To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

Chooper - 18-05-2009, 19:11

mam za sobą kolejny pobyt w szpitalu, kolejną operacje ręki i kolejny miesiąc L4 :?
Piwor - 18-05-2009, 19:47

A coś sobie zrobił?
Chooper - 18-05-2009, 20:02

praca + pospiech + elektronarzędzia+ głupi pech = prawie obcięte dwa palce u prawej dłoni już 2,5 m-ca na zwolnieniu. Szczęscie, że palców nie straciłem, ale jeden pważnie uszkodzony i dzisiaj miałem zabieg rekonstukcyjny...teraz pora na rehabilitację.
Marcin-Krak - 18-05-2009, 20:36

Zdrowia wszystkim tym, którym ono jest potrzebne :)
Gratulacje tym, którzy na nie zasłużyli :)
Wróciłem :P - ale ciężko było :evil:
Kiedy na naszych i tak pseudo i krótkich autostradach będzie normalnie :?:
Jak nie cofające auta do najbliższego zjazdu, bo się korek na autostradzie zrobił, to stojący na pasie ruch tir bez awaryjnych :shock: :evil:

siwek - 18-05-2009, 21:04

KarolS, gratulacje :)

całkiem przyjemna burza za oknem :D

i że dziś załatwiliśmy w Kościele i USC wszystkie formalności i teraz tylko czekać do sierpnia :D

Piwor - 18-05-2009, 23:35

Chooper, ojciec kumpla raz w życiu nie podłożył deski, jak coś używał elektronarzędzi. Spieszył się. Skończyło się właśnie 2 palcami, które mu przyszyli.

Powrotu do zdrowia życzę. :)

szpala85 - 19-05-2009, 00:19

Chooper napisał/a:
praca + pospiech + elektronarzędzia+ głupi pech = prawie obcięte dwa palce u prawej dłoni już 2,5 m-ca na zwolnieniu.

wiem coś o tym :?

Marcin-Krak napisał/a:
Kiedy na naszych i tak pseudo i krótkich autostradach będzie normalnie :?:

nigdy :roll:

i już wiem co dolegało mojemu Galusiowi .... nasze Polskie paliwo ( tankowanie w Zgorzelcu ) ... niestety taka jest prawda ..... na zagranicznym paliwie auta przejeżdżają setki tysiące kilometrów , a na naszym po 20 tyś. masz do wymiany wtryski :(

Marcin-Krak - 19-05-2009, 00:36

Pożalę się dalej :evil:
Uwielbiam pracę grupową ... szczególnie jak wszyscy mają wszystko głęboko w d, a ja muszę wszystko robić :evil:

sruba - 19-05-2009, 00:51

a ja próbowałem przed chwilą skonfigurować sobie routera/sieć bezprzewodową w domu, cobym miał też internet w laptopie, ale mi się nie udało... widać za głupi jestem na tak skomplikowane operacje. tym bardziej, że instrukcja obsługi dla laika to nie jest... :|
Krzyzak - 19-05-2009, 07:48

sruba, jak chcesz, to Ci pomoge :) - juz robilem cos takiego dla znajomych (maja neostrade z ta biala skrzyneczka - nie pamietam nazwy)
Uwex - 19-05-2009, 08:06

Krzyzak napisał/a:
maja neostrade z ta biala skrzyneczka - nie pamietam nazwy)

Livebox , u mnie nie było z tym problemu , działa na dwa stacjonarne i jest wi-fi. Widocznie sruba coś poknocił . :lol:

Grześku - 19-05-2009, 13:02

że dziś widziałem fajną (z daleka) laskę,
z bliska traciła 90% uroku, wszystko przez nieogolone nogi :twisted:

gulgulq - 19-05-2009, 13:08

Grześku napisał/a:
że dziś widziałem fajną (z daleka) laskę,
z bliska traciła 90% uroku, wszystko przez nieogolone nogi :twisted:

biedactwo :) ..taka trauma od rana :twisted: :twisted: :twisted:

akbi - 19-05-2009, 13:20

sruba napisał/a:
widać za głupi jestem na tak skomplikowane operacje

ano widać :P ...trzeba było wziąć telefon ...zadzwonić ... i bym CI powiedział co i jak ... a jak nie, to bym przyjechał na ...soczek i "Cię" skonfigurował :lol: :P

Grześku - 19-05-2009, 13:40

akbi napisał/a:
bym przyjechał na ...soczek i "Cię" skonfigurował

gulgulq napisał/a:
taka trauma od rana :twisted: :twisted: :twisted:

i do tego się pogłębia :!:

:twisted: