To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - sokker

Anonymous - 11-03-2008, 20:36

JACA_1978 napisał/a:
to z 40 baniek cię wyjdzie :wink:

Sprzeda Detlef kilka meczy i będzie jak znalazł :badgrin: gorzej, że będzie musiał kogoś z ekstraklasy mecze sprzedawać bo za A.klasę to chyba na siatki do bramek by nie starczyło :lol:

JACA_1978 - 11-03-2008, 22:05

w serie "A" to dopłacić by musiał ;)
maxwell61 - 11-03-2008, 22:28

thomb napisał/a:
Sprzeda Detlef kilka meczy
co wy...pozbiera butelki po winie w szatni i zarobi na kolejne 1000 krzesełek :D

[ Dodano: 11-03-2008, 23:24 ]
dobra wiem, że jestescie wbetonowani w sokkera, ale wczoraj zarejestrowałem sie w MANAGER ZONE i powiem szczerze jestem pod wrażeniem, dlaaczego:
1. wieksza przejrzystośc zawodników - wiecej kryteriów branych pod uywagę
2. większa rozbudowa stadionów, centrów medycznych, budek z browcem, fasfoodem itp.
3. bardziej zróznicowany trening z wrysowanymi polami na boisku kto, co i gdzie trenuje
4.mecze oglądacie na żywo jak w sokkerze ale grafika jest jak w fifie!!!! - rewelacja 3D
5. można zawodników wysyłać na obozy treningowe
6. zawodnków także ustawiasz jak w sokkerze
naprawdę jest mnóstwo innych funkcji... nie pisałbym o tym managerze ale jest rewelacyjny...dla mnie wygrywa minimalnie z sokkerem :doubt: ....polecam :mrgreen:

JACA_1978 - 12-03-2008, 08:36

mi sokker starczy :wink: bo inaczej bym od kompa nie odchodził :lol: no i sokker ma jedengo plusa że od VI ligi zaczynją się schody i żeby awansować naprawdę trzeba się namęczyć jak widac po moim przykładzie. Ale jak inni chcą to niech grają :)
Anonymous - 12-03-2008, 09:25

eh, szydercy.. :) jeszcze wam przyjdzie na mój stadionik przyjechać i uznać wyższość gospodarza.. :p

a co do nowego Managera.. tak jak powiedziałeś max, jesteśmy wbetonowani w sokkera :) Poza tym też bym chyba nie odchodził od kompa.. (stanowczo za dużo czasu spędzam przy nim.. nie tylko w pracy ale i w domu).
Przypomniało mi się jak kiedyś kiedyś, dawno temu w gazetach typu Secret Service były opisywane i oceniane gry. Oceny były wystawiane na kilku płaszczyznach. Jedną z nich była tzw. "miodność".. i otóż te gry, które miały nieco gorszą grafikę miewały dużo wyższą miodność od tych super pięknych. Myślę, że w tym przypadku jest podobnie.
Innymi słowy: sokker się po prostu nie nudzi.. :)

maxwell61 - 12-03-2008, 09:26

JACA_1978, wiem wiem że ciebie napewno nie da rady namówić na innego sokkera :mrgreen: ...ale twoja decyzja.... ja tam wole dłużej posiedziec i mieć dłuższą satysfakcję...a'propos na tym sokkerze MZ polacy są bici!!! trzeba to zmienić i zlać kotom du....ko :D

[ Dodano: 12-03-2008, 09:29 ]
detlef napisał/a:
Innymi słowy: sokker się po prostu nie nudzi.. :)
dokładnie
ale jeśli nie sprobujesz to nie zobaczysz....dla mnie MZ jest rewela i dla tego pisze...póki co pozdrooo dla wszystkich i lecę oglądać meczyk moich cieniasów właśnie na MZ :mrgreen: :badgrin:

Anonymous - 12-03-2008, 10:27

ja powiem tak: boje się nawet tam zaglądać bo jeszcze mi się spodoba.. :p
JACA_1978 - 12-03-2008, 11:36

zjarzałem tam i widze lekka ściąga z FM'a ten MZ...ale ogólnie jak ktoś ma czas i ochotę to można się pobawić, ja tam się nie bawie bo oczy bym miał do wymiany po 6 miesiącach jakbym grał w wszystko to co chcę ;)
maxwell61 - 12-03-2008, 12:08

detlef napisał/a:
a powiem tak: boje się nawet tam zaglądać bo jeszcze mi się spodoba.. :p
hehe... podejrzewam że Thomb mi dzisiaj dupsko zleje :mrgreen: a Gocławek się obraził na WL??? :evil:
Anonymous - 12-03-2008, 19:57

maxwell61 napisał/a:
hehe... podejrzewam że Thomb mi dzisiaj dupsko zleje :mrgreen:

Jasne, kto komu :/ i było się bać? ;) wygląda na to, że w tym sezonie w world league będę jednym z chłopców do bicia :mrgreen: trudno ale kontuzje widzę, rozdają chłopaki ... za karę :twisted:

A jeśli chodzi o managery to grałem kiedyś w MZ (miałem drużynkę w piłkę i hokeja) ale z braku czasu porzuciłem, coś jeszcze mnie tam wkurzało ale już nie pomnę. Tyle, że jak widzę troszkę się pozmieniało...
Oprócz tego grałem jeszcze w FootieManagera, Itsagoal (też całkiem przyzwoicie zrobiony), Trophy Manager (mam jeszcze drużynę nawet) i kilka innych. Większość ma głupie ograniczenia bez wykupienia pakietu, tak więc zostałem już tylko przy Hattricku i HockeyArena (hokej jak sama nazwa sugeruje ;) )
Sokker jest fajny ale pewnie gdyby nie wy to też by się znudził po jakimś czasie :badgrin:
Problem z większością managerów jest taki (zresztą chyba z większością gier online), że albo spędzasz naprawdę dużo czasu albo niewiele osiągniesz. Dlatego im bardziej rozbudowana gra to fajnie tyle, że jest więcej opcji do obskoczenia :/

JACA_1978 - 12-03-2008, 21:41

wyniki 2 kolejka:

miszcze szczecin - Cowtear FC 2:1
FC Strzał - bialoczerwoni2006 1:2
KP Bydgoszcz - ozo06 1:1

wyniki typera:

1. Olunia - 11 pkt
2. lukaszek,thomb, marcin(znaczy się ja) - 1 pkt

maxwell61 - 12-03-2008, 22:58

thomb napisał/a:
ale kontuzje widzę, rozdają chłopaki ... za karę
szkoda mi szczególnie tego młodego obroncy...2 tyg. z głowy ich mam a dobrze sie zapowiadali...no cóż..
thomb napisał/a:
Jasne, kto komu :/ i było się bać?
bac sie nie bałem tylko nie znałem jak grali kolesie bo mam ich od kilku dni i nie chaciałem abyś wystawiał podstawczaków :D
JACA_1978 napisał/a:
miszcze szczecin - Cowtear FC 2:1
fajny meczyk tylko kontuzjogenny :doubt:

hehe z tyydzień Bydgoszcz wita nas... jakies dupeczki fajne dla prezesa jaca :mrgreen:

JACA_1978 - 13-03-2008, 18:37

jak to mówili koledzy BTH(Bydgoskie Towarzystwo Hokejowe)...Kur...y Konserwy i Muzyka bez Przerwy ;) starczy?? :lol:
maxwell61 - 13-03-2008, 20:46

JACA_1978 napisał/a:
Konserwy
byle nie ryby :D

a jak dzisiaj trening??? u mnie 2 do góry a jeden nawet na ŚWIETNĄ szybkośc :biggrin:

mam pytanie bo są dwa sposoby terningu: 1. 2 specjalności lub jedna cały sezon
2. elementy któe uważamy za ważne i co tydzień zmiana

[ Dodano: 13-03-2008, 20:47 ]
jakie stosujecie szanowni koledzy?? :?:

JACA_1978 - 13-03-2008, 22:18

jade cały sezon na zmiany szybkość i strzałty ATT a wprzerwach miedzy sezonami wytrzymałość. czasem technikę ;)