Zloty i Spoty - ZLOT 2012 - Gadu gadu
wojzi - 08-09-2012, 01:08
Przyjeżdżaj na spoty do Małopolski to Cię podszkolę
[ Dodano: 08-09-2012, 01:09 ]
TommiCrazy napisał/a: | a ja tak wlasnie zobaczylem w tv ze nasza medalistka olimpijska w strzelectwie pomyka na codzien pieknym czarny 3000GT.... w wywiadzie wychwalala auto pod niebiosa i ja sie teraz pytam czemu ona nie jest jeszcze w naszym klubie )))) |
Bizi78 napisał/a: | Też to właśnie oglądałem na tvnturbo .
Może trzeba pomyśleć i wysłać jakieś oficjalne zaproszenie . |
Moim zdaniem, świetny pomysł.
Juiceman - 08-09-2012, 11:10
Blondi napisał/a: | David czuł sie nieco wyobcowany wsród nas choć nasi niemieccy koledzy robili co mogli zeby nie czul sie osamotniony. Przygarneli go do domku i zagadywali. Fajnie że chce sie u nas znów pojawić i poduczyc polskiego bo wegierski to masakra
[ Dodano: 08-09-2012, 00:24 ]
ja za to obiecałam Bodo, ze w przyszłym roku pojade na Elbetreffen i tez musze podszkolić angielski bo sie nie dogadam |
Kwestia ilości i odpowiedniego oprocentowania translatora 40-60% i działa jak trzeba hehe
mjsystem - 09-09-2012, 07:22
vendetta napisał/a: | czyli pogadamy z Nim |
Blondi napisał/a: | David czuł sie nieco wyobcowany wsród nas choć nasi niemieccy koledzy robili co mogli zeby nie czul sie osamotniony. Przygarneli go do domku i zagadywali. Fajnie że chce sie u nas znów pojawić i poduczyc polskiego bo wegierski to masakra |
Sporo osób poświęcało czas, aby nie czuł się wyobcowany a kontakt z nim był, jak pisał Juice po kilku piwach nawet dość intensywny
pamar - 10-09-2012, 08:50
UWAGA!
Odebrałem z recepcji Wawrzkowizny 3 rzeczy:
1) Polar szary
2) Bluza kangurka czarna
3) Kurtka "wiatrówka" czarna
Jeśli znajdą się właściciele, proszę o kontakt na PW
|
|
|