To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - GŁOSOWANIE W KONKURSIE NA NAJLEPSZY KLUB ROKU !!

Owczar - 27-01-2010, 10:45

Tak jak pisałem, BMW pnie się szybko w górę
ApAcHoS - 27-01-2010, 10:47

Ja myślę że civic klub i vw golf ostro pójdą....
a dlatego że ich bardzo dużo w Polsce :wink:

Anonymous - 27-01-2010, 10:48

Owczar napisał/a:
Tak jak pisałem, BMW pnie się szybko w górę

mnie martwi fakt, że jak się rusza Golfisci, to przerąbane, od wczoraj wieczór podwoili swoją liczbę głosów.
POzdr.

Owczar - 27-01-2010, 10:52

BMW Sport ma 22184, Civic 17,734, a golf: 74087

Zmiażdżą nas...

koszmarek - 27-01-2010, 10:53

Owczar, pesymizm to nie najlepsze wyjście! Rozsyłamy gdzie się da informację, może nam się udać! :)
j-rules - 27-01-2010, 10:57

Cytat:
hehe wlasnie mialem to samo napisac, ja swoj glos oddalem na A4, A6 i tutaj, rowniez sledze podobne tematy na forach vag i nigdzie nie spotkalem tyle wpisow typu buraki, wiesniaki w swoich bolidach itd. itd.,
mitsumaniaki szczyca sie kultura osobista i interentowa ale tyle buractwa podnieconego rywalizacja i udowodniena oraz dowartosciowania (chyba) siebie samego w jednym temacie dawno nie widzialem :shock:
niektorzy niech sie zastanowia, bo tak jak jest w regulaminie nawet jak wygramy to pozniej kapitula moze przeczytac ten temat i pomyslec sobie np. to co wyzej.
arturro, jestes uczulony na takie wpisy, niczym niektorzy z nas na VW ;) Przeciez w takim glosowaniu, mimo, ze to zabawa, jest duza doza rywalizacji, nie ma co sie dziwic ze czasem padnie jakis "dresowóz". Jakos mnie nie przekonujesz , ze na forach VAG jest spokojnie delikatnie i pisza o nas "ci niesamowici kierowcy japonskich doskonalosci" :D Nie wydaje mi sie.
Mysle, ze mozna edytowac kilka przegiec, ale nie przesadzajmy, skala tego duza nie jest.

jaca71 - 27-01-2010, 10:57

Owczar napisał/a:
BMW Sport ma 22184, Civic 17,734, a golf: 74087

Zmiażdżą nas...

Wystarczy że ktoś z neo się przypnie na pół dnia i...

Owczar - 27-01-2010, 10:59

Tak czy inaczej wielki szacun dla członków klubu :)
j-rules - 27-01-2010, 11:00

Wystarczy byc w TOP 5 nie musimy wygrac.
Swoja droga martwi mnie Mazdaspeed, bo cos zastygla w miejscu i golfy, a4 czy vectry zaraz ja zjedza..

Owczar - 27-01-2010, 11:04

Kod:
W związku ze zmasowanym atakiem botów na nasz system głosowania, zostaliśmy zmuszeni do zmiany mechanizmu, natomiast głosy oddane do tej pory uznać za nieważne.

Niektóre fankluby uruchomiły automatyczne skrypty do głosowania. Postanowliśmy nie wyciągać wobec nich konsekwencji dając im szansę na przemyślenie postępowania i poprawę.

Przepraszamy za powstałe nie z naszej winy zamieszanie i zapraszamy do zabawy!

Kiedy oni unieważniali głosy? Pewnie nie było blokady na IP.... powinni jeszcze weryfikować obrazkiem bo i tak łatwo to obejść. Skrypt i połączenie modemowe.

[ Dodano: 27-01-2010, 11:06 ]
BMW zmniejsza systematycznie przewagę...

[ Dodano: 27-01-2010, 11:07 ]
Ale pierwsza 5 jest jak najbardziej realna :)

Morfi - 27-01-2010, 11:08

Golfy nieźle poszły. Zaraz Mazde i Audi wyprzedzą.
Wkońcu zdziwiłbym się jakby ich w pierwszej 5 zabrakło.
Polska to kraj w którym, chyba każdy się otarł o jakiegoś Golfa :)

Ciekawe ilu mamy juz szpiegów z innych for.
zrobiło sie o nas głośno.
Ten temat ma już 32 strony za miesiac bedzie miał chyba z 400 :D

Anonymous - 27-01-2010, 11:08

j-rules napisał/a:
arturro, jestes uczulony na takie wpisy, niczym niektorzy z nas na VW Przeciez w takim glosowaniu, mimo, ze to zabawa, jest duza doza rywalizacji, nie ma co sie dziwic ze czasem padnie jakis "dresowóz". Jakos mnie nie przekonujesz , ze na forach VAG jest spokojnie delikatnie i pisza o nas "ci niesamowici kierowcy japonskich doskonalosci" Nie wydaje mi sie.
Mysle, ze mozna edytowac kilka przegiec, ale nie przesadzajmy, skala tego duza nie jest.

sluchaj nie jestem uczulony bo dawno juz bym to opisal ale pisanie ciagle o wiesniakach to lekkie przegiecie tym bardziej ze mimo ze ci sie wydaje na forach vag nie ma takich epitetow (do wczoraj),
to ze ty nie widzisz problemow nie znaczy ze inni tez tego nie widza (patrz. prosby jacka i bartka), niektorzy tylko wystawiaja sobie swiadectwo, ja tylko probuje im to uswiadomic.
EOT

j-rules - 27-01-2010, 11:14

Cytat:
niektorzy tylko wystawiaja sobie swiadectwo, ja tylko probuje im to uswiadomic.
Chcesz ich uswiadomic - pisz do nich na PW.
I czemu EOT? Skoro to taka wazna sprawa.
Ja sie zgadzam, ze porzadek i kultura musi byc.
Ale, skoro piszesz, ze niektorzy wystawiaja SOBIE swiadectwo, to o co kaman?
Rozumiem, ze Tobie i kilku innym to przeszkadza, wiec proponuje czynną interwencje ukierunkowaną na winnych ;)

koszmarek - 27-01-2010, 11:16

j-rules napisał/a:
Chcesz ich uswiadomic - pisz do nich na PW.

tutaj raczej więcej osób ma szanse zobaczyć ten post i może się zastanowić przed napisaniem o buractwie...

Wróćmy do głosowania :)

Owczar - 27-01-2010, 11:21

Zadbajmy o kulturę w naszym klubie. W końcu jeśli się znajdziemy w pierwszej 5 to komisja będzie decydowała. Warto by pokazać się jak z najlepszej strony.