To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander III Ogólne - Pierwsze wrażenia

lexus - 17-12-2013, 15:40

merka napisał/a:
teraz jeszcze zastanawiamy się, czy potrzebny nam ten trzeci rząd siedzeń i kamerka cofania, czy damy radę bez i zaoszczędzimy 12k biorąc wersję intense bez plusa...
.jeżeli za tyle to ja bym nie brał
mariolo - 17-12-2013, 16:46

merka napisał/a:
My też na początku myśleliśmy o 2WD i wersji intense, ale później doszliśmy do wniosku, że jak już SUV, to lepiej 4x4 mieć niż nie mieć. Co więcej, niektórzy straszyli nas, że lepiej automat, bo w SUVach szybciej palą się sprzęgła przy nieumiejętnym prowadzeniu. A teraz jeszcze zastanawiamy się, czy potrzebny nam ten trzeci rząd siedzeń i kamerka cofania, czy damy radę bez i zaoszczędzimy 12k biorąc wersję intense bez plusa...

Porównaj sobie te wersje w wyposażeniu,ponieważ różnice są większe.Moim zdaniem warto dopłacić do intense+,ale to już indywidualna sprawa.Życzę miłej jazdy.

LemaC100 - 17-12-2013, 19:17

Cytat:
My też na początku myśleliśmy o 2WD i wersji intense....

Ja dokładnie miałem takie samo podejście, początkowo miał być 2WD Intense ale tak jak i Wy stwierdziłem ze napęd 4x4 się przyda, zakładałem kupno 4WD Intense ale gdy chciałem dokupić oryginalne felgi+opony różnica zmalała praktycznie do 0, dlatego wybrałem wersje Intense +, dodatkowe miejsca traktuje jako bonus :)

Googlarz - 17-12-2013, 20:15

Salonowe ptaszki ćwierkają że niedługo pojawi się wersja limitowana z Fisher (w komplecie z kartami).
madox - 17-12-2013, 21:49

Czyli jaka??
jurekschroda - 18-12-2013, 09:13

Googlarz napisał/a:
Salonowe ptaszki ćwierkają że niedługo pojawi się wersja limitowana z Fisher (w komplecie z kartami).

Jak Fisher to chyba z "nartami"... :wink:
Coś więcej wiadomo ?

Googlarz - 18-12-2013, 14:19

jurekschroda napisał/a:
Googlarz napisał/a:

Jak Fisher to chyba z "nartami"... :wink:
Coś więcej wiadomo ?

No tak tak ;-) Surface i ten jego słownik... ;-)

Z tego co jeszcze wiem: custom dywaniki, narty oraz auto tylko w kolorze czarnym.

pawel77 - 18-12-2013, 17:33

Mi oferowali wersję "Fisher". Fotele skóra z alcantarą + narty (cena podobno 5 tys.).
Googlarz - 18-12-2013, 17:58

Mam pytanie do obecnych użytkowników OIII:
Czy S&G powoduje restart muzyki (mp3) granej z pendrive przy postoju i ruszeniu?

rezon - 18-12-2013, 19:57

pawel77 napisał/a:
cena podobno 5 tys
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chyba złote
cviat - 19-12-2013, 09:33

Googlarz napisał/a:
Czy S&G powoduje restart muzyki (mp3) granej z pendrive przy postoju i ruszeniu?

Nie - wszystko gra bez przerywania. Trick jak nie chcesz, żeby silnik zgasł, bo wiesz, że stajesz tylko na moment to skręcenie kół lekko. U mnie na wyświetlaczu eco już się 13 godzin nazbierało stania z wyłączonym silnikiem w 9 miesięcy. Kompletnie się takiego wyniku nie spodziewałem.

elektri - 19-12-2013, 11:35

cviat napisał/a:
U mnie na wyświetlaczu eco już się 13 godzin nazbierało stania z wyłączonym silnikiem w 9 miesięcy

Mój licznik "resetuje się" przy każdym zgaszeniu silnika, więc nie wiem ile "uzbierałem" :(
Druga metodą jest trzymać samochód na delikatnym hamulcu ...

jurekschroda - 19-12-2013, 15:28

To przestaw w "setting menu" z trybu A w tryb M ( manual) .
elektri - 19-12-2013, 16:07

To przestaw w "setting menu" z trybu A w tryb M
Muszę poczytać instrukcję, ale nie mam czasu :(
Dzięki za podpowiedź :)

13zbyszek13 - 28-12-2013, 10:27

ładnie wygląda na tych kapciach ale na nasze dziurki w drodze raczej bym nie polecał.