 2 miechy uda mi się przyjechać postaram się jak najszybciej obiecuję pomogę Ci go rozłożyć na części postaram się go rozłożyć to części pierwszych w jeden dzień
rosomak1983 - 03-10-2012, 02:53
Przeciez jest cały dawca w Wieliczce...
Maretzky85 - 03-10-2012, 07:19
rosomak1983, masz linka jakiegoś ?
rosomak1983 - 03-10-2012, 15:50
Kurde dopiero co był strone wstecz, ale wygał link. Ktos tutaj powinien miec namiary.
Wojciech Bogacz - 03-10-2012, 18:06
Wszyc napisał/a: | Postaram się przyjechać w jakiś weekend na pocżatku roku albo może wcześniej zobaczy się |
Jak w zimie przyjedziesz to będzie normlanie bomba To jest wymarzone środowisko dla wszelkich 4x4 a tych mam akurat dwa )))
robertdg - 03-10-2012, 21:49
Chodzi o srebrny bez dokumentów Jeżeli tak to odezwać się na PW bo mam gdzieś w archiwum numer
Maretzky85 - 04-10-2012, 07:27
Chodzi o cokolwiek z kompletnym 4x4 Więc jak masz to ślij
rosomak1983 - 04-10-2012, 15:17
Maretzky85 napisał/a: | Chodzi o cokolwiek z kompletnym 4x4 Więc jak masz to ślij |
jak cokolwiek to moze to ;
http://allegro.pl/ford-sc...html#tabsAnchor
Maretzky85 - 04-10-2012, 20:54
rosomak1983, cokolwiek z tego działu
|
|
|