Forum ogólne - GŁOSOWANIE W KONKURSIE NA NAJLEPSZY KLUB ROKU !!
Anonymous - 27-01-2010, 10:17
Coś nie bangla:
Cytat: | Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. |
2wd - 27-01-2010, 10:17
Głos oddany
Jest dobrze - dalej na czele
Pozdrawiam
krzychu - 27-01-2010, 10:19
geckon napisał/a: | Coś nie bangla:
Cytat: | Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. |
|
Duś F5 w końcu wskoczy.
Anonymous - 27-01-2010, 10:21
krzychu napisał/a: | Duś F5 w końcu wskoczy. |
Zrobiłem nieco inaczej i dało radę;) Głos oddany.
koszmarek - 27-01-2010, 10:23
rozesłane po tatusiowej firmie
kurnik.pl też nam pomaga dzięki mamie koszmarka
Owczar - 27-01-2010, 10:28
Wyslalem do znajomych
Yareks - 27-01-2010, 10:33
z pracy tez poszedl rozeslalem tez do wszystkich w firmie wiec jakies 120 na plus
apikus - 27-01-2010, 10:34
i jeszcze raz poszlo
rosomak1983 - 27-01-2010, 10:35
Znajomi maja namiary heh niezłe zdziwko ze prowadzimy
koszmarek - 27-01-2010, 10:36
ciekawe kiedy civici się obudzą oby nie za szybko żebyśmy ich wyprzedzili o kilka głosów jeszcze
Owczar - 27-01-2010, 10:39
Nie wiem skąd zdziwienie. Mitsumaniaki zrzesza wszystkich posaidaczy 3 diamentów bez względu na model. Inne marki są podzielone. Ale BMW Sport goni Civica...
Anonymous - 27-01-2010, 10:40
Jackie napisał/a: | Bartek napisał/a: |
- Nie używajmy metod głosowania ogólnie uznanych za nielegalne (anonimizery, logowanie pierdyliard razy w nerwostradę dla zmiany IP itp.) - wygrajmy uczciwym klikaniem i agitacją do klikania
- Nie wyrażajmy pogardy dla innych klubów - to nieładnie o nas samych świadczy |
Uprzedziłeś mnie o włos.
Kochani!
Przecież to tylko zabawa, grajmy tak jak na Mitsumaniaków przystało, bez oszustw, kręcenia, logowania na inne IP....Noblesse oblige. Co do pisania o innych klubach: dresowozy itp., nie świadczy to o nas dobrze i bardzo proszę o powstrzymanie się od tej nomenklatury a autorów tych postów (oni wiedzą o kogo chodzi ) proszę o jak najszybsze ich edytowanie.
Z góry dzięki
Pozdrawiam |
hehe wlasnie mialem to samo napisac, ja swoj glos oddalem na A4, A6 i tutaj, rowniez sledze podobne tematy na forach vag i nigdzie nie spotkalem tyle wpisow typu buraki, wiesniaki w swoich bolidach itd. itd.,
mitsumaniaki szczyca sie kultura osobista i interentowa ale tyle buractwa podnieconego rywalizacja i udowodniena oraz dowartosciowania (chyba) siebie samego w jednym temacie dawno nie widzialem
niektorzy niech sie zastanowia, bo tak jak jest w regulaminie nawet jak wygramy to pozniej kapitula moze przeczytac ten temat i pomyslec sobie np. to co wyzej.
ApAcHoS - 27-01-2010, 10:41
Jackie napisał/a: | Co do pisania o innych klubach: dresowozy itp., nie świadczy to o nas dobrze i bardzo proszę o powstrzymanie się od tej nomenklatury a autorów tych postów (oni wiedzą o kogo chodzi ) proszę o jak najszybsze ich edytowanie.
Z góry dzięki
Pozdrawiam |
Możesz dac link bo nigdzie czegoś takiego nie widziałem
Owczar - 27-01-2010, 10:42
arturro napisał/a: | nigdzie nie spotkalem tyle wpisow typu buraki, wiesniaki w swoich bolidach itd. itd., |
Szczerze mówiąc nie czytałem całego tematu przykre że to ma miejsce u nas
koszmarek - 27-01-2010, 10:44
niestety trochę tego jest. Możecie edytować?
Owczar, a zdziw jest, że przez noc tyle się nabiło punktów
|
|
|