To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Nawigacja - Radio 2DIN - Lancer CYxA

lborek - 20-11-2017, 13:23

shinji01pl napisał/a:

minus za to ze wylancza sie radio (muzyka przestaje grac) kiedy przelacza sie na obraz z kamery...a po zrzuceniu biegu to tak jak by przytlumione sie wlanczalo...

To akurat możesz wyłączyć w ustawieniach. Chyba zakładka Advanced albo Other.

shinji01pl - 21-11-2017, 21:28

tak tak doszedlem juz do tego zeby radio nie wynalczalo sie na wstecznym biegu
wystarczylo odznaczyc ptaszka w opcjach...
a co do tlumienia dzwieku to EQ nie zapamietywal ustawien ale przeladowanie konfiguracji naprawilo problem ...
zostal tylko problem szumow podczas rozmow ... prawdopodobnie felerny wbudowany mikrofon
ale jest mozliwosc podlaczenia zewnetrznego wiec do ogarniecia...
ponadto chinczycy dbaja o klienta ... sprzedawca dosle mi mikrofon na swoj koszt...

silent22 - 06-03-2018, 23:24

Witam
Panowie chciałym kupić ten o to zestaw
Youmecity

Ale piszecie o CANBUS-ie i Rockfordzie, nie za bardzo się na tym znam, sam też tego nie będę montował, potrzebuję żeby mi obsługiwało spotify, telefon i muzykę czy będzie ok, co muszę dokupić żeby montażysta nie miał problemu z montażem, czytałem że trzeba jakieś canbus kupić u tego samego sprzedawcy. Dajcie znać co i jak, tak jak mówię jestem całkowitym laikiem tym temacie.

muka997 - 07-03-2018, 08:50

masz w samochodzie nagłośnienie Rockford??
i nie za stary androdi? bo tam jest 6

silent22 - 07-03-2018, 22:39

Android 7.1 piszę żę jest, a szczerze powiem że nie wiem czy mam Rockforda, chyba nie, gdzie/jak to sprawdzić?
grzesiopol - 08-03-2018, 15:28

Najprościej przypomnieć sobie czy masz subwoofer w bagażniku, lub zajrzeć pod siedzenie czy jest wzmacniacz.
silent22 - 08-03-2018, 15:38

Nie ma ani jednego ani drugiego
muka997 - 08-03-2018, 22:52

silent22 napisał/a:
Android 7.1 piszę żę jest, a szczerze powiem że nie wiem czy mam Rockforda, chyba nie, gdzie/jak to sprawdzić?

w tytule, a na dole aukcji:
Cytat:
co jest w opakowaniu?
czysty android 6.0 Samochód Jednostka + 2G RAM + Wbudowany Bezpłatny mapie + Antena Gps + kabel Zasilający + wbudowany-w prezent + kable RCA adapter wifi + Zewnętrzny MIKROFON dla Zewnętrznego aftermarket wzmacniacz/Nie oryginalny wzmacniacz samochodowy.

wiec jest nieścisłość

Tuba w bagażniku i na radu powinien być emblemat

silent22 - 09-03-2018, 05:19

Reasumując, Rockforda nie mam. Coś muszę dokupować do tego ekranu czy nie?
Zapytam sprzedawcy jaki jest android na pokładzie.

muka997 - 09-03-2018, 11:37

jak dostaniesz odp podziel się nią na forum bo widziałem już kilka aukcji z podobnym opisem
a co do dokupienia do stacji multimedialnej to już zależy jakiee masz oczekiwania, bo możesz uruchomić/założyć kamerę cofania, kamer przednią, czujniki ciśnienia w kołach, TV, monitory w zagłówkach dla pasażerów z tyłu, możliwości/bajerów jest sporo kto co chce i lubi i podoba mu sie :wink:

silent22 - 10-03-2018, 09:13

Bardziej chodziło mi o to czy muszę dokupować jakieś canbusy do instalacji a nie dodatki do zabawy :)
Venom86 - 10-03-2018, 12:24

Jak nie masz Rockforda to nie musisz dokupywać CANBUS-a. podpinasz jak fabryczne radio.
silent22 - 10-03-2018, 14:20

Dziękuje za pomoc,
Znalazłem jeszcze coś takiego
Dasaita

Ktoś miał do czynienie warto dopłacać?

muka997 - 11-03-2018, 11:49

przeglądnij sobie ten temat, "migła" mi ta nazwa już w tym wątku
tokyo - 12-03-2018, 20:42

zanim kupicie stacje nalezy sprawdzic czy informacje np o kamerze cofania pobiera za pomoca wpiecia w kabel wsteczny czy tez potrzebny jest modul can - pisze to poniewaz przy kilku podłączaniach sprętu zauważyłem ze niektore stacje wymagaja modul can.
informacje np o oswietleniu sygnal predkosci wsteczny sa w niektorych stacjach czytane po canie
informacja wysylane do wzmacniacza rockford moga miec moduly can lub jest juz wew wyposazone radio w transmisje danych - rockford to nie can