To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego

akbi - 14-06-2008, 22:25

Dziękuję wszystkim przybyłym na dzisiejszy Spot za mile spędzony czas w Waszym towarzystwie :)
Dzisiaj było nas 16 ...Mitsumaniaków :) ..
Aśka, Akbi Junior, Acid_zombie, Metzger, Sruba, Asica, Marta, Marcino z synem, Lothar, Jurekdz z żoną, Kibloo, Sabo, Kaleid, Andy1, Tygrysek, Fajter, Czerwien, Hornet z żoną, Dm17, Ola, SebekColt97, Krzyżak i ja

No i fotki ...
Najpierw się ładnie ustawiliśmy

Później zaczęły się rozmowy męskie..
(Sruba, Krzyzak, Kaleid)

i żeńskie ..
(od lewej: Aśka, akbi junior, Sabo i ..... Kiblo i Sabo ...najserdeczniejsze GRATULACJE :D )

... i "spuszczanie" krwi
(2 w kolejce stoi Hornet)

Było też zaglądanie pod maski

... i szczegółowa kontrola ogumienia w Colcie Czerwienia

Na koniec Ci co pozostali zrobili super fotkę:

..a tuż przed odjazdem wepchnęli mnie jeszcze na scenę ... sorki, że mało zareklamowałem nasz wspaniały klub ... ale wiecie ...trema zjadła... :P

Wszystkie moje fotki (50 szt) możecie obejrzeć na mojej stronce
TUTAJ w dziale Wydarzenia

Jeszcze raz dzięki za mile spędzony czas i do zobaczenia za miesiąc na gokartach :finga:

sebekColt97 - 15-06-2008, 05:49

Nawet ja jestem na jednej z fotek, spaceruje zamyślony jak zwykle, o czym ja tyle myśle, o Miśkach, wakacjach czy kobietach :) . Ech było fajnie, poza problemami z dojazdem i tym korkiem we Wrzeszczu, akurat zachciało im się drogę remontować. Jak na mój 1 spot w gronie Mitsumaniaków, było OK, fajni ludzie, super samochody, dzięki wszystkim za miłe spotkanie.
Hornet - 15-06-2008, 08:06

akbi napisał/a:
Hornet z dziewczyną

Akbi !! to moja Żona !!

Anonymous - 15-06-2008, 10:24

Hornet napisał/a:
akbi napisał/a:
Hornet z dziewczyną

Akbi !! to moja Żona !!
żona to tez dziewczyna :wink:
Kibloo - 15-06-2008, 10:24

a żona to nie dziewczyna??? no chyba, że ja o czymś nie wiem... :D

pozdro

Marcino - 15-06-2008, 12:40

Żona to jest obca kobieta, matka naszych dzieci... :lol: :lol: :wink:
Anonymous - 15-06-2008, 12:55

Jak zawsze super spotkanie ;) Pozdrawiamy wszystkich starych i nowych Mitsumaniaków spotkanych na spocie ;) Szkoda, że byliśmy tak krótko.

Pozdrawiamy! Tygrysek i Andy

dm17 i Ola - trąbiłem na was, jak staliście na światłach, ale chyba nas nie zauważyliście ;)
/Andy

akbi - 15-06-2008, 21:39

Hornet napisał/a:
akbi napisał/a:
Hornet z dziewczyną

Akbi !! to moja Żona !!

:oops: już się poprawiam

Anonymous - 16-06-2008, 17:49

andy1 napisał/a:
Jak zawsze super spotkanie ;) Pozdrawiamy wszystkich starych i nowych Mitsumaniaków spotkanych na spocie ;) Szkoda, że byliśmy tak krótko.

Pozdrawiamy! Tygrysek i Andy

dm17 i Ola - trąbiłem na was, jak staliście na światłach, ale chyba nas nie zauważyliście ;)
/Andy
tak myślałem że ktoś trąbił ale nie byłem pewny - POZDRAWIAMY :!:
Anonymous - 17-06-2008, 12:33

Świetna impreza ... moj pierwszy zlot :D

Nie wiem czy dam rade wpaść na ogólnopolski ale na Trójmiejskie spoty będę się starał wpadać regularnie...

Pozdrawiam wszystkich
ex. Acid_zombie :twisted:

p.s. Akbi, Kibloo robiliście jakieś foty "do avatara" mogłby ktoś wrzucić na imageshacka czy wysłać na maila, byłbym wdzięczny ;)

akbi - 17-06-2008, 12:42

mario3city napisał/a:
Akbi, Kibloo robiliście jakieś foty "do avatara" mogłby ktoś wrzucić na imageshacka czy wysłać na maila, byłbym wdzięczny ;)

moje wszystkie foty znajdziesz na mojej stronce ... link podałem wyżej ...www.akbi.pl ...dalej znajdziesz :)

Anonymous - 15-07-2008, 21:32

Było super i jestem za tym aby to powtórzyć tak za około dwa tygodnie?Ciekawe tylko co na to powiecie:)?
chudyone - 15-07-2008, 21:38

ja jestem jak najbardziej za:) tym razem nie dam sie do bandy wcisnac i wygram z Wami:D
Anonymous - 15-07-2008, 21:43

Ja również jestem za. Zaraz sobie zainstaluje jakąś gierkę z gokardami i sobie poćwiczę :D
Anonymous - 15-07-2008, 21:56

To prosimy Akbiego o nową listę i jakiś termin:P