Off Topic - ROZMOWY ROZNE - NA KAZDY TEMAT O JAKIM CHCECIE GADAC
Cezar - 18-12-2006, 17:02
No i 1200 post wyklikalem
McDoune - 18-12-2006, 17:11
to pewnie teraz się posypią gratulacje...
Cezar - 18-12-2006, 17:28
Daje wam okazje do podbicia licznika
Piospi - 18-12-2006, 22:28
lol, dziś mi się śniło, że dostałem ostrzeżenie za pisanie w tym temacie lol.....
Hubeeert - 18-12-2006, 22:51
Piospi, zdenerowowales sie tym?
Marcin-Krak - 18-12-2006, 23:48
Piospi napisał/a: | lol, dziś mi się śniło, że dostałem ostrzeżenie za pisanie w tym temacie lol..... |
ja to za każdym razem jak coś napisze na forum to czekam aż się odezwie Wielki Brat Hubeeert, - albo jakiś inny admin
A tak przy okazji co raz więcej jest w Kraku aut na warszawskich numerach z naklejką "Jestem z Krakowa" itp. Pozdro dla stolicy
Hubeeert - 19-12-2006, 00:41
Marcin-Krak napisał/a: | ja to za każdym razem jak coś napisze na forum to czekam aż się odezwie Wielki Brat Hubeeert, - albo jakiś inny admin |
A ja to za kazdym razem jak czytam tematy w forach technicznych mam nieodparta ochote obdzielic kupe spamerow ostrzezeniami.
Powiedz mi -
1. boisz sie bo wiesz ze robisz cos nie tak
2. Masz wrazenie ze sie czepiamy
3. Robisz cos nie tak i masz nadzieje ze tego nie zauwazymy
No jak to jest - bo ostatnio ze wzgledu na wysyp nowych uzytkownikow juz pare razy slyszalem ze forum robi sie zamordystyczne.
To moze ktos mi powie wreszcie jak k**** zrobic tak zeby bylo milo i przyjemnie a jednoczesnie zeby nie bylo spamu w tematach technicznych?
I jeszcze cos - niejeden raz slyszalem i czytalem ze to forum jest dlatego fajne, ze tematy techniczne sa wolen od tzw luxnych uwag. Prosze nie proponowac zmian w tym temacie bo nastapia po moim tzw trupie.
akbi - 19-12-2006, 09:52
Hubeeert napisał/a: | No jak to jest - bo ostatnio ze wzgledu na wysyp nowych uzytkownikow juz pare razy slyszalem ze forum robi sie zamordystyczne.
To moze ktos mi powie wreszcie jak k**** zrobic tak zeby bylo milo i przyjemnie a jednoczesnie zeby nie bylo spamu w tematach technicznych? |
Hubert, myślę, że odpowiedź znajdziesz w swoim podpisie: "opinie są jak..."
Po porostu każdy ma inną opinię na temat forum, ich adminów i moderatorów.
Nigdy wszystkim nie dogodzisz
Nie wiem czy było, ale może zrób jakąś ankietę z konkretnymi przykładami ew problemów, i najlepiej, aby wypowiadać mogły się osoby, które mają jakiś tam "staż" - np min 50 postów (nie wiem tylko czy tak się da )
Marcin-Krak - 19-12-2006, 10:44
Hubeeert, - właśnie chodziło mi oto że podoba mi się to co robisz. Są jasne zasady i na forum dzięki temu że one są i admini ich pilnują nie ma bałaganu.
Hubeeert napisał/a: | No jak to jest - bo ostatnio ze wzgledu na wysyp nowych uzytkownikow juz pare razy slyszalem ze forum robi sie zamordystyczne. |
Wcale nie uważam że tak jest. Można się dowiedzieć spraw stricte technicznych jak i popisać o d*** Maryny jak tutaj(czyli w Off Topicu). Inni pewnie oczekują że mogą wszędzie o Maryni sobie popisać jak to można czynic na większości innych forów.
Hubeeert napisał/a: | A ja to za kazdym razem jak czytam tematy w forach technicznych mam nieodparta ochote obdzielic kupe spamerow ostrzezeniami. |
No własnie oto mi trochę chodziło ze czasem ktoś myśli że pisze coś , co może pomóc -a inni odbierają to za spamerstwo
Ale podsumowywując mi się zasady tego forum podobają. Pewnie jakbym dostał jakieś ostrzeżenie to by się jakieś "ale" pojawiło
Hubeeert - 19-12-2006, 13:15
Marcin-Krak napisał/a: | Pewnie jakbym dostał jakieś ostrzeżenie to by się jakieś "ale" pojawiło |
Pewnie tak

Chcesz sprobowac
Anonymous - 19-12-2006, 13:57
A ja dostałem i dopiero teraz czuje sie pełnoprawnym forumowiczem
Marcin-Krak - 19-12-2006, 15:23
Hubeeert napisał/a: | Chcesz sprobowac |
skoro drout napisał/a: | A ja dostałem i dopiero teraz czuje sie pełnoprawnym forumowiczem |
To ja ... i tak jeszcze poczekam - nie przepadam za czerwienią
Poza tym drout, Ty nie masz ostrzeżenia tylko nagrodę (przynajmniej takie jest uzasadnienie Chooper)
Hubeeert - 19-12-2006, 15:25
OK
Rafal_Szczecin - 19-12-2006, 15:28
nie klnij spamerze spamerow
bo potem sie ucze i klne na nauczycieli i dostaje bez podstawne uwagi
Marcin-Krak - 19-12-2006, 15:29
Hubeeert napisał/a: | juz pare razy slyszalem ze forum robi sie zamordystyczne. |
To tak jeszcze przy okazji odkąd masz znowu stały dostęp do netu McDoune, spokorniał
A tak przy okazji można mieć ostzreżenie w inym niż wczerwonym kolorze
|
|
|