Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego
akbi - 14-06-2008, 22:25
Dziękuję wszystkim przybyłym na dzisiejszy Spot za mile spędzony czas w Waszym towarzystwie
Dzisiaj było nas 16 ...Mitsumaniaków ..
Aśka, Akbi Junior, Acid_zombie, Metzger, Sruba, Asica, Marta, Marcino z synem, Lothar, Jurekdz z żoną, Kibloo, Sabo, Kaleid, Andy1, Tygrysek, Fajter, Czerwien, Hornet z żoną, Dm17, Ola, SebekColt97, Krzyżak i ja
No i fotki ...
Najpierw się ładnie ustawiliśmy
Później zaczęły się rozmowy męskie..
(Sruba, Krzyzak, Kaleid)
i żeńskie ..
(od lewej: Aśka, akbi junior, Sabo i ..... Kiblo i Sabo ...najserdeczniejsze GRATULACJE )
... i "spuszczanie" krwi
(2 w kolejce stoi Hornet)
Było też zaglądanie pod maski
... i szczegółowa kontrola ogumienia w Colcie Czerwienia
Na koniec Ci co pozostali zrobili super fotkę:
..a tuż przed odjazdem wepchnęli mnie jeszcze na scenę ... sorki, że mało zareklamowałem nasz wspaniały klub ... ale wiecie ...trema zjadła...
Wszystkie moje fotki (50 szt) możecie obejrzeć na mojej stronce
TUTAJ w dziale Wydarzenia
Jeszcze raz dzięki za mile spędzony czas i do zobaczenia za miesiąc na gokartach
sebekColt97 - 15-06-2008, 05:49
Nawet ja jestem na jednej z fotek, spaceruje zamyślony jak zwykle, o czym ja tyle myśle, o Miśkach, wakacjach czy kobietach . Ech było fajnie, poza problemami z dojazdem i tym korkiem we Wrzeszczu, akurat zachciało im się drogę remontować. Jak na mój 1 spot w gronie Mitsumaniaków, było OK, fajni ludzie, super samochody, dzięki wszystkim za miłe spotkanie.
Hornet - 15-06-2008, 08:06
| akbi napisał/a: | | Hornet z dziewczyną |
Akbi !! to moja Żona !!
Anonymous - 15-06-2008, 10:24
| Hornet napisał/a: | | akbi napisał/a: | | Hornet z dziewczyną |
Akbi !! to moja Żona !! | żona to tez dziewczyna
Kibloo - 15-06-2008, 10:24
a żona to nie dziewczyna??? no chyba, że ja o czymś nie wiem...
pozdro
Marcino - 15-06-2008, 12:40
Żona to jest obca kobieta, matka naszych dzieci...
Anonymous - 15-06-2008, 12:55
Jak zawsze super spotkanie Pozdrawiamy wszystkich starych i nowych Mitsumaniaków spotkanych na spocie Szkoda, że byliśmy tak krótko.
Pozdrawiamy! Tygrysek i Andy
dm17 i Ola - trąbiłem na was, jak staliście na światłach, ale chyba nas nie zauważyliście
/Andy
akbi - 15-06-2008, 21:39
| Hornet napisał/a: | | akbi napisał/a: | | Hornet z dziewczyną |
Akbi !! to moja Żona !! |
już się poprawiam
Anonymous - 16-06-2008, 17:49
| andy1 napisał/a: | Jak zawsze super spotkanie Pozdrawiamy wszystkich starych i nowych Mitsumaniaków spotkanych na spocie Szkoda, że byliśmy tak krótko.
Pozdrawiamy! Tygrysek i Andy
dm17 i Ola - trąbiłem na was, jak staliście na światłach, ale chyba nas nie zauważyliście
/Andy | tak myślałem że ktoś trąbił ale nie byłem pewny - POZDRAWIAMY
Anonymous - 17-06-2008, 12:33
Świetna impreza ... moj pierwszy zlot
Nie wiem czy dam rade wpaść na ogólnopolski ale na Trójmiejskie spoty będę się starał wpadać regularnie...
Pozdrawiam wszystkich
ex. Acid_zombie
p.s. Akbi, Kibloo robiliście jakieś foty "do avatara" mogłby ktoś wrzucić na imageshacka czy wysłać na maila, byłbym wdzięczny
akbi - 17-06-2008, 12:42
| mario3city napisał/a: | Akbi, Kibloo robiliście jakieś foty "do avatara" mogłby ktoś wrzucić na imageshacka czy wysłać na maila, byłbym wdzięczny |
moje wszystkie foty znajdziesz na mojej stronce ... link podałem wyżej ...www.akbi.pl ...dalej znajdziesz
Anonymous - 15-07-2008, 21:32
Było super i jestem za tym aby to powtórzyć tak za około dwa tygodnie?Ciekawe tylko co na to powiecie:)?
chudyone - 15-07-2008, 21:38
ja jestem jak najbardziej za:) tym razem nie dam sie do bandy wcisnac i wygram z Wami:D
Anonymous - 15-07-2008, 21:43
Ja również jestem za. Zaraz sobie zainstaluje jakąś gierkę z gokardami i sobie poćwiczę
Anonymous - 15-07-2008, 21:56
To prosimy Akbiego o nową listę i jakiś termin:P
|
|
|