Nasze Miśki - Czarna bestia by tomek84
Hugo - 27-12-2011, 23:44
tomek84 napisał/a: | albo Ci się wydaje, albo zaczepka | Tyle to wiem
Jackall - 28-12-2011, 23:18
tomek84 napisał/a: | chodzi mi to po głowie, ale swoim zwyczajem, po prostu zrobię go na części | daj znać wcześniej na pw to złoże zamówienie na kilka części
tomek84 napisał/a: | a benzyny zatankowałem 15 litrów | toś poszalał tak przed wypłatą tyle paliwa wlewać
Tomek - 29-12-2011, 08:19
Jackall napisał/a: | daj znać wcześniej na pw to złoże zamówienie na kilka części |
póki co się zastanowie
Jackall napisał/a: | toś poszalał tak przed wypłatą tyle paliwa wlewać |
chciałoby się powiedzieć "aż 15 litrów"
normalnie czułem się przy dystrybutorze jak sułtan
Jackall - 30-12-2011, 10:26
tomek84 napisał/a: | normalnie czułem się przy dystrybutorze jak sułtan | To ja wczoraj byłem szejkiem bo wlałem ponad 55l
SPIDER-ek - 30-12-2011, 11:05
Jackall napisał/a: | tomek84 napisał/a: | normalnie czułem się przy dystrybutorze jak sułtan | To ja wczoraj byłem szejkiem bo wlałem ponad 55l |
ja też czułem się jak jakiś arab ktory ma rope tańszą od wody. Widzę że wszyscy robią zapasy przed nowym rokiem:) czyli pełne baki
Juiceman - 30-12-2011, 11:26
Hyhy to ja wlałem ~53literki Liquid Petrol Gas , ale też coś czuję aby zrobić zapasy PB.
Tomku zrobiłeś już antenę ?
Tomek - 11-01-2012, 19:42
Pokupiłem kilka gadżetów:
całą sesję zdjęciową zdominowała jednak moja mała kicia:
staruszka nie chciała być gorsza:
Filterek już wleciał. Wymieniony też dzisiaj filtr gazu, więc nie wiem czego to zasługa, ale auto jakby idzie płynniej i lepiej się zbiera z dołu.
Zmodzone mam też wężyki od wtrysków, o tym więcej napisze tutaj: http://forum.mitsumaniaki...341&start=1365.
Ogólnie rzecz biorąc to wężyki są skrócone trochę, mają nierówne długości, cała listwa trochę się schowała pod osłonę silnika. Będę to teraz testować jak to chodzi.
fj_mike - 11-01-2012, 20:21
tomek84 napisał/a: | całą sesję zdjęciową zdominowała jednak moja mała kicia: |
Fajną ma łatkę pod okiem
Tomek - 11-01-2012, 22:12
Juiceman napisał/a: |
Tomku zrobiłeś już antenę ? |
nie zrobiłem, nie ma sposobności
w sobotę ze sveno planujemy montaż UKP, przy tej okazji spróbuje schować antenę, a bat wymienie dopiero na wiosnę
fj_mike napisał/a: |
Fajną ma łatkę pod okiem |
wogóle jest super zabawowa kicia, moja ulubiona
i czasem można by jej takie foty porobić, że tylko boki zrywać, ale nie da się bo taka ruchliwa
fj_mike - 11-01-2012, 22:39
tomek84 napisał/a: | :D wogóle jest super zabawowa kicia, moja ulubiona
i czasem można by jej takie foty porobić, że tylko boki zrywać, ale nie da się bo taka ruchliwa |
Mam to samo z moją.
Moja, godzinę temu
costa brawa - 11-01-2012, 22:56
czyli po zamontowaniu filtra KN masz podobne odczucia jak ja ... ogolnie niby bez zmian ale jakby lepiej sie od dolu zbieral .. ja swoj kiedys czyscilem i orginalnym zmywaczem i olejkiem praktycznie jak nowka filterek
Tomek - 12-01-2012, 19:28
Dzisiaj ogarnąłem sobie wiązkę do UKP:
Oczywiście nie sam, miałem pomocnika:
A potem zasłużone piwko i odpoczynek:
W sobotę montaż.
fj_mike - 12-01-2012, 23:46
tomek84 napisał/a: | Oczywiście nie sam, miałem pomocnika: |
Tiaaa, on zawsze pomocne som
Hugo - 13-01-2012, 08:10
Co Wy macie z tymi kotami? Jak baby jagi jakieś
robertdg - 13-01-2012, 08:23
A wiecie, że kot potrafi sie żywić zwłokami właściciela jak mu zemrze i przez długi okres czasu nie ma żadnej reakcji w tej sytuacji
Nie to żebym miał uprzedzenie do kotów, ale jakby nie było hiena to feliformia
P.S. fj Ty powinienes pamiętać jak Dexter zarzynał pielęgniarke Harego, kot siedział obok obserwował dostojnie i mruczał jak niemiecki diesel
|
|
|