To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - GŁOSOWANIE W KONKURSIE NA NAJLEPSZY KLUB ROKU !!

Anonymous - 27-01-2010, 10:17

Coś nie bangla:
Cytat:
Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

2wd - 27-01-2010, 10:17

Głos oddany

Jest dobrze - dalej na czele
Pozdrawiam

krzychu - 27-01-2010, 10:19

geckon napisał/a:
Coś nie bangla:
Cytat:
Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Duś F5 w końcu wskoczy.

Anonymous - 27-01-2010, 10:21

krzychu napisał/a:
Duś F5 w końcu wskoczy.

Zrobiłem nieco inaczej i dało radę;) Głos oddany.

koszmarek - 27-01-2010, 10:23

rozesłane po tatusiowej firmie :D

kurnik.pl też nam pomaga :D dzięki mamie koszmarka :D

Owczar - 27-01-2010, 10:28

Wyslalem do znajomych :D
Yareks - 27-01-2010, 10:33

z pracy tez poszedl :) rozeslalem tez do wszystkich w firmie wiec jakies 120 na plus :twisted:
apikus - 27-01-2010, 10:34

i jeszcze raz poszlo :D
rosomak1983 - 27-01-2010, 10:35

Znajomi maja namiary :wink: heh niezłe zdziwko ze prowadzimy :D :D :D
koszmarek - 27-01-2010, 10:36

ciekawe kiedy civici się obudzą :D oby nie za szybko żebyśmy ich wyprzedzili o kilka głosów jeszcze :)
Owczar - 27-01-2010, 10:39

Nie wiem skąd zdziwienie. Mitsumaniaki zrzesza wszystkich posaidaczy 3 diamentów bez względu na model. Inne marki są podzielone. Ale BMW Sport goni Civica...
Anonymous - 27-01-2010, 10:40

Jackie napisał/a:
Bartek napisał/a:

- Nie używajmy metod głosowania ogólnie uznanych za nielegalne (anonimizery, logowanie pierdyliard razy w nerwostradę dla zmiany IP itp.) - wygrajmy uczciwym klikaniem i agitacją do klikania

- Nie wyrażajmy pogardy dla innych klubów - to nieładnie o nas samych świadczy

Uprzedziłeś mnie o włos.
Kochani!
Przecież to tylko zabawa, grajmy tak jak na Mitsumaniaków przystało, bez oszustw, kręcenia, logowania na inne IP....Noblesse oblige. Co do pisania o innych klubach: dresowozy itp., nie świadczy to o nas dobrze i bardzo proszę o powstrzymanie się od tej nomenklatury a autorów tych postów (oni wiedzą o kogo chodzi :twisted: ) proszę o jak najszybsze ich edytowanie.
Z góry dzięki

Pozdrawiam

hehe wlasnie mialem to samo napisac, ja swoj glos oddalem na A4, A6 i tutaj, rowniez sledze podobne tematy na forach vag i nigdzie nie spotkalem tyle wpisow typu buraki, wiesniaki w swoich bolidach itd. itd.,
mitsumaniaki szczyca sie kultura osobista i interentowa ale tyle buractwa podnieconego rywalizacja i udowodniena oraz dowartosciowania (chyba) siebie samego w jednym temacie dawno nie widzialem :shock:
niektorzy niech sie zastanowia, bo tak jak jest w regulaminie nawet jak wygramy to pozniej kapitula moze przeczytac ten temat i pomyslec sobie np. to co wyzej.

ApAcHoS - 27-01-2010, 10:41

Jackie napisał/a:
Co do pisania o innych klubach: dresowozy itp., nie świadczy to o nas dobrze i bardzo proszę o powstrzymanie się od tej nomenklatury a autorów tych postów (oni wiedzą o kogo chodzi :twisted: ) proszę o jak najszybsze ich edytowanie.
Z góry dzięki

Pozdrawiam

Możesz dac link bo nigdzie czegoś takiego nie widziałem :roll:

Owczar - 27-01-2010, 10:42

arturro napisał/a:
nigdzie nie spotkalem tyle wpisow typu buraki, wiesniaki w swoich bolidach itd. itd.,

Szczerze mówiąc nie czytałem całego tematu :( przykre że to ma miejsce u nas :|

koszmarek - 27-01-2010, 10:44

niestety trochę tego jest. Możecie edytować?

Owczar, a zdziw jest, że przez noc tyle się nabiło punktów :)