To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

inq - 29-11-2013, 22:59

Marcin-Krak napisał/a:
strasznie mi przykro z powodu zniknięcia od poniedziałku z fal eteru Eski Rock

Myślałem, że sobie jakieś jaja robią na początku. Teraz to nie wiem czego słuchać za bardzo. Zetki, EREMEFY itp to kupa, Czwórka za bardzo HipHopowa, 1,2,3 za konserwatywne. W Lublinie nie za bogata oferta jest w tym względzie więc chyba zostanie USB i CD :/

swinks_UK - 29-11-2013, 23:29

A internetowe? Np. PolskaStacja.pl... sobie starych punków tam słucham... :mrgreen:
Dają radę :wink:

Marcin-Krak - 30-11-2013, 00:04

swinks_UK napisał/a:
A internetowe?

W aucie - średnio.
W pracy? Też nie bardzo mam do tego możliwości.
A w domu... po coś kiedyś zainwestowałem w wieżę ;)

inq napisał/a:
Myślałem, że sobie jakieś jaja robią na początku.

Ja myślałem, że jaja robią z tym disco-polo, że to vox fm będzie grało - a tu się zanosi, że tak będzie faktycznie :shock: co się dzieje z tymi ludźmi :?:
Poza tym odeszli/wyrzucili Bisiora, Wendro, Jaro- a co by nie pisać, to oni też mieli wpływ na to, jakie to radio było.
Szkoda.

inq - 30-11-2013, 07:46

Internetowe radio owszem, ale tam gdzie nie ma normalnego odbiornika. Tak jak pisze Marcin-Krak, w aucie gdzie spędzam pół życia raczej pozostaje tylko FM.
Marcin-Krak napisał/a:
Poza tym odeszli/wyrzucili Bisiora, Wendro, Jaro- a co by nie pisać, to oni też mieli wpływ na to, jakie to radio było.
Szkoda.

Z tego co słyszałem od znajomego, który coś tam u nich działa na zlecenie to ogólnie marna atmosfera się zrobiła i większość ekipy szuka nowego zatrudnienia. Mam nadzieję, że w miarę szybko ogarną temat i zrobią swoje nowe własne radio.

fergul11 - 01-12-2013, 04:10

inq napisał/a:
Internetowe radio owszem, ale tam gdzie nie ma normalnego odbiornika.

W sklepie koło mnie jest radyjko , taki tranzystorek trochę , byle był dostęp do WI FI i już łapie wszystkie stacje , te tradycyjne też .
inq napisał/a:
w aucie gdzie spędzam pół życia raczej pozostaje tylko FM.

Są radia samochodowe co mają USB pod modem jak do lapka więc już nie ma problemu .

Salman - 01-12-2013, 04:24

swinks_UK,
Witam, dalej w Lincolnshire?
Ja jestem z Bostonu czyli jakies 25 mil od Bourne i okolo rok temu kupilem VR4 i tak czytam sobie te nieliczne polskie fora na jego temat gdzie jest tylko Kochajj (maniak nieprzeciętny) Roch i Ty ktory kochajjowi wiele pomogl i widze ze pojecie masz w temacie.Ja np. dzieki twoim postom znalazlem mocowania silnika z Prothane ktorych szukalem od X czasu.Zbieralem sie zeby do ciebie napisac juz jakis czas ale nigdy nie bylo czasu na rejestracje na MManiakach.Daj cyne jak jestes zainteresowany zeby sie lapnac gdzies w okolicy bo nie ukrywam ze temat VR-a mnie wciaga co raz bardziej i wszystkie lokalne kontakty sa jak najbardziej wskazane :wink: pozdrawiam!

mjsystem - 01-12-2013, 12:42

...że nie żyje Paul Walker... [*]
http://szybki.fakt.pl/nie...y,431919,1.html

koszmarek - 02-12-2013, 09:07

a radio roxy też już nie gra?
Marcino - 02-12-2013, 09:32

ze poniedziałek, i muszę skoczyć samoocene a tak mi się nie chce....
fergul11 - 02-12-2013, 18:24

Marcino napisał/a:
muszę skoczyć samoocene a tak mi się nie chce....

Napisz że z uwagi na skromność zalet nie wymienisz , skup się na wadach i będziesz mieć pół roboty mniej , jak nie wcale :mrgreen:

gulgulq - 02-12-2013, 18:45

inq napisał/a:

Myślałem, że sobie jakieś jaja robią na początku. Teraz to nie wiem czego słuchać za bardzo. Zetki, EREMEFY itp to kupa, Czwórka za bardzo HipHopowa, 1,2,3 za konserwatywne. W Lublinie nie za bogata oferta jest w tym względzie więc chyba zostanie USB i CD :/

Trójka

kultura,
ciekawe reportaże
inteligentni prowadzący
muzyka na plus
może faktycznie lekko konserwatywne :) radio

inq - 02-12-2013, 19:19

No to właśnie słuchałem dziś chwilę Trójki i trochę Czwórki. Po chwili jednak włączyłem CD bo ogólnie to było słabo. ESKA Rock była o tyle fajna, że prowadzenie było dość spontaniczne i luźne. Nie było żadnych schematów i nawet podczas serwisów informacyjnych trafiały się fale śmiechu. Szkoda mi strasznie...
vendetta - 02-12-2013, 19:49

Jak dzisiaj rano wsiadłam do auta i mi zamiast ER zawyło Vox to myślałam, że spadnę z siedzenia ;/ Czwórka jest ok, ale głównie pod wieczór. Ech, nie rozumiem tego kroku.
JCH - 02-12-2013, 20:33

gulgulq napisał/a:
Trójka
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=A9wuRWJXID8 8)
misjonarz. - 02-12-2013, 20:42

do godziny 13 tylko jedynka, później różnie - fest, ccm, zet.