Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
Chooper - 12-05-2009, 14:11
własnie nad moim domem przeleciały dwa F16 od strony Łasku, zrobiły kółko nad Łodzią zakręcając nad EPLL i z powrotem dały dyla do łasku. Za szybko co by nawet po aparat skoczyć
Fragu - 12-05-2009, 14:12
..że w piątek przed 16 robie wypad na Międzyzdroje, 5 dni odchamienia ..a no i może któregoś zachodniopomorskiego Mitsumaniaka zobacze
ruslana81 - 12-05-2009, 16:03
...że bardzo potrzebuję wsparcia MM-ków w TYM TEMACIE Z góry dzięki
docencik87 - 12-05-2009, 21:15
Chooper napisał/a: | własnie nad moim domem przeleciały dwa F16 od strony Łasku, zrobiły kółko nad Łodzią zakręcając nad EPLL i z powrotem dały dyla do łasku. Za szybko co by nawet po aparat skoczyć |
Gwarantuje Tobie, że jak mieszkałbyś w Luboniu to zamiast aparatu wyciągałbyś strzelbę. Może raz to atrakcja ale jak latają tak często jak u nas, to jest to nie do zniesienia!!
Krzyzak - 12-05-2009, 22:05
dokladnie - Dawidku, jak mieszkalem w Malborku, to tez takie nad domami lataly
raz jakies 50-100 m nad domem, na dopalaczu - myslalem, ze to koniec swiata i zaczalem sie modlic - powaznie
acha - chce powiedziec, ze procz tych amorow, dzis zakupilem oleje do obu aut - tym razem do Colta wleje Petro Canada a do Galanta tradycyjnie Mobil Super S - oba 10W40
na oba byly dobre ceny w Auchan - pierwszy 66 zl, drugi 89 zl, wiec duuuuzo taniej niz sobie zyczyli jeszcze 3 miesiace temu (za ten drugi 129 zl)
krzychu - 12-05-2009, 23:06
Hubeeert co nas nie zabije to nas wzmocni
Marcin-Krak - 12-05-2009, 23:31
Krzyzak napisał/a: | na oba byly dobre ceny w Auchan - |
A wszędzie mówią i piszą - nie kupuj oleju innego niż kuchenny w supermarkiecie
A ja zapisałem się dziś do kolejnej biblioteki - już nie mam traumy - ale to nie to, co w podstawówce czy liceum gdzie se można było iść poplotkować z panią bibliotekarką
Poza tym mam problemy z weną tfu rczą w pisaniu mgr - ale ostatni rozdział zaczyna się rodzić ufff
mkm - 12-05-2009, 23:33
ze oczom nie wierze, aledrogo zmienilo szate graficzna...
Marcino - 13-05-2009, 00:36
... ze to Fruli.pl
http://www.fruli.pl/aukcje/
to chyba jakas wielka sciema....
mkm - 13-05-2009, 01:02
ze to juz przegiecie: http://www.tvn24.pl/-1,15...,wiadomosc.html
rosomak1983 - 13-05-2009, 02:07
niby czemu przegiecie????
Krzyzak - 13-05-2009, 08:09
Marcin-Krak napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | na oba byly dobre ceny w Auchan - |
A wszędzie mówią i piszą - nie kupuj oleju innego niż kuchenny w supermarkiecie
|
kujawski tez kupilem
a na powaznie - obejrzalem butelke, olej nie rozlewany w Europie, oryginalny z Canady, zadnych polskich napisow, tylko naklejka dystrybutora
a ze cena dobra, to...
Grześku - 13-05-2009, 08:15
rosomak1983 napisał/a: | niby czemu przegiecie???? |
bo osobie publicznej na stanowisku nie wypada używać słów niecenzuralnych. Mają dawać przykład a nie, chociażby, używać przekleństw w celu poproszenia o oddalenie się
Marcin-Krak - 13-05-2009, 10:37
Grześku napisał/a: | bo osobie publicznej na stanowisku nie wypada używać słów niecenzuralnych. Mają dawać przykład a nie, chociażby, używać przekleństw w celu poproszenia o oddalenie się |
Macie problem ... skoro słowo NIECENZURALNE na z nie jest wypikiwane w tv i parę innych również, to widać rozpoczęła się w ten sposób kampania za tym, aby podobnie było ze słowem wypowiedzianym przez panią Fedak
Swoją drogą, to żal mi Sawickiego - biedak nie wiedział co ma ze sobą począć
EDIT:
Róbta co chceta z tym, co było tu napisane wcześniej
Hubeeert - 13-05-2009, 11:45
Marcin-Krak napisał/a: | Macie problem ... skoro słowo zajebiście nie jest wypikiwane w tv i parę innych również, to widać rozpoczęła się w ten sposób kampania za tym, aby podobnie było ze słowem wypowiedzianym przez panią Fedak |
Czy jesteśmy w stacji TV?
Nie? Naprawdę?
To nie przypominam sobie, żeby tu to słowo nie było zagrożone ostrzeżeniem. I mam gdzieś ogólnonarodową tendencję do akceptowania wulgaryzmów.
|
|
|