Nasze Miśki - 7g V6 :]
Hugo - 08-05-2013, 07:50
polaff, oryginał?
polaff - 08-05-2013, 10:24
Hugo, dotychczas było to pewne źródło. Kiedyś porównywałem części zawiechy do Pajero (właśnie 555) kupione w tym właśnie sklepie z częściami kupionymi we wspaniałym sklepie e-pajero.pl, wtedy wydało się jak jakościowo dobrym asortymentem handluje zacny sklep e-pajero.pl - masakra (chin częśći z e-pajero nawet nie widziały... )
jacek11 - 08-05-2013, 16:29
No to tak właśnie wyjdzie około 30000km. wszystko się w takim razie zgadza
k@rol - 22-05-2013, 13:20
Tulejka zwrotnicy wymieniona, nastała więc względna cisza za parę km pewnie zacznę słyszeć dźwięki wcześniej zagłuszane przez te które zostały usunięte
marycjusz - 22-05-2013, 13:51
Górna tuleja zwrotnicy stuka ? Kurde u mnie cisza choć mam też dwie po obu stronach do wymiany (leżą już i czekają na wstawienie) Dziwne, bo u mnie te tuleje ostro już zmęczone a cisza z tyłu
k@rol - 22-05-2013, 14:19
jak naciągnie/zerwie gume to wali o wahacz
k@rol - 26-07-2013, 22:27
Dawno nic nie było o Galu, cóż jakoś chęci do pisania odebrał mi ostatnio człowiek który zaparkował mi na tyłku (na szczęście na haku). Straty na szczęście niewielkie, zreperowane prawie w 99% straty w mojej psychice zostają do końca życia
Galant od maja dość dużo jeździ i nie zawodzi, do tego zaskakuje niewielkim jak na V6 spalaniem LPG...
Ostatnio dostał dwa nowe łączniki elastyczne na wydechu(w środku zrobiło się cudownie ) Po ok 5ciu latach czynnik klimy postanowił się na tyle ewakuować, że klima ledwo daje radę więc w upały wiatr we włosach Oby nie było jakichś nieszczelności na układzie...
Dziś misiek dostał 2 "nowe" oponki i ręczną polerkę.
Skromnie mówiąc jest piękny

jacek11 - 27-07-2013, 13:02
Szkoda że nie jest zielony
Nie wytarłeś pasty na rancie tylnej klapy
mkm - 27-07-2013, 13:07
k@rol, kup sobie coś do gumy/plastików - będzie jeszcze piekniejszy.
Zastanawiam się czy jednak srebrna felga nie byłaby lepsza...
Pato89 - 27-07-2013, 13:19
mkm napisał/a: | Zastanawiam się czy jednak srebrna felga nie byłaby lepsza... |
Według mnie biała pasuje a żeby lepszy efekt był to bym białe kierunki zrobił no i ten hak strasznie w oczy razi
k@rol - 27-07-2013, 14:44
jacek11 napisał/a: | Nie wytarłeś pasty na rancie tylnej klapy |
Niestety, to bezbarwny schodzi
mkm napisał/a: | kup sobie coś do gumy/plastików - będzie jeszcze piekniejszy |
mam ale czasu brakło
Pato89 napisał/a: | hak strasznie w oczy razi |
Hak razi, ale ostatnio mnie uratował przed skasowanym tyłem, więc nie zrezygnuję z tej tarczy
Tomii - 27-07-2013, 18:37
k@rol napisał/a: |
Skromnie mówiąc jest piękny
|
zgadzam się
drexvs - 28-07-2013, 02:21
Ja już to cudo widziałem na własne oczy ! I zgadzam się ze jest piękny a biały na alumach pasuje do niego wyśmienicie
PS. Karol ! Trzeba się zgadać i spotkać kiedy znowu na M1. Pogadać, posiedzieć, gdzieś przejechać
kisian - 28-07-2013, 11:14
A propos ratunkowej roli haka, to brat też cieszył się że hak mu uratował kuper Passata do czasu gdy na dachu wokół anteny nie pojawiło się "coś" sugerujące że podłużnice chyba ruszyło... No i bagażnik zaczął mieć problemy z zamykaniem. Więc tak chyba nie do końca haki sprawdzają się w roli ostatniego bufora.
k@rol - 30-07-2013, 15:23
drexvs napisał/a: | Karol ! Trzeba się zgadać i spotkać kiedy znowu na M1. Pogadać, posiedzieć, gdzieś przejechać |
kiedyś trzeba się zgadać, może parę osób się dołączy...ale na razie krucho z czasem u mnie
Cytat: | Więc tak chyba nie do końca haki sprawdzają się w roli ostatniego bufora |
gdyby nie hak miałbym zderzak do wywalenia, klape do co najmniej lakierowania i tylne ćwiary do śmietnika więc chyba jednak hak uratował Gala od porzucenia go w pokrzywach.
Wszystko zależy od siły uderzenia, bez haka podłużnice też da się pokrzywić
|
|
|