To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - ROZMOWY ROZNE - NA KAZDY TEMAT O JAKIM CHCECIE GADAC

Cezar - 18-12-2006, 17:02

No i 1200 post wyklikalem :lol: :wink:
McDoune - 18-12-2006, 17:11

to pewnie teraz się posypią gratulacje...
Cezar - 18-12-2006, 17:28

Daje wam okazje do podbicia licznika :mrgreen:
Piospi - 18-12-2006, 22:28

lol, dziś mi się śniło, że dostałem ostrzeżenie za pisanie w tym temacie :D lol.....
Hubeeert - 18-12-2006, 22:51

Piospi, zdenerowowales sie tym? :mrgreen: :lol: 8) :wink:
Marcin-Krak - 18-12-2006, 23:48

Piospi napisał/a:
lol, dziś mi się śniło, że dostałem ostrzeżenie za pisanie w tym temacie lol.....

ja to za każdym razem jak coś napisze na forum to czekam aż się odezwie Wielki Brat Hubeeert, - albo jakiś inny admin :roll: :D

A tak przy okazji co raz więcej jest w Kraku aut na warszawskich numerach z naklejką "Jestem z Krakowa" itp. Pozdro dla stolicy :mrgreen:

Hubeeert - 19-12-2006, 00:41

Marcin-Krak napisał/a:
ja to za każdym razem jak coś napisze na forum to czekam aż się odezwie Wielki Brat Hubeeert, - albo jakiś inny admin :roll: :D

A ja to za kazdym razem jak czytam tematy w forach technicznych mam nieodparta ochote obdzielic kupe spamerow ostrzezeniami. :roll:

:?: Powiedz mi -
1. boisz sie bo wiesz ze robisz cos nie tak :?:
2. Masz wrazenie ze sie czepiamy :?:
3. Robisz cos nie tak i masz nadzieje ze tego nie zauwazymy :?:

No jak to jest - bo ostatnio ze wzgledu na wysyp nowych uzytkownikow juz pare razy slyszalem ze forum robi sie zamordystyczne.
To moze ktos mi powie wreszcie jak k**** zrobic tak zeby bylo milo i przyjemnie a jednoczesnie zeby nie bylo spamu w tematach technicznych?

I jeszcze cos - niejeden raz slyszalem i czytalem ze to forum jest dlatego fajne, ze tematy techniczne sa wolen od tzw luxnych uwag. Prosze nie proponowac zmian w tym temacie bo nastapia po moim tzw trupie.

akbi - 19-12-2006, 09:52

Hubeeert napisał/a:
No jak to jest - bo ostatnio ze wzgledu na wysyp nowych uzytkownikow juz pare razy slyszalem ze forum robi sie zamordystyczne.
To moze ktos mi powie wreszcie jak k**** zrobic tak zeby bylo milo i przyjemnie a jednoczesnie zeby nie bylo spamu w tematach technicznych?

Hubert, myślę, że odpowiedź znajdziesz w swoim podpisie: "opinie są jak..."
Po porostu każdy ma inną opinię na temat forum, ich adminów i moderatorów.
Nigdy wszystkim nie dogodzisz :mrgreen:

Nie wiem czy było, ale może zrób jakąś ankietę z konkretnymi przykładami ew problemów, i najlepiej, aby wypowiadać mogły się osoby, które mają jakiś tam "staż" - np min 50 postów (nie wiem tylko czy tak się da :P )

Marcin-Krak - 19-12-2006, 10:44

Hubeeert, - właśnie chodziło mi oto że podoba mi się to co robisz. Są jasne zasady i na forum dzięki temu że one są i admini ich pilnują nie ma bałaganu.
Hubeeert napisał/a:

Wcale nie uważam że tak jest. Można się dowiedzieć spraw stricte technicznych jak i popisać o d*** Maryny jak tutaj(czyli w Off Topicu). Inni pewnie oczekują że mogą wszędzie o Maryni sobie popisać jak to można czynic na większości innych forów.

Hubeeert napisał/a:
A ja to za kazdym razem jak czytam tematy w forach technicznych mam nieodparta ochote obdzielic kupe spamerow ostrzezeniami.

No własnie oto mi trochę chodziło ze czasem ktoś myśli że pisze coś , co może pomóc -a inni odbierają to za spamerstwo ;)

Ale podsumowywując mi się zasady tego forum podobają. Pewnie jakbym dostał jakieś ostrzeżenie to by się jakieś "ale" pojawiło :)

Hubeeert - 19-12-2006, 13:15

Marcin-Krak napisał/a:
Pewnie jakbym dostał jakieś ostrzeżenie to by się jakieś "ale" pojawiło :)

Pewnie tak :twisted:

Chcesz sprobowac :?: ;-)

Anonymous - 19-12-2006, 13:57

A ja dostałem i dopiero teraz czuje sie pełnoprawnym forumowiczem :mrgreen:
Marcin-Krak - 19-12-2006, 15:23

Hubeeert napisał/a:
Chcesz sprobowac

skoro
drout napisał/a:
A ja dostałem i dopiero teraz czuje sie pełnoprawnym forumowiczem

To ja ... i tak jeszcze poczekam - nie przepadam za czerwienią :P
Poza tym drout, Ty nie masz ostrzeżenia tylko nagrodę :mrgreen: (przynajmniej takie jest uzasadnienie Chooper)
:wink:

Hubeeert - 19-12-2006, 15:25

OK ;-)
Rafal_Szczecin - 19-12-2006, 15:28

nie klnij spamerze spamerow :!:

bo potem sie ucze i klne na nauczycieli i dostaje bez podstawne uwagi :!: :P ;) :mrgreen:

Marcin-Krak - 19-12-2006, 15:29

Hubeeert napisał/a:
juz pare razy slyszalem ze forum robi sie zamordystyczne.

To tak jeszcze przy okazji odkąd masz znowu stały dostęp do netu McDoune, spokorniał :mrgreen:
A tak przy okazji można mieć ostzreżenie w inym niż wczerwonym kolorze :?: :wink: