Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
gulgulq - 04-12-2013, 10:52
fergul11 napisał/a: | Co tam media , macie już prezenty dla swoich bliskich ,?
Kurde ja żadnego pomysłu nie mam
Jak by co to dam żonie chrom pakiet do jej żuka
No cie choroba pustynia , nic nul zero , wrzućcie coś |
myśmy sobie ustalili ze w tym roku zero prezentów
jedynie dzieciakom coś pod choinkę damy
co ro ku jest problem z tym, wymyślanie, szukanie a później i tak mi w szafce kosmetyki 3 lata leża
podarujmy sobie na święta więcej uśmiechu
Krzyzak - 04-12-2013, 11:17
w końcu to święto staropolskich Szczodrych Godów - inaczej Święto Słońca, bo od tego momentu dzień robi się coraz dłuższy
ok. 4 wieku n.e. wstawiono w to miejsce narodziny Jezusa z Nazaretu
Marcino - 04-12-2013, 11:47
gulgulq napisał/a: | podarujmy sobie na święta więcej uśmiechu |
Dokładnie, cale to szaleństwo prezentowe mnie przeraża... jak byłem mały to był Mikolaj 6 Grudnia i koniec... a nie było to aż tak dawno..:)
fergul11 - 04-12-2013, 13:42
Marcino napisał/a: | jak byłem mały to był Mikolaj |
po kolacji wigilijnej 24 grudnia i tyle i nie było to tak dawno
Ludzie ja nie mówię o szaleństwach ,miesiąc temu kupiłem żonie auto ,mogłem poczekać do świąt , ale nie o to chodzi
Używa tylko jednych perfum , ale ma 3/4 flakonu ,bo niedawno kupiła ,nie będę się wygłupiać z kolejnym
Koronki to niech sobie sama kupuje lepiej ,bo ......i t d
Córa zaraz na studia idzie i przebąkuje coś o PS4 no w tym przypadku było dużo śmiechu w rodzinie z mojej strony zwłaszcza
A co Wy , najchętniej Panie MM widziałybyście pod choinką ?
Bo deklarowałyście że trzymacie rękę na pulsie ,tzn na forum i tym temacie
mjsystem - 04-12-2013, 15:04
fergul11 napisał/a: | A co Wy , najchętniej Panie MM widziałybyście pod choinką ? |
Dobre książki Panie, dobre książki. Tego nigdy za dużo. Pozwalają na kształtowanie osobowości, powielają wiedzę, przyczyniają się do bogactwa językowego i nie nudzą.
A może dobrym prezentem będzie tomik poezji miłosnej (Tuwim, Iłłakiewiczówna) i czytanie wieczorem żonie do podusi kilku wierszy przed zaśnięciem?
fergul11 - 04-12-2013, 15:08
mjsystem napisał/a: | A może dobrym prezentem będzie tomik poezji miłosnej (Tuwim, Iłłakiewiczówna) i czytanie wieczorem żonie do podusi kilku wierszy przed zaśnięciem? |
Ty naprawdę chcesz mnie z bocianem umówić
Jak bym jej do podusi poczytał przed zaśnięciem , to o spaniu raczej mowy by nie było
mjsystem - 04-12-2013, 15:50
fergul11 napisał/a: |
mjsystem napisał/a:
A może dobrym prezentem będzie tomik poezji miłosnej (Tuwim, Iłłakiewiczówna) i czytanie wieczorem żonie do podusi kilku wierszy przed zaśnięciem?
Ty naprawdę chcesz mnie z bocianem umówić
Jak bym jej do podusi poczytał przed zaśnięciem , to o spaniu raczej mowy by nie było |
Sam przecież napisałeś:
fergul11 napisał/a: | ,,,tia teraz w modzie jest świadome rodzicielstwo , ale nie jak się ma "po 40ce" |
Nie widzę związku między seksem a prokreacją
fergul11 - 04-12-2013, 16:12
mjsystem napisał/a: | Nie widzę związku między seksem a prokreacją |
Pokaże ci akt urodzenia mojej pociechy .
Zwiazek jest ąz nadto oczywisty ,
I tak powiem .
Męskie przyrodzenie w ręku kobiety
to jak granat bez zawleczki .
...ale my tu o podarkach drobnych mieliśmy , a Ty mnie do łóżka ciągniesz !!!
[ Dodano: 04-12-2013, 15:16 ]
Ejjj , bo teraz tak się złapałem na tym że Panie MM to mi o kobiety chodziło , a nie MjsysteM
mjsystem - 04-12-2013, 16:18
fergul11 napisał/a: | Męskie przyrodzenie w ręku kobiety
to jak granat bez zawleczki .
...ale my tu o podarkach drobnych mieliśmy , a Ty mnie do łóżka ciągniesz !!! |
Hahah, męskie przyrodzenie w ręku ciążą nie grozi
A do łóżka to Cię nie ciągnę na pewno no way
fergul11 - 04-12-2013, 16:22
...nie no to wszystko w przenośni jest , tylko dosadnie ujęte dla lepszego zrozumienia .
Efa! - 04-12-2013, 16:52
fergul, mjsystem, Wy jesteście beznadziejni.
Nie koronki???
Dobry pomysł to książki???
Matko jedyna, ludzie...
Pomijając to, że samochód to najfajniejszy prezent. ale skoro już kupiony ...
Osobiście lubię prezenty typu: seksowna bielizna (np. jakaś cudna jedwabna koszulka nocna ze szlafroczkiem), ciuszki, buty (no te ostatnie to muszę przymierzyć), perfumy (no, tu fergul widzę, że masz rację - jak żona ma, to się nie wygłupiaj). Jeśli ktoś nie zna wymiarów/gustów, to dobrym pomysłem będzie bon zakupowy do drogerii, albo sklepu z ubraniami. Jeszcze nie obraziłabym się na super dobrej jakości pościel, np. z bawełny satynowej.
NIE CHCĘ dostawać na święta: książek (sama sobie kupię, ew. wypożyczę, albo wolę dostać bez okazji), akcesoriów kuchennych (patelnia, fartuszek - dżizas!), zestawów typu szampon+mleczko do ciała, ręczników, durnostojek na półeczki, świeczniczków, skarpetek...
A z mega prezentów, to marzyłabym o weekendzie we dwoje, bez dzieci, gdzieś w fajnym miejscu, hehe.
mjsystem - 04-12-2013, 17:03
Efa! napisał/a: | fergul, mjsystem, Wy jesteście beznadziejni. |
No i masz...
Efa! napisał/a: | jakaś cudna jedwabna koszulka nocna ze szlafroczkiem |
Nienawidzę koszulek nocnych....
Efa! - 04-12-2013, 17:04
mjsystem napisał/a: | Efa! napisał/a: | fergul, mjsystem, Wy jesteście beznadziejni. |
No i masz...
Efa! napisał/a: | jakaś cudna jedwabna koszulka nocna ze szlafroczkiem |
Nienawidzę koszulek nocnych.... |
To zakuj swoją panią w piżamę z Lidla. Albo zazięb, wymagając spania nago.
gulgulq - 04-12-2013, 17:05
mjsystem napisał/a: | Nienawidzę koszulek nocnych.... |
a czy ktoś Cie zmusza byś je nosił ??
Efa! - 04-12-2013, 17:20
O, przyszedł mi do głowy jeszcze delikatny złoty łańcuszek z ładnym wisiorkiem .
|
|
|