Nasze Miśki - VR4 by roch_27
roch_27 - 31-08-2009, 10:53
Czarek razem z Twoją całą ekipą z autoR możesz być dumny z przeprowadzonej przekładki - zarówno za wykonanie ściany grodziowej jak i reszty wnętrza/plastików - Na zlocie w Żywcu były same pozytywne komentarze co do jakości wykonania.
pozdro
NYSAN - 31-08-2009, 11:40
No to tym bardziej żałuję że mnie nie było
Matejko - 31-08-2009, 13:06
mimo tego ze przekladka tyle trwala, warto bylo czekac za takim efektem i nie chodzi o jej jakosc(ktora mam nadzieje jest wysoka) co o estetyke
auto jest swietne, mimo wydechu, podroz z kalisza do zywca i spowrotem w ogole mnie nie zmeczyla, komfort jazdy bardzo dobry, miny ludzi z wyrazem twarzy "co to za auto?" - bezcenne,
jedynie jedno ale:
moglby by ciut mniej palic
chociaz wiadomo ze twin turbo + 4WD musi swoje spalic i to nawet przy spokojnej jezdzie
a to dla chlopakow(grzesku i borecki), ktorzy sie smiali z ilosci naszych wizyt na stacjach benzynowych
NYSAN - 31-08-2009, 13:38
Bo auto pali za siebie i za szofera ,
Mój colcik pomimo 2.4 pali mniej ode mnie
Anonymous - 31-08-2009, 16:52
Miło mi to słyszeć. Czas, czas, czas...jakbym nie planował to i tak zawsze plecy...
A o jakości(trwałości) będziemy mogli porozmawiać jak miną ze 3 zimy i kilkadziesiąt tysi km. Na razie królik doświadczalny - znaczy się mój pierwszy LHD w PL, były/ex Legnum ma się dobrze - on jest jedną zimę starszy
roch_27 - 11-09-2009, 22:56
autoR napisał/a: | Miło mi to słyszeć | jak najbardziej należą się dobre słowa po tych "mięsach" latających w garażu
autoR napisał/a: | o jakości(trwałości) będziemy mogli porozmawiać jak miną ze 3 zimy i kilkadziesiąt tysi km | w tym roku obowiązkowa konserwacja podwozia - z racji braku standardowej "konserwy" jak to jest na rynek EU
autoR napisał/a: | mój pierwszy LHD w PL, były/ex Legnum ma się dobrze - on jest jedną zimę starszy | jeżeli chodzi o profile zamknięte to w moim vr-4 są bdb zabezpieczone - z resztą Czarku sam doskonale o tym wiesz - bo po pierwsze sam to robiłeś , po drugie oglądaliśmy to razem w maju przy okazji montażu sportowego wydechu "przelot" 3"
Nie było jakiegokolwiek śladu "rudej" na ścianie i w jej okolicy
pozdro
Anonymous - 11-09-2009, 23:12
Słuchaj, się skrzyknijcie w końcu z Kochajem to Wam strojenie zbiorowe zorganizuję. Do dwóch wozów chłop podjedzie gdzie trzeba.
roch_27 - 11-09-2009, 23:25
autoR napisał/a: | się skrzyknijcie w końcu z Kochajem to Wam strojenie zbiorowe zorganizuję. | no problem - ale zaraz po wymianie uszczelniacza konwertera AT - jak na razie to jest mój priorytet
pozdro
roch_27 - 11-09-2009, 23:46
BTW: a te strojenie to u kogo
roch_27 - 03-11-2009, 21:14
up date
W zeszłym tygodniu razem z Arkiem (Kmer) robiliśmy wymianę uszczelniacza konwertera w skrzyni A/T.
Dokładnie taki uszczelniacz (zimmering) jak poniższym foto
Niby pierdoła ale zajmuje sporo czasu
Jak na razie jest OK - i niech tak pozostanie
pozdro
KaWu - 04-11-2009, 09:01
MOgę potwierdzić, że roch_27, pisze prawdę.
Autko fajne ale niestety nie mogłem sie przejechać ..
tresorex - 12-12-2009, 21:59
łap rochu kilka fotek ze spotu nie wiem czemu ale lubię tej VRczwórce robić zdjęcia
roch_27 - 13-12-2009, 10:43
Cytat: | łap rochu kilka fotek ze spotu nie wiem czemu ale lubię tej VRczwórce robić zdjęcia | wielkie dzięki za fotki
pozdro
jkrzysztof80 - 13-12-2009, 20:01
roch_27, nie chciałbyś go trochę uziemić?
roch_27 - 13-12-2009, 20:18
jkrzysztof80 napisał/a: | roch_27, nie chciałbyś go trochę uziemić? | nie ma takiej potrzeby powiem Ci że bardzo dobrze się prowadzi
poza tym przy kpl osób + bagaż przy naszych polskich drogach czasami widać za mną iskierki ..... od wydechu
Matejko może Ci potwierdzić
|
|
|