Nasze Miśki - Galicjusz V6 i 163 kucyki
Mare - 31-03-2012, 00:18
kratki, kanały klimatyzacji, od spodu decha, z góry też była dość brudna, czego w sumie nie było widać, ale skoro już leży w domu to można dopucować
Strasznie wk....urza mnie gdy odpalam auto, a z klimy dmucha mi kurzem
Mare - 02-04-2012, 09:38
Wczorajszy dzień wolny... nawet ładna pogoda... od 12 w garażu ^^
W końcu zabrałem się za wymianę konsoli. powiedziałbym, że poszło nad wyraz sprawnie. Zdjęcie dechy w jedną osobę było dość ciężkie, bo oczywiście usiadłem po tej lżejszej stronie i zwykłe prawa grawitacji sprawiły mi kilka trudności (jednak poduszka jest dość ciężka, szczególnie na 1.5 metrowym ramieniu heheh ) ok 17 przyjechał Fj_mike pomóc w założeniu nowej, więc tu już można było skupić się na precyzji ^^
Potem zegary, przełączniki zespolone nazat na kolumne, reszta plastików i bambetli.... i gotowe Przy okazji osuszyłem podsufitkę, i założyłem wężyk odpływowy od szyber, który zsunął się z kanału heh
Z planów na ten dzień niestety udało się zrealizować tylko mniejszą część. Klamki pozostały jeszcze stare, słupki środkowe również, jak i nagrzewnica pozostała stara, gdybym to rozebrał, to w jeden dzień bym nie skończył, a dzisiaj do pracy ;p
Ale na to przyjdzie jeszcze czas ;D A w między czasie, kilka fotek z prac
Krzyzak - 02-04-2012, 11:04
dawałeś jakiś filc na podszybie? - potrafi sobie poskrzypieć czasami i warto tam dać coś wypychająco-wzmacniającego
sveno - 02-04-2012, 11:14
kolumne kierownicy niepotrzebnie rozbierałeś, wystarczyło by tylko kierownicę zdjąć
Mare - 02-04-2012, 16:29
sveno napisał/a: | kolumne kierownicy niepotrzebnie rozbierałeś, wystarczyło by tylko kierownicę zdjąć |
Rozebrałem ją, dla ułatwienia sobie roboty. Biorąc pod uwagę, że dechę sciągałem samemu, wolałem nie połamać sobie przełączników dziwnym przypadkiem ^^
Krzyzak, - lubi lubi, wiem, że lubi. Moja poprzednia skrzypiała przy każdej okazji hehe... na nowej były już przyklejone takie ori ala zamszowe uszczeleczki....tak jak pod zegarkiem. póki co nie skrzypi więc chyba jest dobrze
Mare - 11-04-2012, 21:17
Dziś kolejny updejcik.
Mały upgrade wizualny wewnątrz. Z drobnymi przebojami, ale ostatecznie wszystko działa:D
fj_mike - 11-04-2012, 21:24
Mare napisał/a: | Z drobnymi przebojami, ale ostatecznie wszystko działa:D |
Zaraz tam przeboje
Moduł obrotomierza do poprawki
Teraz to wygląda
sveno - 12-04-2012, 09:43
najs zupełnie jakbym oglądał swojego
fj_mike napisał/a: | Moduł obrotomierza do poprawki | co żeście skopali? Wskazówka skacze jak głupia czy już opanowaliście?
Mare - 12-04-2012, 09:55
No skakała, po obrobieniu w/g wskazówek z foruma. Potem Michał wykręcił swoje i obczaiłem wszystkie elementy ... skorygowałem wartości w swoich i dopiero się uspokoiła.
yaro1976 - 12-04-2012, 11:49
wow! pełny zbiornik, na bogato widzę
sveno - 12-04-2012, 14:30
yaro1976 napisał/a: | wow! pełny zbiornik, | albo wskazówka została tak zamontowana i nie zdążyła opaść do właściwego stanu u mnie po każdym wyjęciu zegarów przelewa się w zbiorniku taki poprawiacz humoru
fj_mike - 12-04-2012, 14:34
sveno napisał/a: | albo wskazówka została tak zamontowana i nie zdążyła opaść do właściwego stanu |
Wrong, zalany do pełna
Rzadki widok dla posiadaczy junkersa w aucie
Mare - 12-04-2012, 15:13
poprawiam sobie humor raz w miesiącu xD
danino88 - 12-04-2012, 19:15
Cytat: | Rzadki widok dla posiadaczy junkersa w aucie |
Ja czasami leje do pelna, a żeby miś też miał coś od życia
BeNeK - 12-04-2012, 19:40
Kawał dobrej roboty !
Kurde aż wierzyć się nie chce że tak kiedyś było
http://imageshack.us/f/841/1002779k.jpg/
Ameryka Panie , Ameryka ! Gratuluje!