To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - Gadka Szmatka

jazy1 - 14-04-2011, 13:45

volve napisał/a:
drd1812 napisał/a:
Pytanie mam przyziemne - czy miejscówka Zlotu jest na tyle atrakcyjna by spędzić tam cały tydzień ??

Ja tam co prawda nie byłem, ale chrzestny meszka niedaleko i wspominał, że jest naprawdę nieźle...ale najlepiej niech organizatorzy się wypowiedzą, bo oni już zapewne parokrotnie tam byli ;)

to zależy czego oczekujesz. Jeżeli jesteś typem rozrywkowym to możesz przez tydzień zacząć się nudzić chyba że będziesz jeżdził po okolicy, ale jeżeli cenisz ciszę spokój to OK. Naokoło są grzybowe lasy, w zbiorniku jest trochę ryb , jest plac zabaw dla dzieci, są boiska sportowe, knajpa, wypożyczalnia łódek, rowerów wodnych itp takie typowe miejsce wczasowe o zupełnie niezłym standarcie.

MITSI - 14-04-2011, 15:11

wystarczy poczytac wstecz!!! ja jade pierwszy raz i gdybym mogła wczesniej przyjechac to z takim towarzystwem nawet grzyby moge zbierać...
stary alfer - 14-04-2011, 15:13

MITSI napisał/a:
z takim towarzystwem nawet grzyby moge zbierać...

Ja bym po niebieskiem nie zbierał :P

Znaczy zbierać można, konsumpcja niewskazana :mrgreen:

MITSI - 14-04-2011, 15:33

sprostowanie "grzybki" , a i po niebieskim ...wszystko sie może zdarzyc??? Przyjedzie Pan Kleks z kosmosu i zrobi nam Bajdocje!
drd1812 - 14-04-2011, 18:56

volve, jazy1 - dzięki za podpowiedź
MITSI, - trochę za dużo niebieskiego na wszystkich stronach ;) wierz mi lub nie można po tym się "zgubić" :D

Marcin-Krak - 14-04-2011, 19:19

drd1812, jak możesz zauważyć w wypowiedzi jazy1, nie wspomina NIC o żadnym basenie. Wniosek z tego płynąć może tylko jeden - NUDY :wink:
volve - 14-04-2011, 19:21

Marcin-Krak napisał/a:
drd1812, jak możesz zauważyć w wypowiedzi jazy1, nie wspomina NIC o żadnym basenie. Wniosek z tego płynąć może tylko jeden - NUDY

Marcin, a ja znalazłem dodatkową "atrakcję" dla tych co przyjadą wcześniej - pomoc organizatorom w wykopaniu basenu :D :D Gwarantowany brak nudy :P

Marcin-Krak - 14-04-2011, 19:31

volve napisał/a:
Marcin, a ja znalazłem dodatkową "atrakcję" dla tych co przyjadą wcześniej - pomoc organizatorom w wykopaniu basenu :D :D Gwarantowany brak nudy :P

Ale ja nie jadę na zlot. Ja jadę na basen. Więc niech kopią inni :P

MITSI - 14-04-2011, 20:12

A wy nic tylko ten basen??? pytanie:
Czy wy jestescie tak starzy, że nie macie gdzie sikac?
Czy tak młodzi i czekacie z kapiela do sierpnia?
Hmmm...
Drogi Marcinie jako młodzik w tym stadzie komisyjnie napompuje Ci Basen i potaplasz sie!! OK'

volve - 14-04-2011, 20:42

No i zobacz Marcin jak Ci się wszystko klaruje na zlot...ratowniczka jest już dawno wybrana, basen jak widać też będzie...:P
Anonymous - 14-04-2011, 21:14

MITSI napisał/a:
Czy wy jestescie tak starzy, że nie macie gdzie sikac?
Czy tak młodzi i czekacie z kapiela do sierpnia?

I tu wymiękłem......

drd1812, Wiesz, ja jako miejscowy dość subiektywnie mogę ocenić.
Miejsce dość ciekawe, z tytułu kopalni, na którą tarazy widokowe w okolicy znaleźć można.
Sam ośrodek, nie powinien pozwolić ci się nudzić, choć koniec sierpnia, to koniec sezonu i może być marnie.

Ja polecam.

Juiceman - 14-04-2011, 21:48

MITSI napisał/a:

Drogi Marcinie jako młodzik w tym stadzie komisyjnie napompuje Ci Basen i potaplasz sie!! OK'

Droga MITSI, w gwoli wyjaśnienia to nie Marcin się tam będzie taplać tylko cała grupa Basenowa z Marcinem :wink: , także sporo tego pompowania będzie :wink:

MITSI - 14-04-2011, 21:53

A kobietki to gdzie na tym forum??? potrzebuje pomocy
Juiceman napisał/a:
Droga MITSI, w gwoli wyjaśnienia to nie Marcin się tam będzie taplać tylko cała grupa Basenowa z Marcinem , także sporo tego pompowania będzie

A ty tez lubisz sie taplac???

[ Dodano: 14-04-2011, 21:55 ]
bo sa jeszcze dwie wersje jw. ktora wybierasz???

Juiceman - 14-04-2011, 21:56

Ja wybieram opcje Niebieską :twisted:
MITSI - 14-04-2011, 21:58

czyli Basen do sikania bedzie potrzebny!!!