Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT IV
Galancior94 - 15-06-2014, 12:06
Dzień dobry
Yoshiko - 15-06-2014, 12:27
Cytat: | Dzień dobry |
dzień dobry Maniaki
słuchajcie robimy zrzute na grilla ???
bo my obecnie jesteśmy w posiadaniu tylko tego połamanego, na którym usiadł Wojtek
volve - 15-06-2014, 16:24
Yoshiko napisał/a: | słuchajcie robimy zrzute na grilla ??? |
W sumie na ostatnim spocie nad Miedwiem na początku już o tym rozmawialiśmy z jazzmanem i chyba Jackiem.
Ja jestem jak najbardziej za. Trzeba tylko spojrzeć, gdzie są jakieś w dobrej cenie, ustalić kto się dorzuca i po ile
Yoshiko - 15-06-2014, 16:48
volve napisał/a: | ustalić kto się dorzuca |
stali bywalcy z Miedwia
kto się nie dorzuci piecze mięsiwo w ognisku jak sobie rozpali
myślę żee najlepiej będzie po równo
Na ET nie mam grilla
volve napisał/a: | Trzeba tylko spojrzeć, gdzie są jakieś w dobrej cenie |
kto ma trochę wolnego czasu i się zgłasza na ochotnika na rekonesans po castoramie lub innym takim
robert78 - 15-06-2014, 19:08
dawac propozycje po ile i sie zrzucamy czesc wszystkim tak apropo
mlodam - 15-06-2014, 20:13
no wieczor dobry:D
właśnie wrociliśmy z zawodów
i musze się pochwalić bo z pierwszym podium wrocilam:D i bez mandata żadnego również
Galancior94 - 15-06-2014, 20:25
Ja mam troszke wolnego czasu to mogę jutro podejść do castoramy, bo mam jakieś 5 kroków Oczywiście dorzucić się dorzucę Pytanko. Na jakie grille mam patrzeć ? duże, średnie, małe, fikuśne ? Fotki pocykam i wstawię na forum
Yoshiko - 15-06-2014, 21:17
Galancior94 napisał/a: | Na jakie grille mam patrzeć ? duże, średnie, małe, fikuśne ? Fotki pocykam i wstawię na forum |
myślę że taki średni co by do bagażnika wlzał
i nie był skomplikowany do składania
najlepiej taki coś jak stoliczku nakryj się
Galancior94 - 15-06-2014, 21:31
Yoshiko napisał/a: | Galancior94 napisał/a: | Na jakie grille mam patrzeć ? duże, średnie, małe, fikuśne ? Fotki pocykam i wstawię na forum |
myślę że taki średni co by do bagażnika wlzał
i nie był skomplikowany do składania
najlepiej taki coś jak stoliczku nakryj się |
Okej To jutro zajdę do castoramy i popatrze jak to cenowo wygląda
jAZZMAN - 15-06-2014, 22:07
volve napisał/a: | Yoshiko napisał/a: | słuchajcie robimy zrzute na grilla ??? |
W sumie na ostatnim spocie nad Miedwiem na początku już o tym rozmawialiśmy z jazzmanem i chyba Jackiem.
Ja jestem jak najbardziej za. Trzeba tylko spojrzeć, gdzie są jakieś w dobrej cenie, ustalić kto się dorzuca i po ile |
Ja dbam o koszyk.
Swoją drogą zrzuta na grilla to pikuś. Najpierw trzeba chętnej osoby, która zadba o to ustrojstwo. Jak się znajdzie chętna osoba, która będzie za to "to" odpowiadała to zrobi się ściepę i może kupi porządnego grilla?
A no i jeszcze osoba, która będzie go wozić - kto ma Kombi? :->
Proponuję nie robić ściepy tylko zbierać po 15zł od każdej nowej rodziny/pary/osoby na spocie (zależnie czy ktoś przyjeżdża sam czy w grupie).
http://allegro.pl/duzy-gr...4273171746.html
Szybko uzbieramy na porządny sprzęt!
Może być mniejszy grill, ale uważam, że jeśli znajdzie się opiekun to "wpisowe" będzie najlepszym rozwiązaniem!
[ Dodano: 15-06-2014, 22:09 ]
mlodam napisał/a: | i bez mandata żadnego również |
tego jeszcze nie wiadomo ;D ....
....żeby Ci tylko prezent na gwiazdkę nie przyszedł pocztą
[ Dodano: 15-06-2014, 22:11 ]
Yoshiko napisał/a: | kto się nie dorzuci piecze mięsiwo w ognisku jak sobie rozpali |
Zapraszam z Owieczką i Olem no i Majką na nauki zbierania opału i palenia ogniska...
Już na pierwszym spocie daliśmy ogniskowy popis
Yoshiko - 15-06-2014, 22:13
jAZZMAN napisał/a: | Jak się znajdzie chętna osoba, która będzie za to "to" | nosz kurka rurka tyle czasu dbałam o swoją zieloną walizkę i nie marudziłam
jAZZMAN napisał/a: | Ja dbam o koszyk. |
ty do ściepy odpadasz jAZZMAN napisał/a: | A no i jeszcze osoba, która będzie go wozić - kto ma Kombi? :->
| wozić nie problem - piwnica - garaż do przechowywania to jest problem
jAZZMAN - 15-06-2014, 22:16
Yoshiko,
No to morze zarządzimy wpisowe? !!!
15zł czy 20zł to nie majątek chyba (zwłaszcza przy jednorazowym wydatku na "rodzinę/parę/osobę")
Jeśli ktoś nie może sobie pozwolić na takie szaleństwo to oiom-serwis.pl wesprze bez problemu kilku MitsuManiaków (aby nie było skrępowania z przyjazdem na Miedwie!!!).
volve - 15-06-2014, 22:19
jAZZMAN napisał/a: | Proponuję nie robić ściepy tylko zbierać po 15zł od każdej nowej rodziny/pary/osoby na spocie (zależnie czy ktoś przyjeżdża sam czy w grupie). |
W taki sposób to my za dwa lata na coś uzbieramy
jAZZMAN napisał/a: | http://allegro.pl/duzy-gr...4273171746.html
Szybko uzbieramy na porządny sprzęt! |
Ja tam jestem za niewiele większym niż obecnie używamy. Większe ciężko się składają, ciężko zapakować do auta itp.
A teraz inna sprawa:
Co pijemy na ET ??
Ja mam trzy propozycje do wyboru:
- standardowa zupa krupnikowa
- Stock
- Sobieski Mandarynkowy (ostatnio często pijemy z Jackiem, nawet nie schłodzone da się spokojnie pić)
jAZZMAN - 15-06-2014, 22:21
volve napisał/a: | Ja tam jestem za niewiele większym niż obecnie używamy |
OK Cytat: |
Co pijemy na ET ?? |
ET go Home
volve napisał/a: |
- Sobieski Mandarynkowy (ostatnio często pijemy z Jackiem, nawet nie schłodzone da się spokojnie pić) |
Aż niebezpiecznie! W sumie to piliśmy Mirindę z Mirindą ;P
volve - 15-06-2014, 22:24
Jacuś, o właśnie, potrzebne będą kieliszki (większa ilość niż OIOMie). Także jak możesz, to weź do OIOMu, jutro wpadnę koło 18 (w sobotę byłem o 14:30 i było zamknięte mimo, że na drzwiach napisaliście, że jest otwarte do 15 )
|
|
|