Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
inq - 29-11-2013, 22:59
Marcin-Krak napisał/a: | strasznie mi przykro z powodu zniknięcia od poniedziałku z fal eteru Eski Rock |
Myślałem, że sobie jakieś jaja robią na początku. Teraz to nie wiem czego słuchać za bardzo. Zetki, EREMEFY itp to kupa, Czwórka za bardzo HipHopowa, 1,2,3 za konserwatywne. W Lublinie nie za bogata oferta jest w tym względzie więc chyba zostanie USB i CD :/
swinks_UK - 29-11-2013, 23:29
A internetowe? Np. PolskaStacja.pl... sobie starych punków tam słucham...
Dają radę
Marcin-Krak - 30-11-2013, 00:04
swinks_UK napisał/a: | A internetowe? |
W aucie - średnio.
W pracy? Też nie bardzo mam do tego możliwości.
A w domu... po coś kiedyś zainwestowałem w wieżę
inq napisał/a: | Myślałem, że sobie jakieś jaja robią na początku. |
Ja myślałem, że jaja robią z tym disco-polo, że to vox fm będzie grało - a tu się zanosi, że tak będzie faktycznie co się dzieje z tymi ludźmi
Poza tym odeszli/wyrzucili Bisiora, Wendro, Jaro- a co by nie pisać, to oni też mieli wpływ na to, jakie to radio było.
Szkoda.
inq - 30-11-2013, 07:46
Internetowe radio owszem, ale tam gdzie nie ma normalnego odbiornika. Tak jak pisze Marcin-Krak, w aucie gdzie spędzam pół życia raczej pozostaje tylko FM. Marcin-Krak napisał/a: | Poza tym odeszli/wyrzucili Bisiora, Wendro, Jaro- a co by nie pisać, to oni też mieli wpływ na to, jakie to radio było.
Szkoda. |
Z tego co słyszałem od znajomego, który coś tam u nich działa na zlecenie to ogólnie marna atmosfera się zrobiła i większość ekipy szuka nowego zatrudnienia. Mam nadzieję, że w miarę szybko ogarną temat i zrobią swoje nowe własne radio.
fergul11 - 01-12-2013, 04:10
inq napisał/a: | Internetowe radio owszem, ale tam gdzie nie ma normalnego odbiornika. |
W sklepie koło mnie jest radyjko , taki tranzystorek trochę , byle był dostęp do WI FI i już łapie wszystkie stacje , te tradycyjne też . inq napisał/a: | w aucie gdzie spędzam pół życia raczej pozostaje tylko FM. |
Są radia samochodowe co mają USB pod modem jak do lapka więc już nie ma problemu .
Salman - 01-12-2013, 04:24
swinks_UK,
Witam, dalej w Lincolnshire?
Ja jestem z Bostonu czyli jakies 25 mil od Bourne i okolo rok temu kupilem VR4 i tak czytam sobie te nieliczne polskie fora na jego temat gdzie jest tylko Kochajj (maniak nieprzeciętny) Roch i Ty ktory kochajjowi wiele pomogl i widze ze pojecie masz w temacie.Ja np. dzieki twoim postom znalazlem mocowania silnika z Prothane ktorych szukalem od X czasu.Zbieralem sie zeby do ciebie napisac juz jakis czas ale nigdy nie bylo czasu na rejestracje na MManiakach.Daj cyne jak jestes zainteresowany zeby sie lapnac gdzies w okolicy bo nie ukrywam ze temat VR-a mnie wciaga co raz bardziej i wszystkie lokalne kontakty sa jak najbardziej wskazane pozdrawiam!
mjsystem - 01-12-2013, 12:42
...że nie żyje Paul Walker... [*]
http://szybki.fakt.pl/nie...y,431919,1.html
koszmarek - 02-12-2013, 09:07
a radio roxy też już nie gra?
Marcino - 02-12-2013, 09:32
ze poniedziałek, i muszę skoczyć samoocene a tak mi się nie chce....
fergul11 - 02-12-2013, 18:24
Marcino napisał/a: | muszę skoczyć samoocene a tak mi się nie chce.... |
Napisz że z uwagi na skromność zalet nie wymienisz , skup się na wadach i będziesz mieć pół roboty mniej , jak nie wcale
gulgulq - 02-12-2013, 18:45
inq napisał/a: |
Myślałem, że sobie jakieś jaja robią na początku. Teraz to nie wiem czego słuchać za bardzo. Zetki, EREMEFY itp to kupa, Czwórka za bardzo HipHopowa, 1,2,3 za konserwatywne. W Lublinie nie za bogata oferta jest w tym względzie więc chyba zostanie USB i CD :/ |
Trójka
kultura,
ciekawe reportaże
inteligentni prowadzący
muzyka na plus
może faktycznie lekko konserwatywne radio
inq - 02-12-2013, 19:19
No to właśnie słuchałem dziś chwilę Trójki i trochę Czwórki. Po chwili jednak włączyłem CD bo ogólnie to było słabo. ESKA Rock była o tyle fajna, że prowadzenie było dość spontaniczne i luźne. Nie było żadnych schematów i nawet podczas serwisów informacyjnych trafiały się fale śmiechu. Szkoda mi strasznie...
vendetta - 02-12-2013, 19:49
Jak dzisiaj rano wsiadłam do auta i mi zamiast ER zawyło Vox to myślałam, że spadnę z siedzenia ;/ Czwórka jest ok, ale głównie pod wieczór. Ech, nie rozumiem tego kroku.
JCH - 02-12-2013, 20:33
gulgulq napisał/a: | Trójka | http://www.youtube.com/watch?v=A9wuRWJXID8
misjonarz. - 02-12-2013, 20:42
do godziny 13 tylko jedynka, później różnie - fest, ccm, zet.
|
|
|