Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!
Cacper - 15-09-2010, 21:41
CichyTom napisał/a: | dyskutować chciałem o lokalizacji zlotu w miejscu, w którym jeszcze nie byłem
i nie ukrywam że liczyłem na inne regiony |
A ja mam 15 jezior w Olsztynie i wolałbym zobaczyć góry albo morze a mimo wszystko choć na krótko zrobiłem sobie przyjemność i przyjechałem na zjazd. Uspokujmy emocje i pozwólmy działać tym, którzy chcą to robić bo to baaardzo poważne przedsięwzięcie a czasu coraz mniej
Aga - 15-09-2010, 21:42
CichyTom napisał/a: |
i nie ukrywam że liczyłem na inne regiony |
Tomciu - my też liczyliśmy
ale innych sensownych propozycji niestety nie ma
po co w takim razie ta ankieta jeszcze przez 2 dni jak już wszystko jest widzę ustalone? |
kompromis
chciałam ukrócić spekulacje, że za mało czasu dla tych co rzadziej wchodzą na forum
oraz chciałam dać Forestowi szansę, żeby mu jednak nikt tego ośrodka nie sprzątnął sprzed nosa
fj_mike - 15-09-2010, 21:43
Propozycja na przyszły rok. Zacznijmy szukać miejsca na zlot już wiosną czyli ponad rok do przodu. Zainteresowani organizowaniem będą wklejać propozycje a reszta będzie miała trochę czasu na lanie wody
Anonymous - 15-09-2010, 21:54
rozumiem, że gdyby ankieta powiedziała, że większość jest na NIE, to następny zlot byłby za 2 lata
jest 15 września, do zlotu zostało ... hmm zawsze Szczecin odliczał
czyli strasznie mało czasu.
Szkoda tych dwóch dni na trzymanie Foresta w niepewności.
Gdyby 20 września ktoś powiedział że ma ciekawą propozycję np. w okolicach Gór Stołowych - to rozumiem już za późno.
gulgulq - 15-09-2010, 22:18
Hubeeert napisał/a: | :lol: nie ma pytań |
nie ma ...
zrozumiane
Aga - 15-09-2010, 22:24
CichyTom napisał/a: | rozumiem, że gdyby ankieta powiedziała, że większość jest na NIE, to następny zlot byłby za 2 lata |
myślę, że wtedy czekalibyśmy na inną propozycję
i niestety mogłoby się okazać, że inna nie jest tak dobra jak ta
albo, że zbyt późna rezerwacja ośrodka wiąże się z wyższymi cenami lub, jak kto woli, z mniejszymi rabatami
Gdyby 20 września ktoś powiedział że ma ciekawą propozycję np. w okolicach Gór Stołowych - to rozumiem już za późno. |
myślę, że tak
Forest już zrobi rezerwację
i nie chodzi tu o liczby, daty i odliczanie
tylko o realia wolnego rynku i komercji
nie rozumiem tylko Tomku po co to ironizowanie...?
czemu tak bardzo Ci zależy na tym, żeby psuć innym przyjemność z robienia fajnej imprezy?
vendetta - 15-09-2010, 22:31
CichyTom napisał/a: | Gdyby 20 września ktoś powiedział że ma ciekawą propozycję np. w okolicach Gór Stołowych - to rozumiem już za późno. |
Gdyby ktoś ... to do kiedy czekamy?
Ja też chętnie bym gdzieś pojechała w Polskę i przy okazji na wakacje, ale skoro propozycji brak i czas nagli to podjęłam się organizacji. I co teraz? Czekamy czy może ktoś, kiedyś, gdzieś? Ktoś w ogóle czegoś szuka? Bo jeśli tak to możemy "chwilę" poczekać , jestem za. Jeśli nie, to dajmy już spokój.
koszmarek - 15-09-2010, 22:33
Już mówiłam dziś Patrykowi, im później tym gorzej. Potem jest stres że mało czasu, bo os12 mi tłumaczył że do końca roku sponsorów kilku mieć już powinniśmy. Więc my zaczynaliśmy w październiku czy listopadzie i NIKOMU tego nie życzę.
Morfi - 15-09-2010, 22:50
Juiceman napisał/a: | Dlatego chcemy połączyć dwa regiony i stworzyć coś wielkiego Na razie psychicznie się do tego przygotowujemy, a później będziemy o tym rozmawiać. Póki co dwa lata do tego |
Będziemy w kontakcie
Aga - 15-09-2010, 22:52
no dokładnie tak jest jak piszą dziewczyny
dlatego ankieta trwa 3 dni
a potem DO ROBOTY!
nikt niczego nie szuka
wszyscy się cieszą, że już się znalazło
i że ktoś się podjął tej niewdzięcznej roli organizatora
i dajmy już spokój spekulacjom co by było gdyby...
Anonymous - 15-09-2010, 23:46
przecież ankieta to tylko formalność
niech już jutro rezerwuje
Anonymous - 16-09-2010, 01:16
Poczekam na ankietę. Demokracja musi być i tak jak Hubert napisał.....Administrator, moderator itp to są tylko rangi na forum. Prywatnie każdy jest człowiekiem i każdy ma prawo do swojego zdania.
CichyTom napisał/a: | Nie bierz tego Forest tak osobiście do siebie, bo ja w żadnym wypadku nie chcę podważać Twojej roli w organizacji zlotu. Nie o tym pisałem.
Ja tylko wolałbym jechać w ciekawe miejsce w inny rejon Polski |
Jak każdy, kto mieszka w danym regionie......Górale mają dość gór, Ludzie z wybrzeża mają dość morza itd.....
Poza tym w przyszłym roku sobie odbijesz....
A ja nie odbieram nic w jakiś ściśle personalny sposób....każdy ma przecież prawo do swojego zdania.
Aha.....
KWB Bełchatów też rozpatrzy możliwość sponsorowania......
koszmarek - 16-09-2010, 06:44
CichyTom napisał/a: | niech już jutro rezerwuje |
szczerze mówiąc to ja bym rezerwowala jak tylko się pojawiła możliwość rezerwacji całości. Nic Ci nie zrobią, jeśli po tygodniu rezerwację anulujesz. A mamy większe szanse na brak wpadki.
Krzyzak - 16-09-2010, 07:15
Forest_Taft napisał/a: | Ludzie z wybrzeża mają dość morza |
nie wszyscy
pamar - 16-09-2010, 08:12
CichyTom napisał/a: | w okolicach Gór Stołowych |
A wyobraź sobie, że właśnie myślałem o Górach Stołowych
Tylko niestety w moim ukochanym Radkowie (nad zalewem konkretnie) jest zbyt mało miejsc
|
|
|