To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2012 - Gadu gadu

wojzi - 08-09-2012, 01:08

Przyjeżdżaj na spoty do Małopolski to Cię podszkolę

[ Dodano: 08-09-2012, 01:09 ]
TommiCrazy napisał/a:
a ja tak wlasnie zobaczylem w tv ze nasza medalistka olimpijska w strzelectwie pomyka na codzien pieknym czarny 3000GT.... w wywiadzie wychwalala auto pod niebiosa i ja sie teraz pytam czemu ona nie jest jeszcze w naszym klubie :) ))))

Bizi78 napisał/a:
Też to właśnie oglądałem na tvnturbo :D .
Może trzeba pomyśleć i wysłać jakieś oficjalne zaproszenie :wink: .

Moim zdaniem, świetny pomysł.

Juiceman - 08-09-2012, 11:10

Blondi napisał/a:
David czuł sie nieco wyobcowany wsród nas choć nasi niemieccy koledzy robili co mogli zeby nie czul sie osamotniony. Przygarneli go do domku i zagadywali. Fajnie że chce sie u nas znów pojawić i poduczyc polskiego bo wegierski to masakra :)

[ Dodano: 08-09-2012, 00:24 ]
ja za to obiecałam Bodo, ze w przyszłym roku pojade na Elbetreffen i tez musze podszkolić angielski bo sie nie dogadam

Kwestia ilości i odpowiedniego oprocentowania translatora 40-60% i działa jak trzeba hehe

mjsystem - 09-09-2012, 07:22

vendetta napisał/a:
czyli pogadamy z Nim

Blondi napisał/a:
David czuł sie nieco wyobcowany wsród nas choć nasi niemieccy koledzy robili co mogli zeby nie czul sie osamotniony. Przygarneli go do domku i zagadywali. Fajnie że chce sie u nas znów pojawić i poduczyc polskiego bo wegierski to masakra

Sporo osób poświęcało czas, aby nie czuł się wyobcowany a kontakt z nim był, jak pisał Juice po kilku piwach nawet dość intensywny :biggrin:

pamar - 10-09-2012, 08:50

UWAGA!
Odebrałem z recepcji Wawrzkowizny 3 rzeczy:
1) Polar szary
2) Bluza kangurka czarna
3) Kurtka "wiatrówka" czarna
Jeśli znajdą się właściciele, proszę o kontakt na PW